Джъстин Бийбър ще издава нов албум
Лайфстайл

Джъстин Бийбър ще издава нов албум

Феновете на Джъстин Бийбър имат повод за радост. Певецът разкри, че му предстои да издаде своя шести студиен албум, който ще носи името „Justice“, в превод „Справедливост“. Очаква се той да се появи на пазара на 19 март.

По думите на изпълнителя, албумът е „малка част“ от осигуряването, както на комфорт, така и на справедливост за всички онези хора, които се чувстват безпомощни.

„Във време, в което се случват толкова много грешни неща в тази разбита планета, всички ние жадуваме за изцеление и справедливост за човечеството. При създаването на този албум целта ми е да направя музика, която ще осигури комфорт, да направя песни, с които хората ще могат да се свържат, за да се чувстват по-малко сами“, написа 26-годишният певец в Инстаграм, споделяйки корицата на албума.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)

„Страданието, несправедливостта и болката могат да направят така, че хората да се чувстват безпомощни. Музиката е страхотен начин да си напомним взаимно, че не сме сами. Тя може да бъде начин да се свържете помежду си. Наясно съм, че не мога просто да се справя с несправедливостта, като правя музика, но знам, че ако всички изпълним своята роля, като използваме подаръците си, за да служим на тази планета и един на друг, ще сме толкова по-близо до това да се обединим. Това съм аз, правейки малка част. Моята част“, допълва Бийбър.

Новият албум ще включва някои от познатите вече песни на изпълнителя като “Anyone”, “Holy” и “Lonely”, които се радват на голям интерес сред феновете. В края на миналия месец той пусна и второ видео към песента “Anyone“, в което има кадри със съпругата му Хейли.

Според Бийбър, новият му проект е идеален начин да остави зад гърба си изминалата 2020 г., пълна с несигурност и предизвикателства, и за започне подобаващо новата година.

Певецът издаде миналия си албум, носещ името “Changes”, на 14 февруари, миналата година. С него той ознаменува завръщането си, след като предният му “Purpose” бе пуснат още през 2015 г.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)

Tagged ,
на горе