душата ти
Интересно

Душата ти ме повика

Душата ти ме повикаКолко е красиво, налиНевероятноВълшебно и мистичноИма срещи, които за миг преобръщат хода на живота ни. И, да, те неслучайни“… Всъщност, питате ли се какво е случайностМоже би е по-правилно да се нарече синхроничност, а не случайност

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

Душата ти ме повика

Избраните души се привличат като два магнита, две противоположности, точно като две безкрайно различни Вселени. И, вярвайте, че тези срещи имат своето божествено значение.

Миг, среща, поглед и веднага чувствате, че сред многохилядната тълпа – той или тя е човека. Нямате никаква колебливост в усещанията си. Искрата между вас веднага пламва и избухва. Е, именно това е момента на разпознаване на душите ви (душата ти, душата ми). Гледате го този човек и въпреки, че за първи път се виждате си казвате: „Познавам те, лицето ти ми е много познато…“

Невидимите здрави нишки се опънаха от сърце до сърце между нас.

Дишаш… Усещаш, че сърцата започват да туптят в едни ритъм… Вибрирате на еднаква честота… И тогава в ума се прокрадва мисълта: „Боже, каква среща!“

душата ти

Срещата, в която душите се разпознават и си „прошепват“: Душата ти ме повика…

Усещате и сте сигурни, че този човек ви е дал толкова много, независимо, че за първи път го виждате или водите кореспонденция. Това необяснимо чувство е много трудно да се опише с думи.

Оказва се, че на енергийно ниво всеки е дал нещо от себе си. Не, тук не става дума за любов и надежда, а за огромен емоционален и енергиен заряд идващ от съвсем друго ниво. Когато две души са предопределени от Висшия разум за конкретна мисия, това не винаги означава влюбване.

Необяснима среща – когато две души се привличат като с магнит.

Срещите на хората не са случайни! А замисляли ли сте се защо се срещате с дадена личност? Защо при някои хора възниква внезапно взаимно привличане, а други минават незабелязани покрай вас?

Когато физическите тела се срещнат в материалния свят, всички тези източници на привличане на вниманието мигом се задействат. Често сме привлечени един към друг с телата си, неуморно задавайки си въпроса „Защо?“. Но първо там някъде в пространството душите са се „разпознали“, след което се задействат енергиите, чрез които след време самите хора се срещат. А чувството, е неописуемо…

душата ти

Разлика между привличане на физическо и душевно ниво?

Ние, хората, подобно на представителите на животинския свят, реагираме на определени биологични фактори, психологически трикове, допълнителни изкуствени начини за повишаване на привлекателността – аромати, козметика, грим, пластична хирургия, дрехи, стил, мода, имидж и т.н., списъка е достатъчно дълъг.

Ние сме привлечени един към друг, по същия начин като мъжкото и женското в животинското царство. Често това привличане се приема за привличане на душата, за чувства, любов. И свързвайки се на ниво тела, след известно време губим интерес един към друг, свикваме, спираме да забелязваме и оценяваме външния вид, красотата, способността да се представяме, търсим нещо по-съвършено.

Тази памет е краткотрайна. Такъв контакт не променя нашата личност глобално. Не дава тласък за развитие и самоусъвършенстване.

душата ти

Ето как „Душата ти ме повика“

Когато, обаче душите на хората са привлечени, без никога да са се виждали как изглеждат на външен вид, без да са чували гласове си, без да са почувствали аромата и допира на кожите си… Ето това се нарича среща на висше духовно ниво, защото „Душата ти ме повика“.

Такава вълшебна среща между две души (душата ти), които може би са се търсили няколко живота, може да ви зареди с невероятна гама върховни усещания, които не могат да се сравнят с нищо друго на света. Които, повярвайте, няма как да изживеете с друга душа! И това е най-висшето ниво на екстаз.

Ако този контакт не се случи, тогава това, което се е зародило между двете души, никога няма да бъде забравено. Запомнете, че паметта на душата е вечна и незаличима, за разлика от паметта на човешкия мозък. Често се случва цял живот да търсим повторение на тези усещания, или поне нещо подобно.

Да, ще има и други контакти. Някои ще ви променят, други не. Но споменът за духовното единство ще останат ярки и незабравими преживявания до последните дни на този живот.
Срещайки се в действителност, намирайки се в непосредствена близост един до друг, имаме повече шансове за сближаване, което в последствие ще се развие в сливане и на телата, засилен интерес един към друг, сдвояване или съвместен живот.

Според езотеричната литература по време на интимност между две „разпознали“ се души, се освобождава много мощна енергия – мъжка и женска вплели се в едно… Толкова силна, че достига космическото пространство.

Душевното привличане (Душата ти ме повика) без телесен контакт е много малко вероятно да прерасне в създаване на съюз. Но точно тази липса на физически контакт дава мощен тласък към самоусъвършенстване, към рязко духовно израстване, към творческо саморазкриване, към отключване на дарби… Е, как такова нещо някога може да бъде забравено? Няма как и не бива!

Тази среща, случила се някъде в невидимото пространство, не се изтрива от времето… Остава запечатана в паметта на душата! Завинаги във вечността, очаквайки своя звезден миг, докато душата ти ме повика…

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе