Астрологичен съвет за 2 април 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Астрологичен съвет за 27 март 2023: Мислете като влюбени, говорете влюбено, действайте като влюбени и всичките ви мечти бързо ще се сбъднат. 

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023

Дневен хороскоп за 27 март 2023

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Знаете ли, че щипка сол към шампоана върши чудеса?

Лесни начини да се справим с безсънието

Лесни и експресни маслинови соленки

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Астрологичен съвет за 27 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 27 март 2023

“Искам да се променя, да стана по-независим и да реализирам пълния си потенциал“, кажете това на глас. Това е чудесен момент да създадете живота, за който винаги сте мечтали, както и да вземете опит, за да напреднете в кариерата. Най-важното е да не губите страстта си към това, което правите.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 27 март 2023

Не всичко е вечно и това е добре. Универсалният план няма недостатъци и животът ви се развива в съответствие с неговия сценарий. Така че, бъдете благодарни, дори когато загубите нещо. За някои от вас тази промяна може да се прояви на професионалния фронт.

Астрологичен съвет за 27 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Забелязали ли сте как животът ви се трансформира, когато сте заобиколени от правилните хора? Как ставаш по-добър, когато си в добра компания и се чувстваш празен в компанията на песимисти? Днес звездите ви съветват да изберете добър социален кръг. Възможно е за това да се наложи да създадете нови запознанства.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Спри да се опитваш да обичаш себе си с помощта на други хора. Това, което търсите, не съществува отвън – може да се намери само вътре. Днес звездите ви съветват да се вслушвате в интуицията си. Вече сте получили достатъчно знаци, време е да следвате посочения път.

Астрологичен съвет за 27 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Има ли занимание, на което отдавна сте искали да се посветите, но не намирате време? Може би са уроци по рисуване или нов спорт. Така че – сега е най-подходящият момент да намерите време за подобно нещо. Не забравяйте, че днес има много виртуални курсове, които да ви помогнат да се чувствате комфортно.

Астрологичен съвет за 27 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Липсват ли ви нови преживявания? Това обяснява закачливото ви настроение през последните дни. Звездите ви насърчават да продължавате. Особено, ако това ви кара да се чувствате щастливи. Не забравяйте обаче за работата: ако вложите енергия в нея, резултатът може да бъде поразителен.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Звездите ви подсказват, че ви очаква нещо важно на работния фронт. Това, което каните в живота си от дълго време. Бъдете готови да бъдете възнаградени за това, върху което сте работили. Възможно е обаче да не е това, което сте очаквали. В случай на изненада, не се вкопчвайте в мисли за това как всичко трябваше да се случи. Всяка промяна е към по-добро.

Астрологичен съвет за 27 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Беше натоварен период, така че трябва да си починете. Спрете да се изтощавате и помислете какво ви е сигнализирало тялото ви през последните дни. Ако нещо ви тревожи, няма да е излишно да му обърнете специално внимание.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Днес повярвайте, че можете да бъдете себе си. Днес искате да повярвате, че можете безопасно да отворите сърцето си. Днес ви се иска да повярвате, че вечността не е мит и че във всеки момент има магия. В този ден отдайте цялото си внимание на любимия човек, защото вярата ви не е напразна.

Астрологичен съвет за 27 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Ако човек искрено иска да бъде близо до вас, никоя сила на света не може да го държи на разстояние. Ако той каже, че иска, но не идва, трябва сериозно да се замислите. В този случай звездите ви призовават да се отдалечите и вие за известно време. Помислете, дали наистина имате нужда от тази връзка. Сърцето знае от какво имаш нужда.

Астрологичен съвет за 27 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Понякога любовта продължава цял живот, но по-често тя ни дава суров урок за крайността на всички неща. Никой опит обаче не е по своята същност добър или лош. Всеки медал има две страни. Не позволявайте на новите преживявания да ви заключат, останете отворени за нови неща.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 27 март 2023

Всички сме израснали с мисли кои трябва и кои не трябва да бъдем. Мисли, които ни пречат да бъдем искрени и да обичаме себе си. Обърнете внимание на това как обичайните идеи за „идеалния“ живот се превръщат в пречка по пътя ви към себереализация. Това е вашият шанс да се освободите от всичко фалшиво и да станете себе си.

infomax-logo-50-15-HW Анджелина Джоли обядва три часа с Давид Майер де Ротшилд

Tagged , ,
на горе