Неочаквано добри неща, които да направите, ако ви зарежат
Любов и партньорство

Неочаквано добри неща, които да направите, ако ви зарежат

Ако ви зарежат, със сигурност ще се нуждаете от помощ. Това ще бъде труден момент за вас и няма да е лесно да се справите сами.

Всички сме били там след раздялата, чудейки се къде нещата са се объркали, искайки да върнем миналото и да опитаме да поправим нещо, което сме сбъркали. Ако ви зарежат под каквато и да е форма боли, но чувството, че сте отхвърлени от някого, когото обичате силно, се отразява по различен начин.

Навигирането на сцената за запознанства след раздяла е достатъчно трудно и без това, но за мнозина нещата могат да станат и по-сложни. Така че не е изненадващо, ако сте обмисляли да посегнете към идеята за преразглеждане на познати минали връзки.

Бързаме да ви дадем един съвет. Нищо добро не е излязло от това да пишете на бившия си след раздялата ви, така че не го правете. Отново и отново да търсите приключване и утеха може да доведе до това, че оставате с чувство на неудовлетвореност, тъй като той няма отговорите, които търсите.

Да пишете на бившия си може да е изкушаващо, но бъдете сигурни, че ще се почувствате по-добре, ако не го правите. Вместо това, ако ви зарежат ,е хубаво да определите своята система за подкрепа и да практикувате грижа за себе си. Как точно изглежда това?

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Емили Ратайковски на концерт на Хари Стайлс с бившата му Оливия Уайлд

Ето няколко добри неща, които да направите, ако ви зареждат:

Обадете се или се свържете с приятел

Хубаво е да пренасочите импулса си да пишете на бившия си към това да се свържете с някой, който ви близък. Трябва да се обърнете към приятел или член на семейството, когото обичате.

Независимо дали искате да се разсеете или нещо друго, разговорът с любим човек може да ви помогне да се почувствате свързани, ако се чувствате изолирани. Ако ви зарежат, такъв човек е много важен в живота ви, защото той може да ви помогне със съвет или просто с рамо, на което да поплачете.

ако ви зарежат

Гледайте комедия

Ако ви зарежат, филмите са добър начин да преодолеете тежкия момент. Понякога, когато животът е труден, може да се окаже, че имате нужда от смях. Не сме сигурни дали гледането на комедиен сериал се смята за грижа за себе си, но след раздялата това може да е спасителна благодат.

Ако си търсите нова комедия за гледане, разгледайте видеотеката си, защото там може да се крие ключът към справянето с този проблем.

Почистете гардероба си

Да, това включва и онази негова дреха, с която преди обичахте да се гушкате. Тя вече е мъртва за нас и просто трябва да си отиде. Ако ви зарежат, няма да искате да виждате нито една дреха, която е била негова собственост.

Почистването на гардероба може да бъде чудесна метафора за ново начало и ще ви даде възможност да дарите старите дрехи на някой, който се нуждае от тях повече от вас. Освен това, очевиден бонус – ще имате повече място за всички неща, които имате в количката си за онлайн пазаруване.

ако ви зарежат

Станете доброволец в приют за животни

Ако ви зарежат, покажете любовта си към кученцата или котенцата, като станете доброволец в местния приют за животни. Ако сте човек, който може да се излекува от животинска прегръдка, да потърсите начин да помогнете и да си поиграете с някои космати приятели може да бъде чудесно и полезно разсейване. Кученцата никога не биха ви оставили.

Извадете на хартия снимки на приятелите и семейството си и подменете старите снимки на бившия си

Подменете старите снимки, които сте сложили в рамки вкъщи, за да отразяват по-добре настоящия ви социален кръг. Ако ви зарежат, общите ви снимки нямат място в дома ви. Вместо това ги заменете с такива, на които присъстват любимите ви хора.

Да бъдете заобиколени от снимки на прекрасни спомени и други хора, които обичате, може да бъде чудесен начин да си напомняте колко сте обичани и за всички добрини, които сте преживели.

ако ви зарежат

Вижте още:

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Четири начина да увеличите позитивната енергия в дома си

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе