Как и защо избираме родителите си, при които да се родим?

защо избираме за родители си
Интересно

Как и защо избираме родителите си, при които да се родим?

Защо избираме родителите си, при които да се родим? На пръв поглед този въпрос може да ви се стори доста странен, дори и неприемлив. След като душата реши да напусне духовното измерение, за да се въплъти в друг живот като обикновено смъртно създание, тя ще избере най-подходящото време, място, както и хората за свои родители.

Все по-често се появява хипотезата, че много преди раждането си, душата на всяко бъдещо дете напълно съзнателно избира своите родители.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Никога повече страх от бременност и раждане!

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Сродни души – хора преродили се от миналото

Как и защо избираме родителите си, при които да се родим?

Вероятно сте чували за сънища, в които още незаченати децата се явяват на бъдещите си родители. Когато това се случи остава незаличима следа върху тялото, ума и душата ви.

Явяваме ли се на родителите ни, при които сме избрали да се родим?

Със сигурност ще потвърдите, че много майки разказват как са мечтали за името на първото си дете или как интуицията им е подсказвала пола и някои от личните качества на бъдещите деца.

Това са все ясни доказателства, че душите сами избират каква да бъде тяхната физическа среда, включително родителите и семейството, където да се появят.

След като душата напусне физическата си форма, т.е. тялото, тя преминава в отвъдния свят, за да завърши духовното си израстване. Обратът на жизненият цикъл се счита за завършен, когато душата е готова отново да напусне духовното измерение и да се въплъти в друго материално тяло за нов земен живот.

Така душата би могла да коригира минали грешки, да вземе правилни решения и да научи нови житейски уроци.

защо избираме за родители си

Защо избираме родителите си, според теорията на прераждането?

Смята се, че душата преминава през няколко цикъла на прераждания, за да се усъвършенства. Въпреки, че много хора не вярват в прераждането, защото то не може да бъде проверено и доказано с научни факти.

Прераждането е теорията, че душата, като частица от Божественото, която е извън времето и пространството, е безсмъртна и може да преминава от една в друга форма. Идвайки на земята, тя се развива и напредва по духовният си път.

Но, според други източници това се определя от кармичния закон, т.е. душата няма право да решава къде да се прероди, а според други тя самостоятелно избира въплъщение, консултирайки се преди това със своите духовни наставници.

Къде е истината? Тя е някъде по средата. Физическото тяло умира, но душата остава безсмъртна и отива в света на фините материи.

Така че, ако човек е съгрешил много в земният си живот, тогава следващото му прераждане и съществуване ще бъде трудно. И обратното, ако е направил добро, тогава душата му ще се превъплъти в тялото на щастлив и успял човек. Ето защо, е толкова важно какво ще правим по житейският ни път! Нашите народни мъдрости са кодирали много големи истини: „Каквото посееш, това и ще пожънеш“!

Кога душите на децата посещават родителите си?

Отговорът на този въпрос се дева от езотеричните учения. Според езотериците, този избор не се случва в момента на зачеването, а преди него. Преди да се роди зачене детето, душата му посещава бъдещата майка и й дава ясни знаци.

Това е процес, който се случва в невидимото, духовното, енергийното пространство. Душата на бъдещото бебе влиза в енергийното поле на майката три месеца преди то да се зароди в утробата й.

Защо нямаме спомени от миналите ни животи?

При раждането паметта на душата се „отнема“, животът започва на нов бял лист. Трябва да се отбележи, че някои деца, обикновено на 6-7 години, започват да споделят фрагменти от спомени от миналите си животи.

Закони на избора

Принципът, по който децата избират бъдещи си родители, не е еднозначен. Има практики, обясняващи тези невероятни процеси. Душата избира и получава онези родители, чието ниво на духовно развитие съответства на нейното собствено.

Например, ако в минал живот човек е бил алчен, душата му ще се прероди в семейство, където ще трябва да споделя, ще трябва да преодолее трудностите.

Докато при други родители идват няколко деца с напълно различни съдби и характери, или само едно дете, но с много специална мисия.

Има и такива души, които се въплъщават в деца, за да спасят родителите си, като ги напътстват към истинския път. Или трябва да изчисти кармичните си грехове от минали животи, за да се издигне до следващото ниво на духовно развитие.

Родителите също имат своята роля.

Може да е трудно за вярване, но родителите в момента на зачеването имат много силно влияние върху това коя душа ще стане част от тяхното семейство. Факт е, че душите в духовното измерение могат да абсорбират енергията, излъчвана от хората.

Преди или по време на процеса на зачеване, родителите и по-специално майките могат да изберат личностните черти, които детето им ще притежава. Тази способност действа почти като магнит, тъй като неродените души пресяват енергията, излъчвана от хората, избирайки сред тях тази, която им подхожда, според нивото на духовно развитие.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе