Венера в Лъв: какво ще донесе този транзит на всички зодии

Венера в Лъв какво ще донесе този транзит на всички зодии
Астрология

Венера в Лъв: какво ще донесе този транзит на всички зодии

Венера в Лъв: На 7 юли Венера навлезе в огнения знак Лъв. Транзитът ще продължи доста дълго – до 3 ноември. Венера е не само планетата на любовта, тя също представлява материални ценности, красота и хармония.

Според астролозите Лъвът е целеустремен, самоуверен, креативен и упорит знак, така че астрологичният транзит може да ви подтикне да вземете важни решения в личния си живот. Овенът ще търси тръпката, а Телецът внезапно ще иска да организира ремонт в къщата.

Венера в Лъв: какво ще донесе този транзит на всички зодии

Три зодии ще бъдат невероятно успешни през юли 2023

Грандиозни ПРОМЕНИ и УСПЕХ през ЮЛИ 2023 за седем зодии

Много пари и нова работа: две зодии ще имат неочаквано ГОЛЯМ КЪСМЕТ през ЮЛИ 2023

 

Вижте какво ще донесе транзитът Венера в Лъв на всяка зодия:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Искате нещо ярко, вълнуващо, страстно. Ще ви липсват емоциите и тръпката. Ако сте необвързани, тогава този период на венера в Лъв, може да означава началото на вихрен романс.

Семейните Овни ще почувстват нов прилив на страст към партньор. Ако имате деца, това е благоприятно време да ги отглеждате и да се свързвате с тях.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Ще се потопите напълно в ежедневието. Венера в Лъв ще насърчи топли и радостни вечерни събирания в семейния кръг. Вероятни са и важни покупки на движимо или недвижимо имущество.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Венера в лъв ще донесе желание за саморазвитие. Важни ще са разговорите, възможностите и перспективите. Може да искате да вземете курс или да започнете да учите в университет. Творчеството ще донесе удоволствие и успех. Неомъжените Близнаци могат да срещнат любовта по изложби, театри или книжарници. Освен това астролозите прогнозират възможността да получите предложение за нова работа.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Транзитът на Венера в Лъв означава време на повишено внимание към вашето материално богатство и финансова стабилност. Можете да намерите нови източници на доходи. Ще има предложения за участие в нови проекти. Ръководството ще оцени вашето старание и ще предложи увеличение на заплатата или преместване на нова позиция.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Транзитът на Венера в Лъв, във вашия знак ще донесе много щастливи моменти. Вашата естествена увереност ще бъде допълнително засилена. Транзитът ви насърчава да прегърнете своята индивидуалност и уникални качества. Вие ще играете ролята на харизматичен лидер в екипа.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Имате нужда от емоционално изцеление. Време е за психологическо и духовно израстване по време на транзита Венера в лъв. Трябва да се отървете от емоционалния багаж, който ви пречи да продължите напред. Оставете миналото в назад. Препоръчително е да преразгледате финансовите си стратегии, инвестиции и разходи.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

По време на този транзит Венера в Лъв, ще се почувствате вдъхновени. Не само ще мечтаете за нещо смислено, но и ще започнете да постигате целите си с ентусиазъм. Може да срещнете влиятелни хора, които ще подкрепят вашите стремежи. Това е страхотно време за общуване или участие в екипни проекти. Способността ви да очаровате и отстранявате грешки в връзките ще ви помогне в кариерата.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Вашата упорита работа и отдаденост ще доведат до увеличаване на доходите по време на Венера в лъв. Опитайте се да договорите изгодни сделки, които ще повишат финансовото ви състояние. Въпреки това, за да осигурите дългосрочна стабилност, е важно да управлявате ресурсите си разумно.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

По време на транзита на Венера в Лъв вашите вярвания и ценности може да се променят. Може да се наложи да поставите под въпрос установените мисли и да прегърнете нови перспективи. Във финансов план всичко ще е наред – ще има възможности за подобряване на просперитета.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Транзитът на Венера в лъв може да инициира дълбока вътрешна трансформация. Това е благоприятно време да се потопите в подсъзнанието си, да се изправите срещу несигурността и да се освободите от емоционалния багаж. По-добре е да не поемате рискове с инвестиции и непроверени инвестиции.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Влиятелни хора могат да ви помогнат с кариерно развитие или бизнес начинания през периода на Венера в Лъв. Проектите, започнати през този период, имат всички шансове да станат успешни и проспериращи. Внимавайте да не станете прекалено егоцентрични или взискателни в общуването.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Транзитът на Венера в лъв ще подчертае важността на намирането на радост в ежедневието ви. Оценявайте простите моменти. Ще бъдете пълни с ентусиазъм и вдъхновение за нови начала. Отделете време за творчество и се съсредоточете върху дейности, които насърчават физическото и психическото здраве.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе