Женски навици, които подлудяват мъжете
Любов и партньорство

Женски навици, които подлудяват мъжете

Със сигурност всеки човек си има куп негативни навици, които изобщо не му пречат, но питате ли се какво им е на тези край него? Но не са редки случаите, когато тези вредни привички са способни отровят живота на половинката му, превръщайки се в причина за кавги и дори раздели.

Патологична приказливост

Много мъже се дразнят от жени, които постоянно говорят, без дори да дават възможност на събеседника да вмъкне какъвто и да е коментар. В самото начало на връзката мъжете могат да игнорират това, с мотивът, че разбират как една жена иска да разкаже колкото е възможно повече за себе си, но с течение на времето всеки мъж ще се умори от ролята на вечен слушател.

Навикът да закъснявате

Малко са жените, които не закъсняват, а има и случаи, когато закъснението е принудително и това е простимо. Но ако закъснението се превърне в навик, то това ще подразни и най-търпеливия мъж. За мъж с такава жена ходенето на каквото и да е събитие се превръща в истинско изпитание, затова, ако не искате да му причинявате този стрес, създайте си навик да сте точни.

Навикът безразсъдно харчене пари

Ако жената е свикнала да купува куп неща, козметика, всякакви дрънкулки, които по принцип не са й необходими, а в същото време постоянно да се оплаква на мъжа си, че парите недостигат, тогава тя буквално върви към разрушаване на връзката.

Навикът да се вдигат скандали

Ако жената реагира на всякакви трудности или неприятности в живота със скандал и сълзи и постоянно хленчи, то едва ли някой мъж може да издържи дълго време с нея. Трудности по пътя винаги ще има, но сплотеността и взаимопомощта между партньорите могат да направят така, че те да бъдат преодолени по-бързо. Скандалите са израз на безсилие и дамите е добре да спрат с тях докато е време.

Разбира се, това не е пълен списък с навици, които дразнят мъжете, както и е вярно, че идеални жени, като и идеални мъже, не съществуват. За да разберете кои навици дразнят партньора ви, най-добре го попитайте директно за това и обещайте да не се обиждате.

Ако се отървете от тях, тогава връзката ви ще е много по-здрава и по-вълнуваща. Струва си да опитате.

Tagged , , ,
на горе