астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 29 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес енергията ще бъде на ваша страна, но задачата пред вас е трудна – да разтоварите вътрешното напрежение и да се доверите на Висшите сили.

Пастет от тиквички. Лесна и вкусна бърза закуска: приготвена за 5 минути от три съставки

infomax-logo-50-15-HW Разузнаването на САЩ осветли връзката между КОВИД-19 и института в Ухан

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: днес е важно да се откажете от всичките си предварителни очаквания и да не се фокусирате прекалено, че вече знаете какво е най-доброто за вас. Вселената е подготвила нещо много приятно за вас, просто още не го знаете.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: дайте любов и грижа на любимите си хора, стоплете ги с топлината си – това е най-доброто нещо, което можете да направите, за да укрепите отношенията. Дори ако напоследък не всичко върви гладко, прекрачете гордостта си и направете искрена първа стъпка.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: вашият енергиен поток винаги ще тече в благоприятна посока, ако живеете с положителна нагласа, вярвате във вселенските закони и реализирате  целта си за благото на всички.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: днес е много лесно да се присъедините към вашия съдбоносен поток, който предоставя неограничени възможности и изгражда пътя към личната  съдба. Може внезапно да осъзнаете – как да се реализирате и какво да правите в живота.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: представете си, че сте кораб, чието движение се контролира от умел капитан. Да, може да не искате да нарушите планирания курс, но може просто да не знаете, че пред вас има рифове или течението е в обратна посока и ако не завиете сега, по-късно ще ви бъде още по-трудно.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: за да се слеете максимално и хармонично в Потока, трябва да се освободите от очакванията и вътрешното напрежение, в противен случай просто няма да забележите всичко, което иска да се свърже с вас.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: действайте, движете се, пасивността е противопоказана, просто останете съзнателни в същото време, бъдете в състояние да спрете навреме вътрешното колебание, което пречи на вашето наблюдение, внимание.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: спазвайте обещанията, които можете, дори ако сте ги дали преди много време. Това увеличава шансовете за осъществяване на вашите планове, тъй като по този начин се пречиствате енергийно.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: ако се научите да се доверявате на Висшите сили и улавяте навреме сигналите на интуицията, които ви изпраща, ще промените качествено на живот си. Денят ще бъде успешен за решителните и смелите, оставете всичките си съмнения настрана и започнете да планирате бъдещето си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: днес може да ви хрумне идея, чрез чието реализиране, можете бързо да постигнете резултати. Но бъдете готови за факта, че е възможно да се „разкъсвате“ между желанието да реализирате нещо и страха от действие. Овладейте положението, за да постигнете успехи.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: започнете деня не с това, от което имате нужда и е важно да направите, а с това, което искате, дори това да означава да се събудите 15 минути по-рано от обикновено. Така хармонично се свързвате с енергията на деня. След това можете да започнете задълженията си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: важно е да бъдете грижовни и щедри – да споделяте това, което имате в изобилие: топлина, радост, любов. Направете малки приятни изненади за любимите си хора, просто така, без повод.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 29 юни 2023

на горе