Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото
Любов и партньорство Астрология

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

В спалнята някои хора са изключително страстни, други – неуверени, а трети дори можем да определим като забавни в леглото. Положителен индикатор е, ако сте уверени, внимателни и готови да удовлетворите своя партньор. Ако знаете какво трябва да направите, за да постигнете своя връх, това е добре и за двамата.

Може също да сте някой, който е виждал и чел за много странни идеи за интимност (благодарим, Петдесет нюанса сиво). В такъв случай сигурно бихте искали да пренесете тези фантазии отвъд страниците на книгите и в собствената си спалня.

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

УСПЕХ и ЩАСТИЕ през следващата седмица за 4 зодии

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Ето и четирите зодии, които може да определим като най-шантави и забавни в леглото:

Водолей

Водолеите са първите, тотално се променят, когато влязат в спалнята. Те ще разбият изцяло впечатлението им за тях, защото сякаш стават други хора зад завесите. И това е изцяло положителна трансформация, която ще ви изненада и то много приятно. Трябва да знаете, че тези хора обикновено са добри любовници и имат широк спектър от интереси. Водолеите са привлечени от всичко, което противоречи на социалните норми. С други думи, те обичат шантавите неща и забавлението. Те също се радват на мистерия. Така че поставянето на маска или превръзка на очите със сигурност ще допринесе за интригата.

Стрелец

Колкото по-диво е, толкова са по-забавни в леглото родените под знака на Стрелеца. От правене на любов открито на открито до такъв на терасата – всичко това се харесва на тази зодия. Стрелецът разглежда романтиката като интелектуално, физическо и емоционално преживяване. Той е страстен, буен и изключително общителен знак, чиито представители могат да бъдат много забавни в леглото. Приятните хобита като пътуване, удоволствие и интимна фантазия са изцяло присъщи на представителите на този знак.

Скорпион

Ако някога сте се чудили защо Скорпионите са толкова странни и забавни в леглото, обяснението е тук. Те са страстни любовници, които често са шантави и пламенни в леглото. Тъй като са активни и ентусиазирани, е трудно да се съпоставим с тяхната интензивност. Те също имат силни интимни мечти и желания. Те обичат да поемат контрол над партньорите си. В леглото те са готови да експериментират и да стигнат до предела на своите възможности. Готови са да измислят щури преживявания, само за да направят удоволствието по-пълноценно.

Овен

Тяхното флиртуващо, привлекателно и самоуверено поведение излъчва сексапил. Тези характеристики, разбира се, придават на Овена съблазнителен и властен интимен нагон. Те не се страхуват да отстояват господство в спалнята. Овенът вече ви ще ви разкъсва между завивките за времето, когато някой друг би се осмелил само да поеме инициативата. Овенът няма да губи излишно време в увъртания или изчакване. Той е директен и именно това негово качество привлича най-много другия пол.

Дръжте се, ако имате партньор от някоя от тези зодии. Тези знаци разпалват страстта само с едно докосване на копчето. Те са изключително пламенни и забавни в леглото и са готови да ви отведат на гребена на вълната за секунди. Връзката с такива хора понякога може и да не просъществува дълго, но едно е сигурно. Преживяването с тях ще остане за цял живот като спомен, който няма да може да забравите.

Вижте още ⤵️

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе