астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 5 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Вашата любов може да излекува света, да внесе повече лекота и щастие в живота на другите хора. Просто се уверете, че добре преценявате с кого споделяте времето и енергията си, тъй като не всеки заслужава вашата доброта и щедрост.

5 съвета как да прекарваме по-малко време с телефона си

Астрологичен съвет за 5 август 2023 Зодии и интериорен дизайн

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Вие сте много повече от образа, който ви се дава. Вие сте безкраен източник, както и възможността за това, което можете да създавате. Знаете какво трябва да направите, за да сте свободни. Изчистете ума си и направете следващата смела крачка към постигането на целите ви.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Оставете на заден план ежедневните проблеми и рутината и се върнете към потока на действието. Вие сте под защитен „купол“ точно там, където трябва да бъдете, и напътствията, от които се нуждаете, за да продължите напред, ще ви бъдат разкрити.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ще откриете смисъла за превръщането на болката в сила. История за това как да отстоявате това, което обичате, въпреки трудностите, които идват по пътя. Докато действате целенасочено, цялата помощ и ресурси, от които се нуждаете, за да сбъднете най-смелите си мечти, ще бъдат предоставени.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако нещо не се получи нито първия, нито втория, нито петдесетия път, значи трябва да е така. Просто обстоятелствата трябва да са ви научили на някакъв урок, нищо повече. Превърнете горчивината в сладък еликсир, докато продължите напред и напред. Имате още много опит пред себе си!

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вселената ви предлага цял парад от чудеса в момента. Просто протегнете ръката си. Време е да се насладите на плодовете на упорит труд. Така че, спрете да се криете в сенките и седнете в центъра на сцената. Освободете се от вътрешните убеждения, които ви пречат да влезете във вашата власт. Този ден е ваш!

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вземате решения в състояние на самоконтрол. Можете да съзрете голямата картина и да свършите необходимата работа, за да продължите да се развивате. Скоро предстои нещо, върху което работите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Не на всички въпроси може да се отговори. Понякога трябва да натиснете бутона за пауза и да надникнете дълбоко в себе си. Мълчанието е полезно, мълчанието лекува болка и рани. Не се страхувайте да се затворите в търсене на истината.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Намаляващата луна ви насърчава да предприемете пътешествие през вътрешния ви свят: наблюдавайте сенките си и потърсете какво имат да кажат. Слушайте вътрешните си усещания, може би именно вашият вътрешен глас може да предложи решение на проблеми.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Когато се замислите какво се случва, когато наистина се замислите сериозно, ще разберете, че няма какво да губите. Така че поемете риска, оставете се на импулса да ви води. Направете тази смела стъпка. Кажете да на живота. Всичко, което желаете и заслужавате, ви чака от другата страна на страха.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Ако Вселената можеше да ви каже едно нещо, щеше да бъде: „Справяш се добре“. Това е особено силно време за тези, които се занимават с научни изследвания и преподаване. Нещо ви подсказва, че ще намерите много съкровища по време на това пътуване!

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Вашият ум може да ви ограничи по много начини. В резултат на това сте склонни да се забивате в безкрайни как и защо. Вместо да се съмнявате във вдъхновението си, доверете му се докрай. Повярвайте в невъзможното и участвайте в най-лудото приключение.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес трябва да празнувате! Трябва да правите това, което ви носи радост, да се забавлявате и да се наслаждавате на всеки момент. Може да не виждате пълната картина на света, но това е добре!

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 5 август 2023

на горе