Астрологът Розали Анастасова: Що за „животно“ е Рибата и как да я „ползваме“ по предназначение 

Астрологът Розали Анастасова Що за животно е Рибата и как да я ползваме по предназначение 
Астрология

Астрологът Розали Анастасова: Що за „животно“ е Рибата и как да я „ползваме“ по предназначение 

Управител на Рибите е бледият и обгърнат в мистични облаци Нептун. Той управлява мечтите, надеждите, копнежите, заблудите … измамите, алкохола и всички зависимости.

Най-изявените черти от характера

Най-изявените черти на хората родени в края на февруари и началото на март са състрадателност, богата душевност и въображение. Тези хора са много впечатлителни, нежни, отстъпчиви и доброжелателни. Няма да намерите друг човек, който би могъл да бъде по-съпричастен и отзивчив към чуждото нещастие. Светът обаче често е суров и неприветлив за тях. Борбата с ежедневието е трудна задача и много от тях предпочитат да се скрият в своя свят на мечти, илюзии и фантазии.

Интуитивни

Изключително интуитивни натури са Рибите. Чрез своята интуиция те са свързани директно с дълбините на Вселената и често предчувстват бъдещи събития. Ако имате приятел риба не се колебайте да го питате за числата от тотото. Самите Риби не е добре да се отдават на хазарт. Тяхната собствена воля е доста слаба и веднъж поддадат ли се на дадено изкушение няма връщане назад.

Творчески натури

Рибите са силни творчески натури, които могат да създадат изумителни музикални или писмени произведения. Изключително артистични са и ако ви трябва аниматор за рождения ден на детето ви, то можете  да разчитате на тях.  Ако в работата ви се налага да напишете неустоимо рекламно послание не се колебайте да се обърнете към вашия приятел Риба. Резултата ще е достоен за Пулицър.

Служителите Риби

Ако се чудите дали да наемете служител от зодия Риби то трябва да сте наясно с няколко неща. Ако работи с клиенти, вашия служител вероятно често ще подарява част от стоката на някоя бедна и стара жена или многодетна майка или дете без родители и т.н.  Но ако наемате риба за търговския си отдел сте спечелили от тотото. Тези хора са изключително гъвкави и манипулативни. Не се учудвайте ако вашия служител без проблем продаде пясък на някой петролен шейх. Незаменими са при воденето на преговори. Те са много обаятелни и неусетно с леко помахване на перките насочват ситуацията на там накъдето биха желали. Не се учудвайте ако още след първия месец сте им увеличили заплатата. Дори ще сте напълно убедени, че идеята е била ваша.

Жените Риби

Жените Риби са като излезли от миналото – елегантни, женствени и магнетични. Ще очакват старомодно и дълго ухажване с цветя и романтика. Не ги притискайте за нищо, защото единственото което ще постигнете е да ги загубите. Те често изглеждат нерешителни, но не се заблуждавайте. Те са наясно какво искат, но трябва да са сигурни дали няма някаква измама. Веднъж спечелили тяхното доверие обаче, ще имате верен и грижовен партньор.  Разбира се възможно е и да попаднете на някоя риба тип “Пираня“ с асцендент овен или скорпион. Там вече подхода трябва да е индивидуален преди да ви е оглозгала.

Мъжете Риби

Мъжете Риби са мечтата на всяка жена която бленува за романтика във взаимоотношенията. Мъжът риба няма да пропусне нито един специален празник или дребен повод за да изрази своите чувства.   Ще получавате малки, но много специални подаръчета, мили бележчици пъхнати в джоба ви и доста добре написани стихове посветени само на вас.  Това което няма да получите от мъжът риба е силно изразена амбиция. Тези хора никога не биха се заинтересували от корпоративна кариера. Парите не представляват особен интерес за тях, дори и когато трябва да намерите отнякъде за да платите тока. Жените които са избрали мъж риба трябва макар и неохотно да приемат факта, че ще има моменти в които мъжа в семейството трябва да са те.

Домът на Рибите

Домът на Рибите може да не е от най-подредените, но е изпълнен с фантазия и красота. Дори и в почивните дни Рибите трудно ще се захванат с домакинска работа. Когато това все пак се наложи ще гледат набързо да приключат за да се отдадат на своите занимания – хубава музика, рисуване, четене на любима книга и най, най – любимото… фантазиите.

Децата с родители Риби обаче са късметлии. Живота им ще бъде изпълнен с магия и фантазии … чак до 18 годишната им възраст. Те никога няма да спят в обикновенно легло, а в мрежа от звездна паяжина окачена на луната. Четката им за зъби ще бъде от ребро на дракон, а пътя до градината цяло приключение в непознато царство изпълнено с капани.  Като станат тийнейджъри е възможно на децата да се наложи да поемат грижите за своя родител Риби, като се опитат да го доближат до реалността. Малко вероятно е да успеят, но ….

Какъв би бил живота без Рибите?

Каквито и недостатъци да имат Рибите, то плюсовете са повече. Без тях нямаше да има  романтика, музика и мечти. Те са вечните деца с очи пълни с мечти и любопитство. Те внасят в живота ни с непредубеденост, наивна вяра в доброто и надежда, че най-хубавото предстои. Без тях света би бил сив, скучен и …. твърде реален.

Tagged , , ,
на горе