везни-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ВЕЗНИ-хороскоп за юли 2023

Везни-хороскоп за юли 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Везни? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития през касаещи първия летен месец – точна астрологична прогноза. Везни-хороскоп за юли включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за юли 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за юли 2023

РАК-хороскоп за юли 2023

Везни-хороскоп за юли 2023: обща прогноза

везни-хороскоп за юли

Везни, от 23 юли вашата управляваща планета Венера ще се обърне и ще се насочи обратно към знака Лъв. До септември ще имате време за преоценка на личните ценности и преосмисляне на събитията и ситуациите, случили се през юни и през първата половина на юли. Живейте в момента, наслаждавайте се на всяка минута, радвайте се. Можете леко да свалите летвата на изискванията, защото шансът и съдбата в свое време ще я издигнат до желаната височина. Просто трябва да съчетаете нещата.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Всичко, което правя е само за добро!“

Везни-хороскоп за юли 2023: здравен хороскоп

Везни, здравето ще бъде наред, ако се въздържате от всякакви рисковани дейности. Погрижете се за себе си, докато се наслаждавате на открито. Не забравяйте да включите няколко дихателни упражнения в ежедневието си, ходете повече. Но трябва да внимавате с водата. За да поддържате добро здраве и като подмладяващо средство, отделете малко време за медитация. Например това: представете си, че вятърът духа през вас и отнася всичките ви грижи, скърби, болести и …

Везни-хороскоп за юли 2023: любов и взаимоотношения 

ВЕЗНИ-хороскоп за юли 2023

Везни, за да запазите любовта и разбирателството в семейните отношения, опитайте се да не пренебрегвате молбите на близките си. И, ако от дълго време вашият съюз е в застой, до средата на юли, опитайте се да решите и да поставите въпроса за коментар. Основното нещо е да не се страхувате от нищо. Направете проактивни стъпки, обадете се на близки за откровен разговор. Не позволявайте на неизказаните думи да висят между вас. Опитайте се да го направите до 20 юли.

Свободните и необвързани Везни не трябва да бързат да вземат сериозни решения и да формализират отношенията законно. Срещите и запознанствата през юли и първата половина на август са ненадеждни, до есента чувствата ви могат да се променят драстично.

Везни-хороскоп за юли 2023: финансов и работен хороскоп  

Везни, ситуацията в работните дела е благоприятна, ако не променяте нищо, не спорете с колеги и началници, не гледайте към върха на кариерната стълбица и донякъде укротете амбициите си. Ключът към успеха в работата е приятелската атмосфера в екипа.

С финансите всичко е наред, важно е само правилно да приоритизирате частта от разходите и правилно да определите основните нужди и незадължителните. Тогава ще има достатъчно пари и ако са правилно разпределени, ще стигнат за всичко, от което се нуждаете и малко ще остане. Първата половина на юли ще е най-щедра откъм пари.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

„Ясно отражение в спокойна повърхност. Всяко вълнение ще изкриви яснотата. Не трябва да се приема, че спокойствието е разпад и отслабване. Само безредното вълнение може да изкриви огледалото на енергията. Много се говори за спокойствието на мъдреците, но това е голямо напрежение. Следователно спокойствието не трябва да се бърка с бездействие. Дори и най-малкото наличие на полезна енергия не трябва да се прекъсва. Би било хитро да оправдаете бездействието си с твърдението, че някой е по-силен. Всяко отклонение от безкористността е много вредно. Също така е възможно да стоплите сърцата, като почувствате радостта.“

Таро-прогноза за зодия Везни – юли 2023

Всички дела на юли ще бъдат повлияни от картата Осем чаши. Ще насърчи вътрешни промени и сбогуване с това, което е престанало да устройва и пречи на прогреса. Ще имате голямо желание да се отървете от старото и да запълните празнотата с нещо ново. Дойде време да се освободите от емоционалните връзки, да спечелите независимост и да направите избор в полза на духовното съвършенство. Друга карта предвещава, че в един лунен месец нещо ще се промени в живота. Може да е дълго пътуване или преместване.

Везни-хороскоп за юли 2023: астрологичен съвет 

везни-хороскоп за юли

Везни-хороскоп за юли: Вие сте твърде нетърпеливи и искате да постигнете резултати възможно най-скоро. Не бързайте! Не бягайте пред локомотива и не оставяйте големите ангажименти да изпреварват мисълта. Спрете и обмислете текущите си намерения. Ако следвате този съвет, тогава в бъдеще вашите действия ще донесат успех. Междувременно си почивайте, размишлявайте, медитирайте. Привидното спиране в бизнеса не е поражение, а необходима почивка преди решителен пробив към победата. Бъдещото щастие идва при онези, които знаят как да се наслаждават на настоящето.

ЛЪВ-хороскоп за юли 2023

ДЕВА-хороскоп за юли 2023

ВЕЗНИ-хороскоп за юли 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Tagged , , ,
на горе