Астрологичен съвет за 16 април 2023

Астрологичен съвет за 16 април 2023

Съвет за 16 април 2023: Всички велики учители са ни оставили сходни по смисъл послания: влезте в себе си, открийте невидимото си вътрешно Аз и любовта, която е у вас.

Астрологичен съвет за 16 април 2023

Баницата с одрински кори е сочна като торта, мека като памук – 2 лесни рецепти

Седмична Таро прогноза за 17-23 Април за всяка зодия

Защо е по-добре да приемате витамин D3 пред витамин D2

infomax-logo-50-15-HW Съкровищeто на Кубрат е царствен знак за високата култура на древните българи

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Спрете да се укорявате за минали грешки. Време е да приемете живота такъв, какъвто е. Той е безценен дар, за който е важно да благодарим на Вселената. Човекът е творец на собствената си съдба. А това означава, че всяко желание може да се превърне в реалност, ако наистина го желаете.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телци, сега не е най-доброто време да се оплаквате от проблеми. Всичко, което ви се случва, е мощна бойна подготовка преди най-важните събития в живота. Трябва да се съсредоточите върху постоянното усъвършенстване на уменията си. Между другото, много скоро ще настъпят приятни промени не само в бизнес сферата, но и в личния живот.

Близнаци 21 май – 21 юни

Приливите и отливите са нормални, като възходите и паденията в живота ни. Важно е да запомните, че колелото на съдбата се върти постоянно, следователно всички мечти и желания наистина могат да бъдат реализирани. Гледайте на разочарованията като на безценен опит. Ако стане твърде трудно, освободете напрежението чрез медитация.

Рак 22 юни – 22 юли

Поглеждате назад към случилото се с известна носталгия. В същото време бъдете благодарни за края на един голям труден период. Фокусирането върху това, което сте спечелили, а не върху това, което сте загубили, ще ви даде силата, от която се нуждаете, за да преодолеете нови трудни бариери.

Лъв 23 юли – 22 август

Когато нещо стане източник на вашето страдание, си заслужава да спрете и да се запитате дали грешката е в начина, по който възприемате ситуацията? Едно просто нещо – вслушване в интуицията – ще ви помогне да разберете, че някои събития не са нито добри, нито лоши. Те са просто такива, каквито са. Вярвайте в най-доброто и се грижете за себе си.

Дева 23 август – 22 септем.

Вие знаете какво точно трябва да направите, за да запазите усмивката на лицето си. Правете това, колкото е възможно по-често – наистина го заслужавате. Не позволявайте на никого да ви натоварва.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Освободете се от илюзиите и от остарелите вярвания. Върху какво да се съсредоточите? Актуализиране на вашия стил, причудливо преобразяване на вашия дом. Ако ви е трудно, кажете утвърждения на глас, но продължавайте да вършите работата и помнете: само вие сте творецът на съдбата си и никой друг.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Време е да се докажете. Вие сте архитектът на вашата реалност. Можете да проектирате живота, който винаги сте искали. Когато срещнете трудности по пътя си, помнете златните думи: „Ако нещо, което желаете, бавно идва към вас, това може да е само поради една причина: прекарвате повече време, фокусиран върху липсата на нещо важно, отколкото в негово присъствие.“

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Мнозина твърдо вярват в изкуството да се живее в настоящето, но от време на време трябва да мислите за бъдещето и дори за миналото. Важно е да се проучат всички причини, довели до развитието на определени ситуации, създаването на проблеми. Оставете въпросите „как“ и „защо“ на вселената и изчакайте търпеливо мига на блаженството.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Имате склонност да си поставяте високи стандарти и да се предизвиквате да постигнете невъзможното. Звездите днес ви напомнят, че няма планина, която да не можете да изкачите, след като сте се настроили за това. Освен това винаги имате карта „изпълнение на желанията“ по линията на съдбата.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Ако погледнете живота си през очите на Божественото, ще разберете, че нито едно преживяване не е съвършено. Всичко е, както трябва и всичко ви учи на важен житейски урок. Днес, вместо да оставяте мислите си да ви потопят в депресия, отворете се към света и новостите.

Риби 19 февр. – 20 март

Понякога изглежда, че съдбата е намислила нещо срещу нас, че времето се изплъзва през пръстите ни като пясък. Но това далеч не е вярно. Доверете се на ударите на сърцето си, вслушайте се във вътрешния свят. Очакват ви големи промени. Време е да приемете, че загубата е част от процеса на вашата трансформация.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 16 април 2023

на горе