4 зодии, които искат сериозна връзка, преди интимността
Астрология Любов и партньорство

4 зодии, които искат сериозна връзка, преди интимността

Това, което наистина означава запознанството в идеалния сценарий, е да се насладите на невероятни преживявания с човек, който цени същите неща в живота и да имате сериозна връзка.

Когато започнете да се срещате, излизате извън обичайните социални норми, за да се сблъскате с нови и вълнуващи неща, които укрепват връзката ви. Но понятията за запознанство и сериозна връзка често са измъчвани от непредвидени ситуации, които понякога забавят неуловимото обвързване, което хората търсят. Ето защо повечето хора поне за миг се замислят дали човекът, с когото се срещат, би могъл да бъде подходящ партньор в дългосрочен план в определен момент от връзката им.

Някои зодиакални знаци обаче веднага разпознават, че споделят страхотна химия с някого. Тогава тези хора биха искали да получат ангажимент от своя партньор, преди да могат да изследват интимността помежду си.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Дневен хороскоп

Любовен хороскоп

Късметче според зодията

 

Прочетете нататък, за да научите повече за тях и за причините, поради които искат да са сигурни, че имат сериозна връзка, преди да са интимни с някого:

Овен

овен - сериозна връзка

Този огнен знак е склонен лесно да се разочарова в търсенето на любовта. Високото му самочувствие и дългият списък с очаквания могат да подскажат причините за честите им раздели и липса на сериозна връзка. Но като виждат много хора по пътя на вечните запознанства, те малко се изморяват, когато им отнема известно време да намерят идеалната романтична връзка.

И все пак Овенът знае, че за да продължи да се опитва да си намери половинка, е изключително важно да се научи как да се справя с умората от запознанствата. Така че, дори и родените в Овен да са склонни към случайни романси, когато наистина харесват човека и обожават да прекарват времето си с него, те искат ангажимент, преди да станат интимни с него. Това е така, за да могат да се предпазят да не бъдат наранени.

Риби

риба - сериозна връзка

Много хора, които се срещат с Риби, са склонни да се оплакват, че родените под този звезден знак изобщо не мислят за бъдещето, защото не искат да го правят. Но истината е съвсем друга. Рибите често се чудят дали половинката им се интересува от тях и дали иска сериозна връзка. Те също така искат да знаят дали са готови да се оженят за своята половинка. Всички тези притеснения ги карат да обмислят как ще се развие връзката.

След това те търсят ангажимент, преди да инициират интимност. Рибите трябва да знаят, че въпреки че пътят на запознанствата може да е труден, в крайна сметка той си заслужава. Те трябва да променят гледната си точка и да се погрижат за себе си, за да могат да се справят със запознанствата, без да искат незабавно обвързване.

Козирог

козирог - сериозна връзка

Козирозите често усещат неоспорима връзка със своя партньор, когато са интимни. Обикновено на този земен знак му трябват само няколко месеца запознанства, за да изпитва силни чувства към някого и да създаде сериозна връзка. Следователно, преди да се привържат към любимия си, те искат да преценят емоционалната химия помежду им.

В крайна сметка те също изпитват периодична умора от запознанствата и търсят сериозна връзка. Но ако техният любим откаже да се обвърже, те просто си правят извода, че човекът, с когото се срещат, не е най-подходящият за тях.

Везни

везни - сериозна връзка

За Везните невинаги е очевидно дали една среща води до по-сериозна връзка, тъй като запознанствата са станали много по-различни в последните години. Везните смятат, че ако нямате особена емоционална връзка с любимия човек, може да не му обръщате особено внимание и да не се интересувате от него. Те искат да бъдат желани от някого, да се грижат за него и да бъдат обгрижвани също.

Това е особено важно, когато Везните се наслаждават на времето, прекарано заедно с техния партньор. Тогава те ще искат да отхвърлят идеята да не го видят отново. Следователно те искат обвързване, тъй като желаят да се срещат с един и същ човек в дългосрочен план.

Когато хората изпитват умора от запознанства без ангажимент, те проявяват безразличие, чувстват се потиснати и мрачни, изморяват се само при мисълта за поредната среща или им се иска да се откажат. Макар че може да е обезсърчително да се сблъсквате с раздялата отново и отново, всеки път сте една крачка по-близо до любовта и създаването на сериозна връзка.

Трябва да знаете, че няма абсолютно нищо лошо в това да искате да живеете в настоящия момент, когато става въпрос за вашата романтична връзка. Но предлагането на истинско обвързване е чудесен начин да създадете по-силна и сериозна връзка с тези зодиакални знаци, които търсят дългосрочен ангажимент.

Вижте още:

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Малките тайни на идеалните двойки

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Четирите зодии, които се карат най-много със своите братя и сестри

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе