Ако не искаш да бъде с тази жена повече – направи ѝ услуга и позволи друг да я обича

Ако не искаш да бъде с тази жена повече - направи ѝ услуга и позволи друг да я обича
Любов и партньорство

Ако не искаш да бъде с тази жена повече – направи ѝ услуга и позволи друг да я обича

Понякога, ако осъзнае, че няма да се примирите с лошо поведение, човек ще се оформи и ще разбере, че трябва да положи усилия, ако иска да ви задържи. Всичко, което казвам е, че една връзка е двупосочна улица. Не ви казвам да правите нещо по един или друг начин – само вие знаете спецификата на вашата ситуация. Но ако той не ви осигурява това, от което се нуждаете, винаги имате силата да намерите по-добра ситуация за себе си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че не иска да е с вас повече

Изглежда, че всичко, което правите, го дразни

Основата на всяка страхотна връзка е, че е страхотно да бъдете един с друг. Така се изграждат страхотни взаимоотношения. Двама души осъзнават, че могат да бъдат искрени и открити един с друг – и че харесват кой наистина е другият човек. Ето защо е смущаващ знак, когато той започне да се дразни от всичко, което правите – дори от дребните неща.

Очевидно, ако преминава през нещо наистина стресиращо, като загуба на работа или проблеми със семейството си, той може да е малко сприхав. Но ако той не преминава през нищо конкретно и не изглежда да се отърва от това и продължава да ви се дразни – това е голям знак, че той може да се замисли за връзката ви.

Той се е затворил и е спрял да споделя

Трябва да сравните сегашното му поведение с миналото му за този знак. Ако преди е бил наистина откровен с вас – говорейки за чувствата си, или как е минал денят му, или наистина каквото и да е било в ума му – а сега е станал по-затворен и дистанциран, това е лош знак.

Ако той никога не е бил наистина толкова открит с вас на първо място, тогава нищо не се е променило – и това не е знак, че той не иска да бъде с вас повече. Освен това е още едно, което може да се дължи на някакво външно обстоятелство – ако той има проблем, за който не мисли, че може да говори, може да затвори, вместо да го спомене.

Той напълно спря да ви изпраща текстови съобщения

Ако той е супер пасивно агресивен или не обича конфронтация, това може да е неговият начин да ви каже, че не иска сериозна връзка с вас. В същото време е важно да се отбележи, че изпращането на текстови съобщения естествено отпада, колкото по-дълго сте с някого. В началото може да сте изпращали текстови съобщения през цялото време. Но с течение на времето и задълбочаване на връзката, съобщенията постепенно намаляват.

Така че, ако просто изпращате съобщения по-малко, това не е непременно знак, че той вече не се интересува. Но ако той рутинно игнорира съобщенията ви за повече от няколко дни и просто не общува с вас, това може да е, защото той не иска да бъде с вас повече.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Не ти прави чест да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие и обич

Една на милион: Да отхвърлиш жената, която те обича с цялото си сърце е престъпление

Любов по договаряне? Не, мерси! Това е всичко друго, но не и любов

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе