Бившият диетолог на принц Хари разкри тайната на добрата му форма

Здраве и добра форма

Бившият диетолог на принц Хари разкри тайната на добрата му форма

Сега можете да отслабнете като принцове и принцеси!

Много хора мечтаят да се отърват от излишните килограми или малкото коремче, но не всеки е готов за изтощителни тренировки във фитнеса. За щастие, в моменти на болезнени мисли за съдбата на нашата фигура … кралското семейство е готово да се притече на помощ! Или по-скоро диетологът Габриела Паун, която преди време помогнала на принц Хари да отслабне.

В книгата си „2 седмици, за да се чувствате добре“, Габриела описва ефективни методи за борба с наднорменото тегло. Според експерта, един от най-добрите варианти би бил периодичното гладуване 16: 8 – 16 часа, в което гладувате, а в останалите 8 можете да ядете каквото ви е се иска, без да изпадате в крайности и да преяждате.

Основното правило: стриктно се придържайте към графика и не се отпускайте по време на периода на гладуване. Паун също препоръчва диета 4 на 3: три дни в седмицата консумирате не повече от 500 ккал, а останалите 4 дни ядете както обикновено.
Габриела отбеляза, че е важно да следите нивата на захарта си, за да поддържате добро здраве. Чаша горещо кафе или плод на гладно е сутрешен ритуал, който е най-добре да се избягва.

Списъкът включва закуски с високо съдържание на протеини – кисели млека с ядки и семена или протеинови блокчета.
Освен това, бившият диетолог на принц Хари съветва децата да бъдат научени на здравословен начин на живот: например, добавете ситно нарязани зеленчуци и плодове към обичайното ястие на малчугана, увеличавайки размера на парчетата с течение на времето.

 

Tagged , ,
на горе