Астрологичен съвет за 2 декември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 4 декември 2022
Астрология

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 2 декември 2022: Търсете, за да знаете, че имате всичко, което ви е нужно, за да опознаете и да преживеете вашата духовна сила. 

Дневен хороскоп за 2 декември 2022

В годината на Заека всичко ще се промени: пет зодии, за които 2023 г. ще донесе ГОЛЯМО ЩАСТИЕ

Любовен хороскоп за 2 декември 2022

Магнитна буря в продължение на 3 дни

Съвети как да приготвите перфектните палачинки

Крушунските водопади – перлата на омайната красота на Величествена България

Поразителната красота на Белоградчишките скали, където всяка скала има собствена история

Астрологичен съвет за 2 декември 2022

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 2 декември 2022

Овни, ако по-често сте склонни да очаквате награди за усилията си или поне похвала и признателност, знайте, че това води до чувство на неудовлетвореност. Преосмислете подхода си. Действайте безкористно. Давайте любов и доброта, без да искате нищо в замяна. Със сигурност ще получите всичко обратно.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 2 декември 2022

Телци, казвате едно, а правите друго ли? Мечтаете да живеете интересен, пълноценен живот, но в крайна сметка сте доволни от това, което имате, без да влагате никакви усилия за нещо повече. Време е да промените подхода си и да съчетаете желанията си с действия.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 БЛИЗНАЦИ

Близнаци, не давайте имена на емоциите си „положителни” и „отрицателни”, „добри” и „лоши”. Отнасяйте се към всякакви събития в живота като към ценен опит, който никой не може да ви отнеме. Само благодарността към Вселената ще ви помогне да се издигнете на по-висше ниво.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 РАК

астрологичен съвет за 2 декември 2022

Раци, вместо да правите стойностни неща, страдате заради несправедливостите. Не сте написали съобщение, не сте обадили…, това причина за разочарование ли е? Може би е време да спрете, да зависите от другите и да започнете да живеете собствения ви живот? Ако вие не откриете щастието в себе си, не го чакайте отвън.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 ЛЪВ

Лъвове, ако вашето слабо място е чувството ви за срам, то можете с години да се укорявате за постъпка, която никой дори не помни. Приемете факта, че всички около вас се интересуват само от себе си. Никой не се интересува от грешките ви.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 ДЕВА

Деви, никога не казвайте никога. Има повратни моменти в живота, когато всичко се обръща с главата надолу и изглежда, че няма изход. Именно тогава мнозина си спомнят необмислените си изявления и съжаляват за това. Безсмислено е да градите далечни планове и да живеете в клиширани стереотипи. Това само ще влоши ситуацията.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 ВЕЗНИ

Везни, идеалът за вас е да си стоите вкъщи и да не ходите на многолюдни места. Най-добре е да отделите време за духовно пречистване: медитация, сърдечен разговор. Релаксираща вана, масаж и интересен семинар, също ще ви помогнат да се възстановите.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 СКОРПИОН 

Скорпиони, това е идеалният момент в живота ви да се откажете от лошите навици, а също така можете да опитате нещо ново. Тук става дума за проекти, смяна на професия, хоби, срещи. В една връзка ще дойде време на сближаване с партньора, към което романтиката и нежността ще ви тласнат.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 СТРЕЛЕЦ

Стрелци, днес е най-добре да разчитате само на интуицията си, тъй като аргументите на разума не работят в този ден. Не се страхувайте да слушате и сърцето си, но не забравяйте, че утре може да сте в състояние да преразгледате решенията и да откажете някои от тях, така че се опитайте да не мислите за бъдещето.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 КОЗИРОГ

Козирози, имате идеи за това какви трябва и какви не трябва да бъдат хората в живота. А точно тези идеали ни пречат да уважаваме индивидуалността на всеки човек. Така че, обърнете внимание как вярванията увреждат отношенията ви с хората. Време е да спрете да изисквате от всички толкова много, както и от себе си.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 ВОДОЛЕЙ

Водолеи, днес ще се потопите в любовта и напълно ще забравите за работата. Флиртът с противоположния пол ще ви занимава много повече от отчетите и книжата. Опитайте се да се върнете от небето на земята. Никой няма да свърши задачите, вместо вас.

Астрологичен съвет за 2 декември 2022 РИБИ

Риби, ако апатията ви обхваща, не се тревожете. Това е абсолютно нормално състояние за края на есента. Опитайте се да излезете от тази „яма“. Обадете се на приятели, организирайте срещи с роднини, разходете се на чист въздух, но най-добре ще се „лекувайте“ в ръцете на любим човек.

 

 

 

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

Ванга, мъдрият „глас“, който ни завеща, че злото ще бъде победено само с добро

Георги Раковски – Българинът владеещ 8 езика, включително 3 древни

Tagged , , , ,
на горе