Истински истории: Виртуална „красавица“ едва не ни раздели

Истински истории: Виртуална "красавица" едва не ни раздели
Любов и партньорство

Истински истории: Виртуална „красавица“ едва не ни раздели

Никога не съм приемала комуникацията му в интернет на сериозно. Но когато разговорите с непозната красавица започнаха да заплашват брака ни, се изнервих. Съдбата на нашата връзка и нашето съвместно бъдеще беше заложена на карта.

Истински истории: Виртуална "красавица" едва не ни раздели

Изповед на една бивша любовница  

Тръгнете си, ако не ви бъде дадена причина да останете

Мъжът, който ще те направи щастлива: 5 знака

Виртуална „красавица“ едва не ни раздели

Когато се омъжих за Антон, го познавах много добре. Любимият ми беше просто обсебен от компютри. Никога не съм виждалa Антон да седи в кухнята и да пие кафе или да пуши цигара без лаптопа си. Защото тази чудотворна техника беше целият му живот: работа, игри и комуникация с приятели.

— Как го понасяш? – погледна ме въпросително моята приятелка Ваня. – Толкова си красива, имаш великолепна фигура, ходиш пред него с тази къса рокличка, а той дори не откъсва очи от монитора. Имам чувството, че не е мъж.

– Какво от това? Свикнах вече. Освен това, когато се срещнахме, той беше същият, разбрах, че бракът няма да го промени.

– Е, добре… Но отстрани изглежда странно …

Да кажем, че сме имали проблеми в нашата връзка, не.  3-4 пъти седмично бяхме интимни. Нашата връзка навърши пет години този месец. Страстта не стихна. Все още се желаехме. Но един ден, когато му донесох кафе със сметана и случайно погледнах към монитора, се сетих за думите на Ваня.

„О, благодаря ти“, каза Антон, без да ме поглежда, и скролна нервно с мишката, опитвайки се бързо да минимизира прозореца на браузъра.

Виртуална „красавица“ едва не ни раздели

Изпаднах в малко объркване. Защо се притесни толкова? Обикновено не ми обръщаше внимание и не се криеше, когато се приближавах. Нямаше конкретна причина за конфликта, затова не започнах сцени и разпити. Няколко дни по-късно обаче това се повтори. Аларменият „сигнал“ светна отново, гърмяща сирена в главата ми. Застанах пред огледалото, оценявайки загубата на тегло след 14-дневна диета. И тогава чух от мъжа си:

– Е, имаш дупе! Кога най-накрая ще отслабне?

– Какво? Да, бях на диета и свалих 3 кг! Не се ли вижда? Никога не си ме наранявал толкова много с думи! Бях искрено изненадана и разстроена.

„Е, преди наистина беше някак по-красива или по-стройна!“ – довърши той.

– Имам такава физиология. Освен това се старая и спазвам стриктно диети!

– Е, дупето ти наистина взе неимоверни размери! Както и при много други.

– Кои други? А?

– Е, толкова много момичета се разхождат по улицата! И не се срамуват да носят къса рокля! – отвърна Антон с явно раздразнение.

И тогава започна скандалът. Съпругът ми много ми каза. Например, ако не стана секси, то поне да компенсирам това с вкусни ястия! Била съм мързелива. Не съм се грижела за себе си и не съм искала да му доставя удоволствие, като му готвя вкусна храна. Разбира се, той е прав за готвенето. И сама си знаех, че оставих съпруга си на диета покрай собствените си опити да се вталя. Зеленчуци и плодове… Но той иска и месо, и риба… Преглътнах мълчаливо възмущението си и излязох от стаята.

Виртуална „красавица“ едва не ни раздели

Мистериозната непозната

След няколко седмици разбрах защо Антон стана така раздразнителен. Когато беше под душа, телефонът му избипка, предупреждавайки го за текстово съобщение. Когато го прочетох, по бузите ми потекоха сълзи. Пишеше някаква Гергана: „Купих си ново бельо! Мислиш ли, че е секси!“

– Е, какво си помисли? – успокои ме Антон. Това е Гери, позната ми е от интернет. Има деца и съпруг, но има проблеми с мъжа си. Готина е. Имаме сходни интереси. Ние просто си говорим за живота, работата, игрите.

– Добре, разбира се. Страхотна комуникация! Разбирам всичко ясно!

– Просто й давам съвет — изруга се Антон.

„А за мен, какво й казваш?“ — извиках аз въпросително.

– Нищо особено – отговори съпругът ми.

Оказа се, че комуникацията е започнала преди 3 месеца. И аз не знаех за това. Гергана беше от друг град, Антон не се поколеба да ми покаже кореспонденцията. Тя просто използва Антон като кошче за душевни отпадъци. Той се оплакваше от мен, че ме мързи да готвя и като цяло не намерих нищо толкова уличаващо, затова и се успокоих малко.

Виртуална „красавица“ едва не ни раздели

Антон стана непоносим. Или съм сготвила зле котлетите, или роклята не ми отива. И непрекъснато бях сравнявана с Гергана. Да, разбира се, тя беше по-слаба. Тя имаше тесни бедра, а аз имах широки. Той дори ни сравни по отношение на кариерата, където, разбира се, Гергана беше по-успяла. . Аз очевидно не ставах за нищо, а тя имаше всичко. За съжаление нямах собствена кола и апартамент. Направих всичко, за да спра това сравнение. Изтощих се с диети, опитах се да променя характера си и да стана по-силна и независима. Направих всичко, за да победя виртуалниата си опонентка.

— Ти си просто загубена! – каза Антон. – Виж другите. Гергана има всичко. Съпруг, апартамент, кола, деца. А ти какво имаш? Дори син не можеш да ми родиш. Ти си посредствена!

Точно в този момент нещо вътре в мен се счупи. Тези обвинения ме доведоха до ръба.

„Мисля, че нещо му липсваше във връзката ви“, каза замислено приятелката ми Ваня, запалвайки цигара, докато аз плачех отчаяно в кухнята й.

Тези думи малко ме опомниха. Реших да се променя драстично, преди да е станало твърде късно. И направихме умен план. Прибрах се. Той все още седеше вкъщи, понякога излизаше по работа и така постоянно чувах пръстите му да удрят по клавиатурата. Тази овца сигурно драска поредната си тирада.

Започнах от себе си. Салон за красота, нова прическа, перфектен грим, масажи, строги диети и фитнес. След 3 месеца всичко се промени. Наистина се промених, а изтощителните тренировки и диети промениха фигурата ми. Стилистът ми помогна да избера неща за особеностите на моята фигура под формата на „круша“. Една вечер той дойде и ме прегърна нежно, зарови глава в гърдите ми, като дете и поиска прошка.

Виртуална „красавица“ едва не ни раздели

Съвсем случайно научих за края на историята. Виртуалната „красавица“ се оказала с фалшиви снимки. Всичко в профила било истина, с изключение на нейната снимка. В търсачка той написал нейната фамилия, име и град, възрастта й. Фамилното име било рядко, не отнело много време да го търси. Резултатът бил шок. Пълна жена с тъжно лице гледала Антон от другата страна на монитора. Така той се сбогува с „прекрасната“ Гери. Тя си признала, че просто иска мъжко внимание и изчезнала. А Антон спря да търси адреналин в мрежата. Мисля, че виртуалността понякога води до пристрастяване. Но не трябва да се вярва на всичко, което е написано и изложено там. Може би не ви пише красавица с вид на Ирина Шейк , а обикновена пълничка дама с комплекси и отклонения в мозъка.

Благодарна съм на Гергана, че ми даде стимул да вървя в по-добра посока и ми помогна да видя несъвършенствата си!

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе