6 идеи да направите банята ви като в петзвезден хотел

6 идеи да направите банята ви като в петзвезден хотел
Идеи за дома

6 идеи да направите банята ви като в петзвезден хотел

Ако ви предстои да приемате гости или просто искате да освежите банята ви, сега е моментът да го направите. Лесно можете да я почистите и да изперете кърпите например. В допълнение към основните неща обаче, може дори да искате да предприемете няколко допълнителни стъпки. Така ще гарантирате, че банята ви изглежда луксозна и се доближава до тези в петзвезден хотел.

Дори и да нямате голям бюджет, има много малки щрихи, които могат да преобразят облика на помещението. Достъпни подобрения незабавно правят вашата баня по-луксозна. Такива са смяна на нови кърпи за ръце или преминаване към дозатор за сапун за многократна употреба. Може да подберете и специален сапун за ръце или шампоан. Тези малки детайли допринасят много, за да накарат вас и гостите ви да се чувствате добре във вашия дом.

Страхотни идеи за баня в синьо и сиво

Ето няколко много добри идеи за банята ви, които всъщност няма да ви струват почти нищо:

Нови супер меки кърпи за ръце.

Ако кърпите за ръце в баните ви са захабени, време е да ги замените с нов комплект. Ако търсите нови кърпи погледнете в магазина за такива, които са меки на допир и ще донесат комфорт на всеки, който ги ползва. Винаги ги комбинирайте в цветове и се съобразявайте с това какъв цвят е вашата баня.

Комплект стилни аксесоари за баня.

Време е да изхвърлите вашата пластмасова сапунерка за еднократна употреба. Смяната с елегантен мраморен дозатор незабавно ще направи впечатление на всеки гост. Винаги ще бъде по-удобно за всички, ако ползват дозатор. А ако той притежава елегантен вид, вие със сигурност ще направите впечатление. Така  със сигурност гостите и близките ви ще влизат в банята ви с желание и ще се отнасят с уважение към вашите аксесоари.

Плюшена постелка за баня, в която да потънат пръстите на краката им.

Освен ако нямате топъл под, има вероятност плочките в банята ви да се охладят малко през зимата. Поради това плюшената постелка за нея е задължителна. Има толкова много стилни постелки с елегантна форма, които се предлагат в различни цветове и декорации. Много от тях са изработени от дебел памучен материал, който ще предпази пръстите на краката от студения под. Същевременно ще попие излишната влага. Освен това тези постелки могат да бъдат използвани и като средство за безопасност. Много от плочките са хлъзгави. Това може да доведе до неприятно падане на някой, който не внимава, когато влиза в банята ви.

Идеи за Master спалня с баня – луксозен вид във вашия дом

Забавни тапети за модерен външен вид

Банята ви може да бъде малко скучна? Можете да й придадете свеж нов вид с помощта на влагоустойчиви тапети. Можете да заложите например на деликатен черно-бял принт с флорален мотив. Тези, които са по-релефни на вид, помагат да се прикрият незначителни несъвършенства по стените. Веднъж сложени, тапетите могат лесно да се измият със сапунена вода. Така че никога не трябва да се притеснявате, че ще станат мръсни след известен период от време.

Страхотни идеи за баня в синьо и сиво

Bluetooth високоговорител за успокояваща музика

Представете си нещо. Прибирате се след дълъг ден, в който са пътували, схванати от седене в самолета, колата или автобуса. Първата ви работа е да отидете в банята ви, за да се изкъпете и освежите. Когато влезете там, сте посрещнати от весели мелодии, носещи се от този Bluetooth високоговорител. Как е това за топло посрещане? Определено вие и гостите ви ще бъдете много по-освежени, когато сте взели душ под звуците на любими песни. Това действа изключително релаксиращо и успокояващо в комбинация с гореща вана. Така много бързо ще забравите за дългото си пътуване и натоварения ден, който сте имали в офиса.

Удобен халат

Кой не обича да се увие в плюшен, топъл халат, след като излезе от душа? Можете да подарите на семейството си наистина СПА изживяване за къпане с някой възхитителен памучен халат. Ако заложите на такъв, който е изработен е от супер мек памук, няма да съжалявате. За да бъде още по-интересно, можете да изберете халат в различни цветове. Халатът обикновено има два джоба, връзка на кръста и уютна качулка. Това го прави и идеален за затопляне през зимата. Всеизвестно е, че халатът е синоним за лукса във всеки един хотел или имение, в което богаташите прекарват своите ваканции. Така че този аксесоар определено ще покаже на вашите гости и близките ви, че наистина държите на тях.

Разбира се, това са само някои от идеите, с които да освежите банята ви. Може да смените капака на тоалетната, да сложите ново кошче в ъгъла или пък да смените чашата на четките ви за зъби. Толкова е просто, а резултатите ще са видими.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged
на горе