Астрологичен съвет за 9 април 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Астрологичен съвет за 7 април 2023: Душата, умът и тялото имат различни нужди. Ако получават всичко необходимо, ще живеят в здраве и хармония.

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Дневен хороскоп за 7 април 2023

Любовен хороскоп за 7 април 2023

Да си направим чудна градина от РОЗИ: ръководство за начинаещи в отглеждането им

Защо да слагате сода за хляб във фурната?

Как да съблазните някого според зодията му

Една необикновена история, написана от мъж за женската сила

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Астрологичен съвет за 7 април 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 7 април 2023

Има хора, които сляпо следват стадото, но има и такива, които продължават да преоткриват играта и стават лидери. Това, върху което работите, е ново и ценно. Добра идея е да запазите известна степен в тайна относно този проект.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 7 април 2023

Вие сте на етап, в който упоритата работа се отплаща. Време е да се похвалите с постиженията си. Може да ви се стори, че банковата ви сметка не отразява вашите усилия. Но това не означава, че няма да получите своя справедлив дял.

Астрологичен съвет за 7 април 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Животът е твърде кратък, за да го пропилявате за „ако“ и „но“. Не забравяйте, че не е нужно да се тревожите за изхода от тази ситуация. Просто направете своя ход и оставете останалото на Вселената.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Струва си да се вгледате внимателно в знаците, получени от висши сили, без значение колко странни могат да изглеждат в момента. Запомнете, не угаждайте на никого, ако не го искате. Вашата задача е просто да освободите творческите си пориви и да ги изразите по свой собствен начин.

Астрологичен съвет за 7 април 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Ако след две или три срещи с партньор, тогава няма смисъл да уреждате още една. В началото на общуването партньора показва всичките си положителни страни и ако не харесвате някои от неговите жестове и думи, тогава няма смисъл да продължавате.

Астрологичен съвет за 7 април 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Напълно ли сте сигурни в собствените си чувства? Знаете ли, че половинката ви също ви обича? Борете се за любовта си – това е основният съвет. Не се борете за онези отношения, в които само вие обичате – не си струва. Защото така рискувате да загубите добри отношения със семейството и приятелите.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Вдишайте и издишайте бавно. Звездите съветват, че няма нещо, с което да не можете да се справите. Приемете обстоятелствата с усмивка. Не можете безкрайно да се оплаквате от условия извън вашия контрол. Като се освободите от негативизма, ще видите, че не всичко е толкова лошо!

Астрологичен съвет за 7 април 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Обичайте себе си е важен съвет, който ще ви помогне да намерите любовта. Премахнете всички маски, отворете се за любовта. Вярвайте, че сте добър, мил, щастлив и прекрасен човек. Когато обичате себе си, ще обичате и целия свят около вас и хората, и природата. Ти си самата любов.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Стрелци, прекалената потайност може да ви навреди. Време е да хвърлите всички маски и да се разкриете пред доверен човек. Трябва да говорите открито и честно. В същото време не забравяйте да слушате толкова, колкото и говорите.

Астрологичен съвет за 7 април 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Козирози, лесно е да почувствате, че сте на прав път, когато всичко във вашия свят е перфектно. Когато обаче нещо не отговаря на очакванията, изпадате в паника. Вселената ви моли да запомните, че сте там, където трябва да бъдете. Така че запазете вярата и вървете в посоката на мечтите си.

Астрологичен съвет за 7 април 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Звездите ви насърчават да погледнете отблизо отношенията си. Кои са хората, които почитат вашите ценности и ви вдъхновяват да бъдете най-добрата версия на себе си? Вече знаете кои връзки са подходящи за вас и кои не. Така че, спрете да се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 7 април 2023

Признайте, че съществуваше време, в което бяхте жертва и обвинявахте Вселената за всичко, което ви се случваше. Но сега сте преосмислили грешките си и сте се научили да благодарите на съдбата за шансовете, които ви е дала. Продължавайте в същия дух. Скоро пред вас ще се открият безкрайни хоризонти.

infomax-logo-50-15-HW Как Русия и Китай дружно задушиха свободата на словото онлайн ?

infomax-logo-50-15-HW Племенникът на Джон Кенеди се кандидатира за президент на САЩ

Tagged , ,
на горе