Как да разпознаем хората-ангели, живеещи между нас?

Интересно Психология

Как да разпознаем хората-ангели, живеещи между нас?

Вярвате ли, че сред нас има ангели, които винаги са били и винаги ще бъдат?

Много светци твърдят, че Бог назначава водач на човек в момента, когато тялото и душата се слеят в едно. Това означава, че бременната жена се пази от цели два ангела пазители наведнъж.

Задачата на човек е да се научи да разпознава знаците на своя Ангел, за да го водят по пътя на истината и доброто.

Ангелите са в състояние да общуват с хората чрез мисли и чувства. Понякога в ума ни идват мисли, които не ни принадлежат, този Ангел се опитва да ни предаде нещо. Също така, се случва ангелите да приемат физическа форма и да общуват директно с хората. Но това се случва само в изключителни случаи.

В нашият свят има хора-ангели, които са различни от обикновения човек. Всъщност, те са много лесни за разпознаване. Често това са хора, които през целия си живот правят добро и никога не искат нищо в замяна. Обикновено наричаме такива хора „хора с голямо сърце”, но всъщност те са въплътени Ангели…

Не вярвате ли? Ето, няколко признаци…

Чувство за отчуждение от собственият ви вид:

От детството ангелските същества в човешка форма се чувстват различни от всички останали. Доста често стават обект на подигравки и присмех. Случва се техният външен вид и черти на характера да не се вписват в общоприетите норми, поради което другите хора често ги обиждат и им се подиграват.

Свръхчувствителност:

Тези хора-ангели изпитват изострена чувствителност към насилие върху други живи същества. Гневът и насилието имат много поразителен ефект върху тях, независимо дали става въпрос за семейни кавги, филми или новини със сцени на насилие. Земните ангели преживяват всичко през себе си и усещат цялата болка с особено повишена сила.

Чувство за особена мисия на тази земя:

Хората-ангели чувстват, че са в този свят с конкретна мисия. Дори и все още да не са сигурни каква точно е тяхната мисия, те знаят със сигурност, че тя е свързана с помагането и „пробуждането“ на хората. Те вършат работата, която може да помогне на нашия несъвършен свят и са готови да направят всичко, което зависи от тях.

Затруднения в личните отношения с близки хора. Те се чувстват неразбрани:

Доста често земните ангели се появяват в семейства, чийто родителите са токсични и прекалено агресивни. От ранна възраст те са подложени на морално и физическо насилие от токсични родители. И в зряла възраст много често се сблъскват с предателство от близки и любими хора.

Понякога Бог изпраща земните ангели в семейства, които са на ръба на разпадането, за да могат под формата на дете да излекуват подобни взаимоотношения. Доста често децата от такива семейства се чувстват като осиновени, защото им липсва обич и близост с родителите и останалите членове на фамилията.

Те са отворени към целият свят:

Непознатите винаги са привлечени от човешките ангели, те са готови да споделят своите трудности с тях, а понякога дори и много лична информация.

Човек дори не разбира защо разказва личните си истории на напълно непознат човек, но вътре изпитва дълбоко доверие към събеседника.

Те чуват звуци, които не могат да бъдат „уловени“ от всеки:

Ангелите, в човешки вид, понякога забелязват, че са в състояние да чуят неразбираеми за останалите звуци на звънене. Често това се случва, когато са в стресова ситуация или са тъжни. Също така, земните ангели са в състояние да чуват мислите си много силно, понякога те звучат по-силно от думите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе