Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс
Интимно 18+

Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс

Всяка жена иска да чува различни неща по време на секс.Заветният миг е настанал. Най-страхотната мадама, която някога ви е връзвала, е в спалнята ви, готова на всичко. От вас зависи да превърнете следващите часове в незабравима нощ. Достатъчно е само да знаете какво искат жените в спалнята.

Прост въпрос, а е сложил чертата на толкова иначе обещаващи запознанства. Жените не са толкова сложни същества, колкото си мислят мъжете. Те също като тях, когато става дума за полов акт, се движат почти на автопилот, контролирани изцяло от сетивата си. Най-важното е какво ще видят, чуят, погалят и помиришат през тази нощ. Затова спазвайте тези няколко елементарни правила и ще отговорите на всичките й молитви.

Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс

Най-удобните секс пози за мързеливите

6 правила за страхотен секс

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Жените са вербални създания по душа. Въпреки че това, което ги възбужда, е много различно от това, което възбужда мъжете. Ако можете да нарисувате картина с няколко избрани думи, можете да ги включите. Така че в най-добрия интерес на мъжете е да се научат да казват правилните неща.

Представителките на нежния пол обичат да чуват комплименти за себе си. Правилните и мили думи карат всяка жена да се чувства комфортно. А в леглото комплиментите може да подействат и възбуждащо. Виж кои са нещата, които всяка жена иска да чуе:

Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс

Искам да ви доставя удоволствие – просто, но ефективно.

секс
Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс

Прекрасен начин да я отпуснете и да я уверите, че е взела правилното решение да прави секс с вас. Кажете това точно преди или по време на любовната игра за максимален ефект.

Имате толкова гореща, изберете част от тялото, с която тя се гордее

Изберете любима част от тялото, която да споменете, но я направете такава, с която знаете, че се гордее. По този начин няма спорове. Жените са известни с това, че са чувствителни към несръчни комплименти за телата им, така че действайте внимателно по време на секс.

Какво си представяте в момента?

Това ще я насърчи да говори за сексуалните си желания и да участва в настройването на настроението по време на секс. Идеята тук е да й позволите да освободи всички затворени фантазии, които иначе не би споменала.

Кожата ви е толкова мека и гладка.

Дамите прекарват много време в търкане на телата си след душ. Време е мъжете да оценят този ритуал с добре поставен комплимент. Тъй като това е съблазнителна забележка, най-добре е да я кажете преди секс.

Искам да те целуна навсякъде.

секс
Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс

Жените обичат любовната игра и обичат да бъдат глезени. Това, което й казваш е, че я обичаш и цениш цялата. Казвайте й го по време на секс.

Никога преди не съм се чувствал толкова добре.

Жените обичат да бъдат изтъквани като специални и уникални. Ако тя ви направи нещо в леглото по време на секс, което никога преди не е било правено толкова приятно, кажете й искрено.

Толкова си готина!

Откровеността често е най-добрият начин. А псуването е един от начините да й кажеш, че наистина го мислиш. Жените наистина го уважават. Казвайте й колко е готина, докато правите секс.

Мръсни приказки

секс
Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс

Има два начина да говорите мръсотии: агресивен и укротен. Агресивен, при който я нареждате малко. Трябва да започнете с малко и да се храните с нейните реакции и отговори. Говорете й мръсотии по време на секс.Не забравяйте да прецените как тя реагира на това, което казвате, и ще имате много щастлива дама, която от своя страна ви прави щастливи!!

Бельото ти стои страхотно!

секс
Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс

Жените правят всичко възможно, за да бъдат максимално привлекателни за своите половинки – купуват си секси бельо, еротични нощнички и т.н. Затова обичат, когато бъдат забелязвани. Направи ѝ комплимент за това, с което е облечена, а след това ѝ го свали с много страст и се отдай на вашия секс.

Кажете ли й тези неща в леглото тя ще се почувства истинска кралица.

Tagged , , ,
на горе

Имате ли 18 години ?