Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност
Астрология

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Животът често ви поднася неочаквани изпитания и трудности. Докато семейството винаги ще е до вас, понякога може да потърсите приятелите си за някой друг съвет в моменти на нужда. И все пак може да се окаже голямо разочарование, когато хората, с които излизате редовно, откажат да ви се притекат на помощ. Това със сигурност би ви наранило.  Освен, че може да не се справите без тях в трудния момент, може да бележи и занапред вашите отношения. Причината е, че ще се чувствате предадени от тях и с право.  Има определени зодии, които с лекота са готови да изоставят приятелите си. Те нямат проблем да приемат помощ от техните близки авери. Но когато дойде моментът, те може да не отвърнат по същия начин.

Може да си намерят оправдание, че няма как да ви бъдат от полза. А не е изключено и до последно ще ви дават надежда, че могат да помогнат. След това, в последния момент ще се откажат от този ангажимент.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От Скорпион до Рак вижте зодиите, които имат склонност да изоставят приятелите си в трудност.

Те избягват да отговарят на обажданията ви и биха реагирали зле, ако ги помолите за помощ.

Водолей

Някои въздушни знаци като Водолей са приятели само в добрите моменти от живота. Те не обичат да намесват себе си в драмата на другите хора. И така, независимо дали имате спор с гаджето си или някакви проблеми на работа, не разчитайте на тях. Те биха предпочели да спазват безопасно разстояние и да избягват неистовите ви телефонни обаждания. Това е, главно защото Водолеите са емоционално необвързани и по-практични по природа. Те биха ви срещнали, щом бурята отмине и морето на живота ви отново е спокойно. Родените под този знак са най-добрите приятели, когато трябва да празнувате нещо. Ще са до вас да изпиете по едно в чест на нещо хубаво или да почерпите за новата си кола. Ако имате нужда обаче от помощ за ремонт или при проблем с някой съсед например, просто не търсете тези хора.

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Рак

Някои зодиакални знаци като Рака не са напълно безполезни в криза, но може просто да са трудни за откриване. Този воден знак е изключително променлив и има дълги периоди на смяна на настроението. В тях те се откъсват от социалните медии и телефоните си. Тяхната цел е да се пречистят напълно и да бъдат едно с мислите и чувствата си. Това показва, че не можете да разчитате напълно на тези приятели, тъй като те често са извън обсега. Те нямат склонност умишлено да изоставят приятелите си. Биха ви се извинили искрено, когато разберат, че сте имали нужда от тях. Но за вас вече ще бъде прекалено късно. За тези хора е необходимо нещо като предизвестие, за да са подготвени. Те искат да могат да наредят програмата си, за да могат да ви помогнат. И когато нуждата ви от тях е предварително планирана, те ще са насреща. При инцидентен случай обаче не разчитайте много на Раците.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Скорпион

Този воден знак е човек, който обича да вижда турбулентност в живота на други хора, дори ако те не винаги биха я причинили директно. Скорпионите не биха отговорили на обажданията ви, ако знаят, че имате нужда от помощ. Те биха предпочели някой друг да протегне ръка, за да ви помогне вместо тях. Следователно Скорпионът е вроден егоист и гледа само да служи на собствените си интереси. Те почти винаги реагират зле в криза. Не обичат да цапат ръцете си с проблемите на другите хора и често изоставят приятелите си в нужда. За тях е най-важно техният живот да бъде успешен. А колкото и близки да бъдат приятелите им, Скорпионите не се интересуват от чуждите проблеми. Разбира се, не всички представители на тази зодия стигат до тази крайност, но много от тях наистина го правят.

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе