Любовен хороскоп за 18.11.2021 г. (четвъртък)

Любовен хороскоп за 18.11.2021 г. (четвъртък)
Астрология

Любовен хороскоп за 18.11.2021 г. (четвъртък)

Днес любовният хороскоп вещае: В любовта е подходящ прагматичен и дори делови подход, защото звездите са склонни да преминат от романтични въздишки към конкретни активни действия. Възползвайте се от това, за да изведете връзката си в нова орбита или да завържете ново романтично познанство! Днес всичко е във ваши ръце.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Днес въздухът около Овена ще бъде буквално наелектризиран от страст и любимият му човек определено ще го усети. Въпреки това, не само той е сам: много представители на противоположния пол ще му обърнат повишено  и специално внимание. Той трябва да се възползва от това, за да подари на избраницата си една незабравима романтична вечер! Ако Овенът все-още е сам, днес ще има много възможности да промени този статус.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Днес и този Телец, който е на меден месец, може да пожелае да остане сам за известно време. Денят го склонява към мечтателност, замисленост и известна изолация, която едва ли ще бъде споделена от любимия му човек. Звездите съветват Телците да не се крият по ъглите, а директно да казват на избраницата си за желанието си, че се нуждае от временно усамотение. Това ще помогне да се избегнат ненужни оплаквания и ще даде възможност на партньора да върши работата си с чиста съвест.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Днес Близнаците имат шанс да издигнат отношенията си с любимия си на по-висше ниво! В този ден те и партньорът им ще бъдат настроени на една и съща вълна, заедно ще бъдат спокойни и щастливи. Ако Близнаците и техният избраник искат, днес ще могат да се справят във всяка ситуация и да разрешат всякакви проблеми. Е, ако няма такива проблеми, най-доброто, което могат да направят, е да се насладят на компанията си един на друг, къпейки се в потока от чиста любов.

Любовен хороскоп за 18.11.2021 г. (четвъртък)

Вашият код за успех през 2022 г

Кой месец ще бъде най-щастливият за всяка зодия през 2022 г

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Днес, ако Ракът иска да привлече вниманието на харесван човек, най-добрата тактика, е леко да се държи като трудно достъпен. Е, или поне да демонстрира своята независимост и разнообразие от интереси. Нека не си въобразява, че Ракът мисли за него по цял ден! Днес той има много неща за правене, а има и други фенове (почитатели/почитателки) … Недостатъците на този подход са възможната ревност от страна на избраника. Плюсове – незабравима среща през близките няколко дни.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Днес любимият на Лео може изведнъж да поеме инициативата в свои ръце и да направи нещо, което той никога не е очаквал от него! Може би, днес той ще предложи среща на Лъва на необичайно място, ще го запознае със странните си приятели, с хобито си или с нещо друго от света, от който до преди това беше далеч, така както от Луната. Няма нужда да му се съпротивлявате, защото това е прекрасно. Тази обмяна на емоции и преживявания ви сближава, обновява чувствата и помага на връзката да се развива.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Днес Девата има шанса да почувства осезаемо пробождане на ревност! Може би нейният любим човек ще даде повод за това, или може би Девата ще ревнува от нещо, което изобщо не съществува. Вместо да се тревожи, Девата трябва да се включи в процеса – без значение, дали причината е истинска или въображаема. Красиви дрехи, обещаваща усмивка и игрив поглед – това е бойният арсенал, въоръжение, с което Девата днес е в състояние да победи всеки противник в честна битка.

Любовен хороскоп за 18.11.2021 г. (четвъртък)

Дневен хороскоп за 18.10.2021 четвъртък 

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Днес Везните не трябва да подготвят предварителни сценарии за романтична вечер – много по-добре е да оставите действието, да се развива от само себе си. Нека бъде ден на изненади, страст, нарушаване на забраните! Доверявайки се на любимия си човек, Везните „рискуват“ само познатият им, до днес, свят да се обърне с главата надолу и някои бариери да паднат. Най-малкото, на което избраникът на Везните е способен днес, е доста да ги изненада с въображението си.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Днес, преди да каже нещо на любимия човек, Скорпионът трябва да помисли, поне сто пъти. Защо? Има много опции: той може да бъде неразбран правилно или партньора ще бъде склонен да поспорят. Така че, основната насока днес за влюбения Скорпион трябва да бъдат думите „дипломация“ и „предпазливост“. Е, най-добре е, преди да започне с монолога, Скорпионът първо да попита сродната душа за мнение.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Днес Стрелецът ще владее свободно изкуството на съблазняването! За да спечели сърца, той не трябва да прави хитри планове или да парадира с достойнствата си. Небрежно кимване с глава, усмивка, поглед – и сега врагът е победен и гори от страст! Единственото „но“: звездите съветват Стрелеца за днес, да не очарова всички наред. И тогава какво ще прави с тълпата покорени сърца?

Любовен хороскоп за 18.11.2021 г. (четвъртък)

Сватбени камбани: зодиите с най-голям шанс да сключат брак през 2022 г

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Днес Козирогът не трябва да се срамува в общуването с любимия човек! Разбира се, все още никой не е умрял от скромност, но са направени много глупости. Така че, ако Козирогът се срамува да поиска нещо от избраника си или просто да говори с него на откровени теми от сърце, днес трябва да го направи. Денят ще настрои и двамата на доверчива, приятелска вълна. Преодолявайки срамежливостта си, Козирогът няма да съжалява!

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Днес е денят, в който Водолеят трябва да отдели време за любовни въпроси. Напоследък имаше много събития в личния му живот, които той трябва да обмисли, анализира и просто да изживее вътре в себе си – за предпочитане в мир и спокойствие. Това изобщо не означава, че Водолеят трябва да реши нещо още днес. По-скоро една дълбока медитация, мечтаене от сърце, връщайки се към приятните моменти от живота си отново и отново.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Днес Рибите ще искат да блестят и не бива да се срамуват от това! Нека вечерният тоалет бъде привлекателен и стилен, а косата или гримът малко по-провокативни от обикновеното. Уверени жестове, ексцентрично поведение и усмивка ще завършат перфектният им образ. В каквато и компания да се намират Рибите днес, ще бъде почти невъзможно да не им се обърне особено внимание от противоположния пол.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе