DiasBuild

ДиасБилд е най-прогресивната компания за строителство и ремонт, която се позиционира на българския строителен пазар от 2020 г. Компанията разполага с екип от майстори и специалисти на всички нива, които имат огромен опит в изпълнението на строителни проекти в цяла България. Портфолиото предлага широк набор строителни и ремонтни услуги: ново строителство, строителство на еднофамилни къщи, строителство на апартаменти; строителство на спортни съоръжения, зали, открити и закрити спортни площадки; изграждане на складовr базr и халета; строителство на търговски и промишлени сгради и обекти. Компанията работи с най-качествените строителни материали, спазва всички строителни стандарти, като изпълнява всички услуги с пословична работна етика и професионализъм.

DiasBuild

Строителната компания DiasBuild изпълнява пълна гама от услуги в областта на строителството и строителните ремонти – дейност на компанията придружена с изключително ниво на професионализъм и качество на изпълнение.

Основно услугите на компанията са в три направления: строителство, ремонтни дейности, спортно строителство. Компанията изпълнява и рутинни строителни услуги боядисване, шпакловки, мазилки и замазки, инсталация на настилки и облицовки, монтаж на гипсокартон, топлоизолация.

DiasBuild строителство най-високо качество, предвидимост и безупречни резултати в строителството на сгради с различно предназначение.

Независимо дали търсите услугата строителство за търговски сгради, битови жилища, промишлени площи или специални проекти, партньорството с ДиасБилд означава, че печелите доказан, надежден и доверен партньор с пълно обслужване и мобилна мрежа от експерти във всяка една област на строителството.

Класическите строителни услуги на компанията започват от строителството на еднофамилни къщи, кооперации, апартаменти, жилища, които да осигурят пълноценен, здравословен и щастлив живот на своите обитатели. Компанията работи в реализацията на груб строеж, строеж до ключ или в довършителни работи.

Строителството е насочено и към изграждането на комерсиални търговски сгради – магазини, молове, заведения, пазари. Компанията има опит в строителството на офис сгради и производствени площи. Екипите от майстори, техници, инженери и специалисти работя в синхрон за изпълнение и най-сложните задачи във всеки проект.

DiasBuild ремонти – опит, качество, професионализъм в изпълнение на всички видове строителни ремонти.

Ремонти на еднофамилни къщи, ремонти на апартаменти, ремонти на офиси, ремонти на търговски сгради и помещения, ремонти на спортни съоръжения, ремонт и саниране на блокове. Планови, частични и аварийни ремонти в изпълнение на строителни бригади, екипи или майстори за бързо реагиране.

Компанията разполага със специалисти, които изпълняват ремонтни дейности във всички строителни направления в интериорни пространства – ремонт на баня, ремонт на кухня, ремонт на антре, ремонт на коридор, ремонт на стълбище.  Ремонт на покриви. Ремонт на ВиК инсталация, ремонт на електрическа инсталация, ремонт и смяна на дограма.

DiasBuild спортно строителство – десетки реализирани проекти в цяла България.

Компанията е сред най-опитните изпълнители на спортни обекти – детски спортни площадки, спортни игрища за любителски и масов спорт, професионални игрища и терени за футбол, лека атлетика, колективни спортове, тенис кортове и др.

Услугите са позиционирани от строителство на спортни площадки и спортни игрища, спортни зали до изграждане на спортни съоръжения за практикуване на различни видове спорт.

Игрищата, терените и кортовете, може да бъдат покрити с балони или куполни съоръжения за целогодишно ползване – съоръжения със специална технология за монтаж и функциониране, които позволяват бързо поставяне на обекта и бърз демонтаж.

ДиасБилд предлага и алтернативно строителство на спортни зали, които заменят тежките бетонни и енергоемки конструкции с покрити сглобяеми дървени или метални съоръжения, които безпроблемно могат да покрият многофункционални игрища или терени за даден вид спорт – в зависимост от проекта. Компанията осигурява и допълнителното монтиране на седалки, пейки и скамейки, съблекални.

При положение, че имате нужда от сглобяеми метални халета, компанията осигурява доставка, монтаж и поддръжка на специални складове и търговски помещения, които се правят от стоманена конструкция и се покриват с PVC мембрана

Нуждаете се от строителство или ремонти услуги, от изграждане на покрито  спортно пространство или хале за складови услуги. Нашите партньори са оставили данни за контакт, за да се свържете с тях и да започнете консултации за изпълнение на вашия проект или за бърза реакция на майсторите при спешна нужда от ремонт.  

Публикации от DiasBuild

Няма намерени публикации

Други партньори

на горе