4 начина да се почувствате по-тонизирани

4 начина да се почувствате по-тонизирани
Добра форма

4 начина да се почувствате по-тонизирани

Когато достигнете една определена възраст, вие започвате да търсите нови начини, с които да се почувствате по-тонизирани. Може да изпитвате умора поради различни причини и това да не ви харесва. Затова е хубаво да се вземат мерки в точния момент. Когато ви предстои важно събитие, е нормално да си зададете въпроса как може да сте по-тонизирани възможно най-скоро. Макар че трябва да гледаме дългосрочно, когато става въпрос за здравето ни, това е разбираемо. Понякога искате бързо решение за малко подсилване.

Независимо дали става въпрос за събитие, за което искате да се чувствате по най-добрия начин, или просто имате нужда от малко мотивация. За да постигнете целта си, понякога е нужно да получите някой друг съвет как може да се почувствате по-тонизирани.

За да сме наясно, това не е начинът, по който изглеждате в огледалото. То не означава коремни мускули и стегнато тяло. Най-общо казано това означава да се чувстваш силен и здрав в тялото си. Независимо от размера на дънките ви или от това колко килограма можете да скриете, заслужавате да се почувствате като силна, тонизирана дама, каквато сте, и заслужавате да го почувствате още утре.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Прочетете нататък за незабавни съвети, които ще ви помогнат да се почувствате по-тонизирани:

Тренирайте

Не е изненада, че тренировките са на първо място в списъка. Раздвижването на сърцето и ендорфините не само ще ви накара да се почувствате по най-добрия начин, но и ще ви вдъхне увереност, за да продължите деня. За да извлечете максимална полза от тренировката и да се почувствате по-силни, опитайте силови тренировки.

Най-хубавото? Изпомпването на желязо ускорява метаболизма, така че тренировката ви ще се отплати дори след като сте се потрудили. Нямате време за фитнес залата? Включете движение през целия ден. Изберете стълбите вместо асансьора, паркирайте на по-далечно място, за да направите допълнителни крачки, докато вървите по задачи, или си вземете почивка и се разходете из квартала.

да се почувствате

Пийте много вода

Водата изглежда като магическо лекарство – защото наистина е така. Водата не само помага за храносмилането, но и за укрепването на мускулите. Пиенето на вода е важно, ако искате да изградите мускули, защото тя е основният съд за пренасяне на хранителните вещества, от които мускулите се нуждаят. Тя също така помага да предотвратите разрушаването на мускулите си, като избягва свиването на мускулните клетки.

Следващият път, когато се изкушите да посегнете към някоя добавка, не забравяйте, че водата е най-доброто възможно допълнение към силовите ви тренировки. Пиенето на вода ще ви помогне да се почувствате много по-енергични. Поддържането на адекватна хидратация не само ви помага да извлечете максимума от тренировките, но и помага на мускулите да продължат да растат.

да се почувствате

Преосмислете вечерната си закуска

Забравете правилата, които казват, че трябва да спрете да се храните два часа преди лягане или че среднощната закуска е вредна за вас. В крайна сметка яжте, когато сте гладни, така е заложено в организма, но просто внимавайте към какво посягате, когато започнете да изпитвате глад преди лягане. Например някои специалисти препоръчват постни протеини.

Опитайте пресни, цели храни и зеленчуци, които съдържат хранителни вещества за обезводняване и промиване на токсините, като витамини, минерали, фибри, вода и антиоксиданти. Яденето на постни протеини също може да осигури адекватни количества аминокиселини. Така може да се почувствате много по-жизнени в определен момент от деня.

да се почувствате

Разтягане преди лягане

Разтягането е един от най-добрите здравословни методи, но също така е и един от най-пренебрегваните. Разтягането на мускулите може да помогне за тяхното удължаване, след като са били в свито състояние. Когато мускулите ви са отпуснати, вие сте склонни да се чувствате по-слаби и тонизирани, отколкото когато са стегнати. За да се почувствате много добре и да бъдете най-здрави и силни, трябва не само да тренирате мускулите си, за да ги укрепите, но и да ги разтягате.

Разтягането помага на мускулите да се възстановят, но някои разтягания и йога пози могат да се използват и за подпомагане на храносмилането или намаляване на подуването, за да се чувствате най-тонизирани.

Вижте още:

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Как да създадете уютен кът за вашите домашни любимци

Фън шуй техники, за да привлечете любовта и богатството в дома си

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Четири начина да увеличите позитивната енергия в дома си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе