Искрената усмивка от сърце може да върши чудеса

Искрената усмивка от сърце може да върши чудеса
Интересно

Искрената усмивка от сърце може да върши чудеса

Искрената усмивка може да върши чудеса. Някога замисляли ли сте се, че усмихнатият човек прилича на усмихнато Слънце? Представете си само как дечицата рисуват слънцата… „Видяхте“ ли? Безспорно усмихнатите и лъчезарните хора се харесват повече. А тези, които се смеят често и заразително, са още по-слънчеви! Не се стеснявайте да показвате емоции и да се смеете възможно най-често и от сърце. Тогава общуването с хората ще стане много по-лесно и по-приятно.

Прочетете тук една история за огромния потенциал на искрената усмивка

Искрената усмивка от сърце може да върши чудеса

Щастливи – 5 лесни трика да запазим усмивката си

Усмивката прекрасна… нежен смях

Според проучвания проведени сред мъжете разкриват много фактори на женското очарование, но по-голямата част от мъжете поставят на първо място не външния вид, не стила на обличане, а наличието на лъчезарна, на искрената усмивка на жената. Привлекателността на искрената усмивка се оказва извън всякаква конкуренция. Ето защо, без съмнение, основната и неоспорима тайна на жената е красивата, искрена, искряща женска усмивка, както се казва – усмихни се от сърце и душа.

Искрената усмивка

Споделена история за въздействието на искрената усмивка

Открих тази невероятна тайна на женския чар в далечните си студентски години. Един ден мой приятел ме покани да остана на село. Там по това време студентски строителен отряд работеше на строеж. Влюбих се от пръв поглед в едно момче, опитвах се по всякакъв начин да привлека вниманието му към мен: с тоалети, красива прическа, френски парфюм и т.н. Но без резултат. Дори не погледна в моята посока.

Моят приятел знаеше как да кара мотоциклет. Много исках да се науча да карам мотоциклет и да се слея с посоката на вятъра. Един ден сбъднах мечтата си. От това бях изпълнена с неописуема вътрешна радост, просто не стъпвах на земята от щастие. Оказва се, че в клуба ще се излъчва много интересен филм, но до началото остават само 10 минути. Току що бях успяла да измия праха от лицето и ръцете си. И така аз, в прашни спортни дрехи, без никакъв грим, с прическа на опашки, хванати с ластици, задъхана влетях в клуба. И, о, чудо… Той, обектът на моето обожание ме гледаше втренчено и ми се усмихваше, а след края на филма поиска разрешение да ме придружи. Значи разберете от какво имат нужда тези мъже, помислих си тогава, без да разбирам причината.

Но този въпрос много ме тревожеше и един ден зададох този въпрос на моя избраник. В неговия отговор ми бе разкрита тайната за необяснимата сила на лъчезарната, на искрената усмивка.

Този ден (по негови думи), когато съм влетяла в клуба, той е бил озарен от някаква необикновена усмивка, която излъчвала вълшебна светлина и щастие. Дори не помни как съм била облечена и как ми е изглеждала косата.

Взех думите му присърце и по-късно многократно тествах силата на женската усмивка в живота. Е, сега дори знам механизма на магическото ѝ въздействие и искам да споделя опита си с вас.

Искрената усмивка
Снимка: Усмихната жена ((https://www.pexels.com/)

Оказа се, че това което привлича най-много е искрената усмивка (усмихваш се, а лицето ти грее като слънце).

Но открих и друго, че от усмивка до усмивка има огромна разлика. Дори и най-красивата жена с фалшива или арогантна усмивка на лицето няма да получи отговор в сърцата на мъжете и на всички наоколо. Знаейки значението на усмивката, например: усмихнатите продавачи често се обръщат към хората и предлагат помощта си. Ако е искрено ще си проличи по поведението, ако не е – също ще си проличи.

Признавам си, че е имало моменти, в които сякаш стъкла прорязват сърцето ми и изведнъж един човек с искряща усмивка се появява, казва ви няколко фрази и вие оживявате, неусетно се усмихвате, а скръбта обзела сърцето е заминала някъде, просто е изчезнала. Това е силата на искрената усмивка, на лъчезарната усмивка.

Само си помислете за децата: Всички деца носят тази магия в себе си, но след това я губят напразно. Нека не им я отнемаме!

Вътрешната усмивка е усмивката на всички клетки на нашето тяло, участващи в този процес с енергията на любовта. А енергията на любовта събужда наслада, щастие и радост, както в дарителя, така и в този, който я получава. Не съмнявайте, че тази енергия се предава и въздейства на околните. В отговор на такава усмивка всеки не само се усмихва, но в сърцата им пламва огън от топлина и радост. Тази усмивка е полезна и за човека, който я излъчва. Почиства и ревитализира всички клетки на тялото, има лечебни и подмладяващи свойства.

Искрената усмивка не е нищо друго, освен усмивката на нашата Душа!

Това синхронно трептене на всички клетки и тела на нашето тяло води до ефекта на резонанса. Това допринася за значително разширяване на вашето биополе в цялото пространство. Освен това, биополето се изпълва и насища с чиста животворна енергия на любовта и всеки, който попадне в радиуса на вашето биополе, изпитва необяснимо влечение. Те също започват да вибрират на тези честоти и изпитват вътрешен мир, радост и щастие. И такива чувства възникват при мъжете само когато са във вашата зона на влияние и след това изчезват.

Мъжете също имат чувства, както и потребност от усещане за мир, радост и щастие като въздух. В този свят човек сякаш е вечен воин, той постоянно живее в някакъв стрес.

Нека вътрешната ви, искрената усмивка, бъде с вас винаги и навсякъде. Трябва да се събуждате, да се храните, да работите, да релаксирате и да общувате с нея. Тогава ще бъдете желани, обичани, щастливи, здрави, ще поддържате младежки дух. Да, да, и млади! Вашите тела, разбира се, ще остаряват с времето – така е устроен кръговрата на живота, макар и не толкова изразено, колкото другите, но зад лъчезарната усмивка и нейната магия никой няма да забележи това, когато общува с вас.

За да овладеете тази усмивка, трябва да се научите да обичате себе си и да се усмихвате искрено, дори и на себе си.

Искрената усмивка
Снимка: Искрената усмивка върши чудеса (https://www.pexels.com/)

Техника за развитие на вътрешната, искрената усмивка

Седнете на стол в поза с изправен гръб, крака на пода, стъпала притиснати към пода. Сега нежно притворете очи. Отпуснете се, успокойте мислите си. Представете си усмихнато дете на вашия вътрешен екран в проекцията на третото око. Отпуснете мускулите на лицето и се усмихнете. Насочете искрената усмивка дълбоко в сърцето си и я задръжте там за известно време.

След това, чрез очите си, започнете да я излъчвате в пространството около вас. Представете си как блестящата, искряща енергия на любовта в златни, бели или розови цветове изпълва цялата ви стая, целия ви дом. Прекарайте известно време, заобиколени от тази енергия.

Насочете усмивката си вътре в тялото си и се изпълнете с тази енергия и задръжте вниманието си и се усмихнете на всеки орган с мисли на благодарност за тяхната работа.

След това мислено повдигнете усмивката си от опашната кост по целия път нагоре по гръбнака до главата. И спуснете до областта на пъпа. Пъпът е центърът на комуникацията с външния свят. Изпълнете го с енергията на искрената усмивка.

Почувствайте как излъчвате сияние. Вие сте изпълнени с мир и чувство на радост и хармония.

Практикувайте често това упражнение. Може, докато пътувате за работа в градския транспорт или в офиса по време на почивка. Правете го толкова дълго, докато почувствате, че живеете с тази усмивка. Освен това, правете това упражнение преди важна среща във връзка с вашата дейност, ще ви донесе успех. И, разбира се, направете това упражнение, преди да срещнете желания мъж. В крайна сметка сияйната усмивка върши чудеса.

Когато се усмихваме, ние се лекуваме и се изпълваме с вътрешна сила, която ни носи успех!

Бъдете щастливи, защото всеки дошъл на този свят може да бъде щастлив, обичащ и обичан!

Обичаната жена е сила, която не може да бъде спряна

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе