Четири признака, че срещата ви ще се превърне във връзка за една нощ

Четири признака, че срещата ви ще се превърне във връзка за една нощ
Любов и партньорство

Четири признака, че срещата ви ще се превърне във връзка за една нощ

Всяка първа среща носи едно особено вълнение. Преди да се усетите обаче може да се озовете в неговия или вашия апартамент. След няколко минути имате връзка за една нощ, без тя да продължи след това.

Много хора късно осъзнават, че човекът, за когото са смятали, че ще бъде страхотен дългосрочен партньор, в крайна сметка се оказа глупак. Въпреки че някои ще гарантират факта, че свалянето на първата среща е минало добре за тях, при много други не е така. Събуждайки се на следващата сутрин, те осъзнават, че са допуснали грешка, поддавайки се на емоциите.  За тях това може да се превърне в неудобно преживяване, за което не могат да спрат да мислят.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

За да сте подготвени, ви представяме четири признака, че първата ви среща може да се превърне във връзка за една нощ.

Съобщенията могат да разкрият много за някого

Предишен чат чрез текстови съобщения може да разкрие много нечии намерения. Най-вероятно той се интересува само от това да спи с вас, ако още преди да сте излезли, започне да говори за това. Освен това, ако някой твърде рано спомене интимността в разговор, трябва да сте подготвени с подходящ типичен отговор. Той трябва да е такъв, който показва вашите граници.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Той не изглежда толкова ангажиран с това, което имате да кажете по време на срещата

Въпреки че изглежда съсредоточен върху вас, той също създава впечатление, че е незаинтересовани. Или чака вечерята да бъде сервирана, или се взира в телефона си. Може да се прави, че слуша това, което му разказвате за вас. В същото време обаче дори не задълбава разговора Това не е добър признак. Възможно е дори да не ви гледа в очите. Той изглежда така, сякаш просто чака времето да мине. Ако забележите това, е много вероятно той просто да не е  откровен с вас и да желае само връзка за една нощ.

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Открий с лекота пътят към щастието

Целувките на коя зодия са най-сладострастни?

Мястото на първата ви среща с него

Мястото на първата среща може да разкрие много за намеренията на даден човек. Затова при възможност, го оставете той да предложи, за да видите за какво мисли. Явен признак, че той иска да спи с вас е, ако ви покани в дома си на първата среща. Може също така да ви покани на питие в някой бар, вместо на нещо като вечеря или кино. Тогава има голям шанс да иска да се разведрите достатъчно, за да имате желание да си легнете с него след това.

Времето на срещата

Излизането на срещи късно през нощта може да бъде невероятно специално и вълнуващо. Но това също може да предложи на човека, с когото излизате, силна индикация. Ако все още си прекарвате страхотно с него след полунощ, много е вероятно да се окажете в леглото с него.

Подгответе се, ако някое от тези поведения присъства през цялата среща. Той или тя може просто да се интересува да ви примами в леглото. Освен ако не искате връзка за една нощ, бъдете нащрек и не се поддавайте на емоциите си. Дайте си шанс първо да опознаете другия по-добре, за да не съжалявате на сутринта.

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе