5 знака, че един мъж ще бъде добър баща
Любов и партньорство

5 знака, че един мъж ще бъде добър баща

Ако имате планове да създадете семейство, проверете гаджето си за „родителски ген“

Едно е да си добър приятел, гадже или съпруг; съвсем друго е да си страхотен баща. Уви, не можете да направите тест за наличието на „родителски ген“, като издърпате конец от ризата му, но можете да го направите, като обърнете внимание на някои детайли в комуникацията, които ще дадат безценни сигнали.

5 знака, че един мъж ще бъде добър баща

Писмо на баща до малката му дъщеря за бъдещия й съпруг

Тест: Идеалният баща според зодията

Съдбата на жената се определя от връзката с баща й

5 знака, че един мъж ще бъде добър баща

1 Той публикува снимки на свои близки

Ако сте срещали онзи рядък мъж, който е активен в социалните мрежи, обърнете внимание на съдържанието, което публикува. Нарцисистът ще има пълен файл със селфита от различни ъгли. Хипотетично добрият баща ще посочи семейните си връзки в публичното пространство: това могат да бъдат снимки с по-малък брат или сестра, с братовчеди или племенници. Не е необходимо да са много, но поне няколко кадъра ще могат да ви предадат отношението му към семейните връзки.

 

2 Той е устойчив на бебешки шум

Обърнете внимание на обстоятелствата, при които хората са склонни да се дразнят. Дете в самолет рита стол, бебе в магазин крещи неистово, докато мама пробва нещо, тийнейджър пуска музиката от телефона си докрай на плажа…Малко хора могат да издържат на капризите на чуждите деца, а ако той се справи дори и с това, тогава определено можете да му поверите собственото си дете през безсънните нощи.

5 знака, че един мъж ще бъде добър баща

3 Той е домашен тип

За да проверите дали е подходящ за семеен живот, опитайте да го „заключите“ у дома. Ако не може да издържи дори няколко тихи вечери пред телевизора с вас, помислете дали ще остане вкъщи, когато в апартамента се появи бебе.

4 Умее да работи в екип

Лидерството е добро нещо. Но за семейния живот и още повече за родителството е също толкова важно да можете да работите в екип . Когато отглеждате деца заедно, е важно да се чувствате в безопасност и комфорт. Сменете рамото в точното време. Решаването на ежедневни проблеми като работни казуси е много полезно умение, което може да не е характерно за мъжа тип „вълк-единак“.

5 знака, че един мъж ще бъде добър баща

5 Той е търпелив към вашите странности

Децата понякога правят странни неща. Бои по стените, дитснционното в коша за боклук …всичко това. Докато все още не сте станали родители, обърнете внимание как мъжът се отнася към вашите недостатъци и странности. Затръшване на вратата, дълъг разговор по телефона, забравяне да пуснете водата в тоалетната (опа) – набор от не най-добри навици , но недостатъците в ежедневието са общи за всички нас в една или друга степен.

Как се справя с вашите странности? Ако той има търпението, мъдростта и такта да не крещи или да прави коментари, тогава можете да разчитате на него по въпроса за създаването на семейство.

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе