Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Повечето от нас минават през живота, виждайки красотата в малките неща, докато други обичат да издигат стени пред себе си. Едните търсят любов навсякъде, където може да се намери, а другите имат по-предпазлив подход към живота. Тук ще обърнем внимание именно на втория тип.

Те обгръщат сърцата си в привидно непроницаема обвивка, за да гарантират, че няма да покажат слабост. Дори когато се сблъскат с потенциален партньор, който обмислят да опознаят, те издигат стени пред себе си. Това се случва, защото изпитват огромен страх от това да бъдат наранени. Нищо обаче не боли повече от това, да не допуснеш да бъдеш обичан. Но някои хора доброволно се отказват да изпитват това чувство. Те не осъзнават, че сами си вредят и в много случаи съжаляват, че не са допуснали никого до себе си. Любовта дава сила на човек да постига неща, които са непосилни за някой, който няма мотивацията да прави нещо, защото не е обичан.

Открий с лекота пътят към щастието

Целувките на коя зодия са най-сладострастни?

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

Така че, разгледайте някои зодиакални знаци, които издигат стени пред себе си. Те са най-трудни за обичане.

Стрелец

Често Стрелецът има сериозни проблеми с начина, по който изглежда и се срамува от своето тяло. Той понякога поставя под въпрос собствената си стойност. Може би това е причината тези хора да се чувстват несигурни в себе си и да избират пътя да бъдат по-затворени към любовта. Този огнен знак се чувства необичан и тихо се сърди, докато поставя прегради. Той изрича груби думи, за да възпира хората, които искат да се доближат до него. Много е възможно Стрелците веднъж да са били отхвърлени заради някой свой външен недостатък и това много ги е наранило. Това е и причината да се срамуват да допуснат отново някой твърде близо до себе си.

5-ТЕ ЖИТЕЙСКИ УРОКА от легендарният Джет Ли

Дева

Високото самочувствие и всезнайното отношение са акцентите на Дева. Макар че това са страхотни елементи в един приятел, те не са идеалните поведенчески черти, които искате да видите в половинката си. Това е така, защото Девата ще има комплекс за превъзходство. тези хора ще гледат отвисоко на другите до известна степен, което ги прави трудни за обичане. Те биха изградили неумишлено стена между себе си и околните. Просто винаги ще си мислят, че са по-добри от всички и затова издигат стени пред себе си. В един момент обаче може да останат сами, а връщане назад няма да има.

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Риби

Един от водните знаци, които имат проблеми с доверието към околните, е Рибите. Хората от тази зодия се страхуват да не бъдат наранени в любовта. Те се притесняват да се изложат на показ и се чувстват уязвими с друго човешко същество, за което да се грижат. Така че те издигат стените пред себе си  и могат да бъдат много бодливи по време на процеса на запознанства. Просто страхът е по-силен от тях и ги кара да държат дистанция от всеки друг човек от противоположния пол.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Рак

Когато Ракът се влюби за първи път и преживее разбиване на сърцето поради някаква причина, той би го преживял много драматично. Повечето от родените под този знак имат нужда от години, за да преодолеят болката. Може би затова са по-предпазливи в бъдещите си връзки, защото се страхуват да не се случи същото. Именно заради това те не улесняват другите да ги обичат. Да обичаш този раздразнителен Рак обаче си заслужава усилията. Въпросът е да спечелиш неговото доверие. Това не става никак лесно, но едно е сигурно – след това нещата ще бъдат много хубави. Трудният път е, докато ледовете не бъдат счупени и трябва да положите доста усилия, за да го постигнете. А това се случва с добра комуникация и взаимно доверие. Бъдете търпеливи, защото тези хора наистина издигат стени пред себе си. Веднъж разрушите ли ги обаче, те ще бъдат ваши завинаги.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе