Духовни практики за щастие - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Духовни практики за щастие

духовни практики
Здраве и добра форма Грижа за тялото Езотерика Полезно

Духовни практики за щастие

Понякога се потапяме в състояние, в което искаме да се скрием от атаката на събитията и външните сили.

В трудни ситуации всеки от нас избира свой собствен, доказан през годините начин за защита и възстановяване на хармонията с външния свят. Има обаче прости духовни практики, които ще ви помогнат бързо да се справите с натиска и да попълните загубените вътрешни ресурси.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Духовни практики

 

Положително дишане

 

1. Вдишвайки, усещам мир в себе си. Издишвайки, се усмихвам на спокойствието в мен.

2. Вдишвайки, усещам радост в себе си. Издишвайки, се усмихвам за моя радост.

3. Вдишвайки, чувствам спокойствие. Издишвайки, се усмихвам на спокойствието си.

4. Вдишвайки, аз се отварям към света. Издишвайки се усмихвам на отвореността на света.

5. Вдишвайки, усещам щастие в себе си. Издишвайки се усмихвам на щастието си.

Животът е прекрасен

Това не е просто твърдение, а най-силната мотивация. Смей се на страха в лицето. Истината е, че хората не могат да изпитат пълноценно красотата на живота, ако се страхуват и от най-малките трудности. Веднага щом страхът се разтвори във вашата увереност, реалността около вас ще се отвори от съвсем различна страна.

Всеки път, когато очакванията ви не се оправдаят и има трудности по пътя, кажете си, че животът е красив. След това се опитайте да го почувствате колкото е възможно повече и повярвайте в казаното. Спрете и си дайте време спокойно да помислите какво се случва. Вашият вътрешен глас ще ви каже накъде да отидете.

Тяло

Вашето тяло е най-важната обвивка на духовния свят. Бъдете благодарни за всеки ден, в който сте в отлично физическо състояние. Да обичаш тялото е също толкова важно, колкото и душата. Погрижете се за него и му дайте почивка. Опитайте се да разберете и приемете дълбоката връзка между вашето тяло и тялото на разширеното човешко семейство.

Ден на мълчанието

Освободете деня си от гледане на телевизия, слушане на новини и четене на вестници. Нека тишината ви потопи в духовния свят. Липсата на новини, свободата от външни влияния ще ви даде заряд от чиста енергия. Няма смисъл да се посвещавате на неща, върху които нямате контрол.

Ежедневното преследване на новините най-често води до депресия и чувство на несигурност. Такава пауза ще помогне да се поддържа вътрешен баланс и да не зависи от живота на други хора. Поне за ден заменете новините с обикновени занимания – разходка, музика, вкусна храна.

 

Музика

Музиката ви помага да имате правилното настроение. През деня не се страхувайте да си тананикате или да си подсвирквате любимите мелодии. Изберете мелодия според настроението си, за да изхвърлите емоции, независимо дали сте тъжни или весели. Нека музиката бъде вашето изцеление.

0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица