Любовни съвети как да избегнете грешния човек за вас

Любовни съвети как да избегнете грешния човек за вас
Любов и партньорство

Любовни съвети как да избегнете грешния човек за вас

Колкото и да не ви се е искало, вероятно всеки от вас поне веднъж в живота си е излизал с грешния човек. Истината е, че светът на запознанствата е пълен с любов, разбити сърца и горчивина, но и безкрайни възможности. И все пак, най-честият отговор при раздяла или когато разберете, че чувствата ви не са взаимни, е, че „има много риби в морето“. Въпреки че това може да е вярно, някои хора имат склонност винаги да избират неподходящите за тях. Никога не може да бъдете застраховани, че изборът ви за следващ партньор ще бъде правилен. Няма как да знаете дали именно с него ще изживеете най-прекрасните мигове на крилете на любовта.

И все пак, ето някои съвети как да избегнете грешния човек или поне да намалите вероятността да го срещнете:

Поставете ясни граници и наблюдавайте как се приемат.

Твърде много хора жертват своята етика и личното си пространство за някого, когото обичат. Необходимо е обаче да се спазват някакви граници, така че трябва да ги предадете на половинката си ясно. Това може да са правила за забрана на страстни целувки на публични места, прибиране вкъщи до 11, страх от излагане при танци и т.н. Колкото и странни да са вашите граници, не се притеснявайте да ги съобщите. След това трябва да видите как се приемат. Ако сте с грешния човек, той ще се опита да ви принуди да промените границите си. Никога не правете компромиси с това. Иначе неусетно можете да се превърнете в някого, когото не искате да поглеждате в огледалото. Доброто попадение сред партньорите ще си проличи, ако този човек се съобразява с вашите желание и ви приеме каквато сте.

Тествайте как се държи той с вас, когато сте в криза.

Животът не е легло от рози и ще има чести случаи, в които сте в лична или професионална криза. Добрият партньор ще ви предложи помощ и подкрепа, докато се борите с нея. Но знайте, че не сте с правилния човек, ако той започне да избягва вашите обаждания. Може дори да се държи ядосано или раздразнено, че се обръщате към него в моменти на нужда. Тогава ще ви стане ясно, че този човек не споделя проблемите ви и не бихте разчитали на него. В такъв случай е по-добре да поемете в друга посока. Помнете, че трудните моменти за единия партньор автоматично стават общи, ако връзката ви е силна и мислите най- доброто за вашата половинка.

Помислете как наистина се чувствате около него.

Книгите и филмите може да ви кажат, че чувствате пеперуди в корема си, когато сте влюбени. И вие трябва да сте неспокойни без тях. Истинската любов обаче в действителност е нещо съвсем различно. Мнозина вярват, че вашата сродна душа е човек, с когото трябва да се чувствате в безопасност и сигурност. Освен това, вместо да сте тревожни и нервни, трябва да се чувствате спокойни в компанията му. Така че помислете как се чувствате, когато вечеряте заедно или се разхождате из парка.Важно е, когато сте с него, да не мислите по никакъв начин за други мъже. През съвместния си живот може да имате изкушения и това е нормално. Но ако наистина обичате половинката си, то никога не бихте си помислили да бъдете с някой друг. В противен случай

Чувствата за емоционална безопасност и щастие са важни индикатори във всяка една връзка. Те ви дават да разберете, че може да сте срещнали точния човек за вас. Не забравяйте, че ако се чувствате притеснени или уплашени около него, може да сте с грешния човек. Колкото по-рано разпознаете признаците на нездравословни отношения, толкова по-бързо можете да се отървете от тях. Не губете вяра. Вашият човек е някъде там, просто трябва да сте достатъчно търпеливи, съдбата си знае работата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap