Ерогенни зони при мъже и жени – къде са и как се стимулират
Интимно 18+

Ерогенни зони при мъже и жени – къде са и как се стимулират

Ерогенни зони, както при жените, така и при мъжете са точки по тялото, чрез които може да донесете голяма удоволствие на партньора си.

Според редица експерти, любовта и силната сексуалност, са две от основните неща за една добра връзка.
Ерогенна зона е всяка област, която може да предизвика сексуална възбуда, когато бъде стимулирана. Една теория зад тези чувствителни зони е, че те имат нервни окончания и рецептори, които са по-настроени към леко докосване или нежно гъделичкане.

Ерогенни зони при мъже и жени – къде са и как се стимулират

Сексуална скука- как да я преодолеем?

Най-удобните секс пози за мързеливите

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Сексът е сложен, така че може да не ви изненада, че можете да получите точно толкова удоволствие от това да видите или докоснете ерогенните зони на партньора си, колкото те биха могли да получат от това, че ги докосвате.. Освен това всеки е различен и някои хора могат да открият, че получават повече удоволствие от гъделичкане или леко докосване, докато други са по-чувствителни към вибрации или натиск.

Тези горещи точки варират според хората – това, което може да се почувства невероятно за един човек, може да бъде неприятно за друг. Ето защо комуникацията е ключова. Говорете с вашия партньор или партньори за това, на което всеки от вас се наслаждава, и направете място за споделяне, докато сте в разгара на нещата – може да научите нещо ново един за друг и за себе си в процеса.

Освен обичайните чувствителни ерогенни зони, ще покажем и някои, за които не сте подозирали.

Ерогенни зони при мъже и жени – къде са и как се стимулират

Ушните миди

ерогенни зони
ерогенни зони при мъже и жени снимка: pinterest

Ушните миди, често не им се отделя време, а те са невероятно чувствителни. Нежното им хапане или галене може да накара партньора Ви буквално да се побърка от възбуда.Тази област е богата на нервни окончания, което ги прави идеално място за целуване и галене по време на любовта игра. Това е една от тези ерогенни зони, които подлудяват жените.

Вътрешната част на бедрата

ерогенни зони
ерогенни зони при мъже и жени

Очевидна и добре позната част от тялото на всички ни – вътрешната част на бедрата е от тези ерогенни зони, която може да даде истинска наслада на партньора.Вътрешната част на бедрата е толкова чувствителна просто защото се намира близо до крайната ерогенна зона.

Прокарайте върховете на пръстите си надолу по предната част на бедрата, като бавно се придвижвате навътре, докато целувате устните, шията и гърдите им.

Долната част на гърба

Долната част на гърба често е пренебрегвана, но е изненадващо чувствителна на допир.Нежен масаж или галене може да доведе до интензивни усещания и повишена възбуда. Долната част на гърба е от тези ерогенни зони, които подлудява мъжете.

Краката и стъпалата на краката

ерогенни зони
ерогенни зони при мъже и жени

Стъпалата са пълни с нервни окончания, което ги прави една от най-недооценените ерогенни зони.Масажът на краката или дори лекото прокарване на пръсти може да бъде изненадващо чувствено и възбуждащо.

Умът

Може би най-мощната от всички ерогенни зони от всички в тялото на човек е умът.

Еротичните мисли, фантазиите и мръсните приказки могат да бъдат също толкова възбуждащи, колкото физическата стимулация.Комуникацията и силата на внушението могат да играят ключова роля за постигането на оргазъм.

Ерогенни зони при мъжете:

ерогенни зони
ерогенни зони при мъже и жени

Гърбът: Гърбът на мъжът е силна ерогенна зона и трябва да бъде използвана. Има различни горещи точки за удоволствие, които можете да откриете. Погалете гърба нежно с устни, още по-добре с език

Устни: Също, както при жените устните са силна зона на мъжете,

Уши: Това е гореща точка на мъжете, която жените рядко използват, но ушите са мястото, където има много нервни окончания.

Гърдите – ще се изненадате, но гърдите и зърната на мъжете са силна ерогенна зона. Докосвайте и ги целувайте. Тези ерогенни зони при мъжете са завладяващи.

Ерогенни зони при жените:

ерогенни зони
ерогенни зони при мъже и жени

Уши – както казахме не веднъж, ушите са пълни с нервни окончания. Докосване, целуване и нежно хапане са най-работите методи за тях.

Зърна – зърната при жените са много по-чувствителни от на мъжете и затова трябва да им се обърне специално внимание. Нежни целувки, облизване и нежно хапане, е задължително за възбудата на една жена.

Вътрешна част на бедрата на жена са чувствителни и ерогенни зони. Там може дори и да приложете лек масаж и задължително страстни целувки.

Клитор – ако истински искате да възбудите една жена, то отделете 10 минути за целувки, галене, масажиране на тези зони. Времето, което отделяте е ключово за постигането на силен женски оргазъм.

Врата – задната част на врата и скалпа са силно ерогенни зони за една жена и винаги трябва да им се отдели време за целувки и лек масаж.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?