ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)

дневен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)

Дневен хороскоп за 17 септември 2022: Днес е динамичен ден и е добре да се въздържате от всякакви екстремни спортове. В ден като този се опитайте да се погрижите за себе си. Сега е подходящ момент за творческа реализация, можете да посетите майсторски курс, например грънчарство или да отидете на масаж. Грижете се за домакинските задължения, срещайте се с приятели, сега не си струва да харчите сериозни суми – скъпите неща могат бързо да се развалят или изобщо нямате нужда от тях. Днес е по-добре да не говорите на чувствителни теми – вашите тайни могат да стигнат до не най-честните хора.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

Предстои нова магнитна буря през септември

Пет зодии ще срещнат ЛЮБОВТА си преди края на 2022 г

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

ПАСТА ЗА ЗЪБИ в помощ на домакинската работа и още

Молитва към Свети Александър Константинополски

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 17 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 17 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 17 септември, страстите утихват, но отношенията може да придобият различен облик. Възможно е да видите вашата сродна любима душа в друга светлина. За щастие общата атмосфера на този ден е много благоприятна. Дори за тези Овни, които са се натоварили твърде емоционално в предишния ден или не са успели да се справят с проблемите, днес имат допълнителен шанс. За да го използвате, минете по неутъпканите пътеки. Също така, днес е важно да не се задържате в миналото. Нещата ще вървят много по-бързо и по-ефективно, ако гледате напред, а не назад.

Дневен хороскоп за 17 септември 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

В момента за Телецът е трудно да се справи без чуждо съдействие и с това ще трябва да се примири днес. Например, без външна подкрепа няма да можете да направите кариера точно сега. Но това не означава, че нямате собствени планове и лична воля. Не бъркайте партньорство и робство. Ако трябва да стигнете до върха си сами, опитайте се да се откажете от общоприетите стандарти и да потърсите най-оптималния път към целта. Може да се нуждаете от виртуални връзки или компютърни умения.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

През целият ден Близнаците ще бъдат в балансирано и спокойно настроение. Това е чудесен ден за учене, общуване, пътуване, споделяне на новини, а също и за научаване на много нови неща. Постарайте се да бъдете в компанията на мъдри и ерудирани личности, които могат да разширят предишните ви представи за света. Възможен е повишен интерес към науката, технологиите, политиката, социологията, загадъчните области на знанието. Теми, за който можете спокойно да комуникирате и в социалните мрежи с подходящи съмишленици.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 17 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Излезте от обичайният кръг от идеи, днес, 17 септември, излезте от зоната на комфорта. Дори знанията ви да са обширни, запознайте се с опита и на други хора. Това е чудесен ден за анализиране на новини, актуализиране на познати комуникационни алгоритми, въвеждане на нови планове за действие (особено интелектуални). Сетивното ви възприятие, което е характерно за по-голямата част от Раците, днес не трябва да разчитате само  на него. Знайте как да мислите рационално, не отхвърляйте веднага нетривиални решения и забавни парадокси.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Ако си мислите, че целият свят се върти около вас, явно грешите. Опитайте се да откъснете мислите си от тревогите и да погледнете на нещата от нов ъгъл. Лъвовете, съсредоточени върху собствените си проблеми, рискуват да останат сами или да не забележат подадена ръка навреме. Междувременно вашето благополучие и репутация сега зависят от взаимното разбиране с другите. Може да се наложи да говорите с приятел или довереник, за да откриете нови неочаквани аспекти в настоящата ситуация.

Дневен хороскоп за 17 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 17 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Всякакви новаторски стъпки са добре дошли. Ситуацията ще изисква преход от теория към реалност, което е в добро съответствие с навика на Девата да изпробва всякакви иновации на практика. Това е добър момент за усвояване на нова програма или оборудване, за обща първоначална адаптация в непознат колектив, за обучение в нещо напълно ново и непознато за вас. Ако се нуждаете от лечение на някакво моментно неразположение могат да бъдат полезни методите на алтернативната медицина.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 17 септември, атмосферата ще бъде приятна и хармонична. Може би вие сами сте допринесли за това: например, казали сте точните думи в точното време и сте разтворили напрежението. За повечето Везни сега е лесно да приложат своите интелектуални и дипломатически таланти. Продължавайте в същия дух и скорошните проблеми ще бъдат забравени до вечерта. Това е страхотно време за почивка, особено с приятели. Разногласията, които са напълно възможни между вас или ваши съмишленици, ще имат остатъчен характер и няма да развалят общата картина.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Не се тествайте за издръжливост на тялото и психиката, особено ако сте преживели трудни моменти предишния ден. В този ден психиката на Скорпиона няма да бъде особено устойчива към повишени натоварвания и може да се изнервите още нещо съвсем незначително. Може да предпочетете близък контакт със случайни хора пред общуване с членове на семейството или стар верен приятел. Това е подходящият момент за малки битови промени, лично време, работа със съдържанието на вашия собствен блог, който има такъв.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Създава се подходяща атмосфера за контакти с приятели, партньори, съседи, както и с верни съмишленици и с любими познати, които не ви омръзва да общувате, както на живо така във виртуалното пространство. Подобна гледна точка винаги се харесва на типичния Стрелец, така че доброто настроение и оптимистичният поглед към живота са ви гарантирани днес. През деня не са изключени сривове в работата на техниката и електрониката, идеологически различия и някои незначителни разногласия. За щастие тези препятствия няма да бъдат трудни за преодоляване.

Дневен хороскоп за 17 септември 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Стриктното спазване на правилата и разпоредбите днес не е от решаващо значение. Можете временно да промените плановете и навиците си: например да разнообразите диетата си, да се отклоните от дневния си график, да направите пробна покупка, да проведете научен или друг експеримент. Този ден ще помогне на най-консервативните Козирози да се вслушат в модните съвети и да разгледат по-отблизо прогресивните тенденции. Не придавайте голямо значение на някои препятствия (закъснения, малки повреди). Най-вероятно те са временни или случайни.

Дневен хороскоп за 17 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 17 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес има значение не само обективният характер на събитията, но и вашето отношение към тях. Ако сте оптимист и можете да видите добър знак във всеки обрат на сюжета, имате късмет. В този случай текущите ви дела (кариера, здраве, взаимоотношения) ще се подобрят драстично. Песимистичните Водолеи ще имат малко повече затруднения, но звездите са подготвили много положително и за тях. Когато избирате дейност или ежедневие, проверете преди всичко вашето благосъстояние. Ако нервите ви са съвсем опънати, не вземайте нищо на сериозно.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Бързото развитие на събитията е малко вероятно. Можете да се съсредоточите върху информационната, литературната, документалната част на вашия проект, както и върху човешкия фактор (търсене на съмишленици). Денят е подходящ за задълбочена работа с компютъра: например с цел обмен на контакти и информация, обработка на текстове или търсене на нова работа от разстояние. Хороскопът ви съветва да не захвърляте рутинната работа, за да прекарате по-голямата част от деня пред монитора.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе