астрологичен съвет за 26 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Астрологичен съвет за 22 март 2023: Не позволявайте на обстоятелствата да ви извадят от равновесие. Съсредоточете се върху настоящето. 

Да живее розовото – разкошният цвят на 2023

Месечен хороскоп АПРИЛ 2023 – всички знаци на зодиака

Любовен хороскоп за АПРИЛ 2023 – всички зодии

Дневен хороскоп за 22 март 2023

Любовен хороскоп за 22 март 2023

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Астрологичен съвет за 22 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 22 март 2023

Вашият сезон започна и вие сте повече от готови да дебютирате като крал на бала или кралица на бала! Звездите ви напомнят, че промяната във вашата вибрация ви помага да създадете нова реалност за себе си и да привлечете хора, които ще подкрепят вашия растеж. Направете си услуга, дръжте красивото си сърце отворено.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 22 март 2023

Диамантите се раждат под натиск, а семената покълват в тъмното. Така че, приемете всичко както е – всички възходи и падения с вътрешното съзнание, че в момента преживявате вътрешна алхимия. Някой ден ще погледнете назад към миналото си с усмивка на лицето.

Астрологичен съвет за 22 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Стремете се всеки ден да проявявате това, което запалва душата ви и знайте, че постоянството ще бъде тайната съставка на вашия успех, Близнаци. Но не забравяйте да постигнете баланс: отделете време за грижа за себе си.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Ако не се е получило в миналото, то е защото не е трябвало да се случва тогава. Това е така, защото нещо, което сте поискали, не е било в съответствие с най-висшето ви добро в момента. Откажете от „защо“ и „как“. Животът ви предлага шанса да започнете отначало във всеки смисъл на думата.

Астрологичен съвет за 22 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Вашата душа избра това преживяване като начин да се изправи лице в лице със сенките си и да изпита вътрешната си сила. И така, издишайте страховете, а вдишайте любов. Доверете се, че работят с и чрез вас, за да изчистят това, което вече не е за вашето най-добро.

Астрологичен съвет за 22 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Вие сте в преходен период. Помислете как старите предмети носят енергията на това, което сте били, от отдавна отминало време. Като се сбогувате с несъвместимите енергии, вие създавате пространство за това, което е в съответствие с вашата вибрация за днес.

Витамин В1-за добро настроение и разграждане на мазнини

Витамин В2-за гладка кожа и нормален метаболизъм

Витамин В3 – витаминът, без който мазнините остават неизгорени

Витамин В5 – Витаминът на младостта и хормоналния баланс

Витамин В6 за пълноценен сън и добро настроение

Фолиева киселина (витамин В9) – защо е толкова важна?

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Оставете нуждата да плувате срещу течението. Приемете този ден като време на саморазвитие и време на прераждане. Опитайте да водите дневник и да медитирате, тези практики ще ви помогнат да чуете по-ясно вътрешния си глас.

Астрологичен съвет за 22 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Днес звездите ви съветват да култивирате спокойствие, да подходите към това пространство на тишина с отворен ум. Колкото по-целенасочено действате, толкова по-добре ще имате достъп до по-висшите сфери на вашето съзнание.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Вместо да се фокусирате върху това, което трябва да „излекувате“ или „поправите“, върнете се в потока на живота и се съсредоточете върху това, което работи. Скоро ще погледнете назад към това време от живота си като време на растеж.

Астрологичен съвет за 22 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Освежете помещението, добавете нов сувенир към интериора или променете нещо. Помислете за вечеря у дома в компанията на любими хора. Това ще ви помогне да се отпуснете от рутината на ежедневието.

Астрологичен съвет за 22 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Направете си услуга и зарежете въпросите и се върнете в настоящето. Вселената ви подкрепя и ви помага да изчистите това, което вече не е благоприятно за вашето по-добро бъдеще. Не се самоиронизирайте, изживейте опита си в настоящето.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Ако отдавна обмисляте да започнете нов бизнес и да вложите енергията си в него, започнете веднага! Не е нужно да знаете „как“, „какво“ или „защо“. Просто трябва да сте спонтанни и да оставите вътрешния си компас да ви води. Просто трябва да се доверите на себе си.

Астрологичен съвет за 22 март 2023 Видове флорален принт в интериора и модата

Астрологичен съвет за 22 март 2023 Всекидневна в червено? Вижте идеи и символиката на този цвят.

Tagged , ,
на горе