„Има друга“ – най-страшните думи, които може да чуе една жена

Любов и партньорство

„Има друга“ – най-страшните думи, които може да чуе една жена

Любовта е опасна. Да си влюбен е прекрасно, но може да бъде и убийствено болезнено. Тогава, когато любовта е несподелена, неизживяна. Или тогава, когато любовта си отива пред теб. Тогава, когато този, който до вчера те е обичал повече от всичко, днес е безразличен към теб. И ти виждаш това. Усещаш го. Знаеш, че любовта си е отишла от него. Не искаш да повярваш. До последно отричаш. И се надявам да е просто сън. Кошмар, в който чуваш думите „има друга“. И когато отвориш очи, той ще спи до теб спокоен сън. И всичко ще е постарому. Било е просто сън. Но уви – това е реалност. Истина е. Случва се точно тук и сега. Той се отдалечава бавно от теб. Забравя да те целува, докосва, прегръща. И боли. Много.

Любовта идва неочаквано и си отива по същия начин. Тя може да е временен гост в живота на човек, както и постоянна спътница. Всеки един от нас има предопределена съдба. Някои се радват на щастлива и вечна любов, а други са орисани да бъдат цял живот сами. Или с неподходящи партньори, опознавайки само тъжната страна на любовта.

Един от най-болезнените моменти за една жена е, когато разбере, че вече не я обичат. И я заменят с друга, сякаш е просто обикновена стока и в момента, в който откриеш друга така, която да ти харесва повече – изхвърляш старата. Ненужна вещ, която е омръзнала. Същото важи и за жените, които заменят своите партньори с някой друг, по-интересен.

Връзката ви отива към своя край. Трудно ти е да преглътнеш истината, но си готова да го направиш, стига да разбереш каква е тя. Искаш да знае защо той се отдалечава от теб и как е възможно любовта му да си отиде?

Представяме ти знаците, които показват, че партньорът ти много скоро ще те напусне.

Прави планове за бъдещето без теб

Независимо през какво преминавате, ако и двамата искате да продължите живота си заедно, ще правите общи планове за бъдещето. Да разбереш, че той планира бъдещи събития без да включва теб в тях е колкото болезнено, толкова и обидно. Ако той прави това, със сигурност връзката ви отива към своя край. Дали причината за това е друга жена, която е превзела мислите му или нещо друго се крие зад поведението му? Въпрос на време е да разбереш.

Липса на интимност

Няма мъж на света, който да не си легне до своята партньорка и да не поиска да правят любов. Да не започне да я целува, докосва и да бъде интимен с нея. Ако той се ляга до теб всяка вечер без дори да те целува за лека нощ, със сигурност чувствата му към теб са изстинали и няма желание да правите дори и любов. Отново е много неприятен момент за жената, който може да се отрази на нейното самочувствие и да започне да има проблеми със себе си и начина си на възприема.

 

Постоянно ти е ядосан и повтаря, че не сте един за друг

Това е един от знаците, че връзката ви е неуспешна, за огромно съжаление. Но ако той постоянно ти се ядосва и те обвинява за всичко, без значение имаш ли вина или не, е ясен индикатор, че не изпитва чувства към теб. Постоянно търси конфликти, започва спорове, а замисляш ли се, че може да го прави и умишлено? Може би по този начин иска да те отблъсне, за да не се чувства виновен, че има друга жена?

Ако постоянно ти повтаря, че не сте един за друг и е по-добре да се разделите, за да може всеки поотделно да намери своя път, може би е време думите му да се превърнат в действия и наистина да сложите край. Тази връзка ти донесе много хубави моменти, но също и болка, която трудно време няма да може да преодолееш.

 

Скъпи мъже, ако има друга жена, която да е превзела сърцето ви, не оставайте до настоящите си партньорки. По този начин им причинявате още по-силна болка и ги тормозите с вашето поведение. Бъдете мъже и постъпвайте като такива. Чувствата са непосилни да бъдат контролирани и няма поводи за търсене на виновни, както и за сърдене. Но никоя жена не заслужава всяка вечер да ляга до вас и да се чуди какво ѝ има и защо дори не я докосвате.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap