ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮНИ 2022-сряда - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮНИ 2022-сряда

любовен хороскоп за август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮНИ 2022-сряда

Любовен хороскоп за 29 ЮНИ 2022-сряда за всички зодии: Днес звездите ще ви заредят с мечтателно настроение. Ведно с мечтите за голяма любов, романтика, светлина – с една дума, такава, за която пишат в книгите и съчиняват стихове. Хороскопът предупреждава: днес всичко е възможно, така че трябва да бъдете по-внимателни към хората, с които ще трябва да общувате в този ден, така че, мечтаейки, неволно да пропуснете щастието си. А, ако вече имате любим човек в живота си, прекарайте този ден заедно, като си подарите максимум възхитителни емоции.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮНИ 2022-сряда 

ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 г. 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 27 юни – 3 юли 2022 

Нумерологичен хороскоп: Какво да очакват числата 7, 8 и 9 до края на 2022 г? 

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията 

ОВЕН

любовен хороскоп за 29 юни 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 29 юни 2022: Днес Овенът внезапно може да получи новини от миналото – да срещне бившата си любов или мигновено да си спомни за нея, минавайки покрай любимото им кафене или чувайки позната мелодия. Носталгията може да го накара да се потопи в себе си за известно време, отдавайки се на спомени от минали чувства. Звездите ви съветват да не губите душевни сили по миналото, а да мислите за настоящето. След като вече сте затворили тази врата веднъж, не трябва да се връщате отново. Нова любов ви очаква на прага!

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 29 юни 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 29 юни 2022: Днес Телецът, дори и в любовните отношения, ще бъде философски настроен. Мисленето за взаимоотношения, разработването на план за действие или вземането на решения може да бъде визитната картичка на деня. Освен това, звездите от хороскопа предупреждават: в този ден Телецът може да получи някакъв знак на внимание от таен обожател или непознат. В този случай не трябва да бъдете прекалено активни в отговор, оставяйки ситуацията да се развива по свободен сценарий. Нека Съдбата ви направи приятна изненада!

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 29 юни 2022: Днес Близнаците ще бъдат категорични и безкомпромисни, което може да създаде проблеми в любовната сфера. При подобно поведение е трудно не само да се завържат нови познанства или да се сближите с обекта на симпатия, но и да поддържате дълго изградени отношения с любим човек. Съветът на звездите за Близнаци за днешния ден е да не се нахвърлят, опитайте се да се вслушате в мнението на другите и бъдете малко по-гъвкави. Не забравяйте, че усмивката може дори да разтопи ледовете на Арктика и още-повече сърцето на човек, който ви съчувства или е влюбен във вас!

РАК 

любовен хороскоп за 29 юни 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 29 юни 2022: Днес сте много емоционални и чувствителни, в една връзка е важно да усетите сходството в душите и като правило проявявате любовта си с грижа и попечителство и очаквате същото от сродната си душа. Чудесен ден за хармонизация и изграждане на взаимоотношения, половинката ви ще бъде оптимистична. Ако сте в кавга, значи днес лесно ще постигнете помирение. Ако в този ден нямате с кого да се срещнете, не се обезкуражавайте, правете това, което ви вдъхновява, спорт или творчество. Можете да привлечете своята сродна душа със своя талант и потенциал.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 29 юни 2022: За Лъвовете любовта е възможност да се покажат, да демонстрират най-добрите си качества. Любовта зарежда и изпълва този знак, създавайки атмосфера на радост и празник. Много от вас може да преживеят промени в личния си живот, но какви ще бъдат те зависи до голяма степен от вас. Опитайте се да не влизате в конфликти и да не устройвате сцени на ревност. По-добре подгответе творчески подарък за вашата сродна душа, напишете стихотворение или песен. Ако не сте във връзка, така имате шанс да срещнете любовта си днес. Затова не се колебайте да отидете на културно събитие, да посетите приятели или ресторант.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 29 юни 2022: Ситуацията между вас може малко да ескалира, защото напоследък обръщате малко внимание на партньора си. Това ще му даде повод да ви заподозре в предателство. Разбира се, вие възмутено ще отричате подобни подозрения, но дълбоко в себе си разбирате за какво става дума. Вие обичате да флиртувате и партньорът ви чувства, че има някаква промяна у вас. Спрете да го правите, защото това не е сериозно, а любимият ще остане обиден. За тези от вас, които вече са имат деца, звездите препоръчват да се грижите повече за тях. Разговаряйте, забавлявайте се заедно, поговорете си.

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 29 юни 2022: В личните отношения все-още има какво да се желае. Между вас и партньора ви има недоразумения, което води до понижено настроение. Освен това, ще изплуват някои минали тайни, които ще предизвикат разговор. Вашият партньор има голямо желание да си почине от създалото се напрежение. Може би наистина сте отишли твърде далеч. Помислете за това, анализирайте поведението си. Премахнете ненужната ирония от комуникацията си. Свободните Везни ще се почувстват разочаровани. Може би сте имали надежди за ново познанство, но е останала неоправдана.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 29 юни 2022: Тези, които са в началото на чувствата ще им се радват. Скоро комуникацията ви ще премине на по-високо ниво. Просто зарежете навиците си за наставничество. Знаете как да бъдете галантни, така че – покажете го! Човекът, който е до вас сега, е идеален, само не го плашете. Не забравяйте, че той е напълно очарован от вас. Тези, които са семейни от дълго време ще изпитват известна скука. Време е да посетите възрастни роднини, те ви чакат от дълго време.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 29 юни 2022: Днес късметът в любовните афери ще бъде на страната на тези, които знаят точно какво искат от своя избраник, от живота, от връзките! Хороскопът съветва този ден да не бъдете срамежливи – следвайте желанията и емоциите си. Слушайте сърцето и интуицията си, които ще бъдат на върха, не заглушавайте гласа на тялото – днес вашите мечти и фантазии са готови да се сбъднат, дайте им път! Късметът и възгледите на противоположният пол буквално ще бъдат привлечени от тези, които гледат на света позитивно.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 29 юни 2022: Хороскопът за днес предупреждава: за да избегнете евентуален конфликт трябва да се въздържате от критика насочена към вашата мила половинка. Те все-още няма да могат да бъдат обективни в този ден, така че е по-добре да изчакат с окончателната оценка. Особено опасно е публично да се изразяват претенции към любимия човек: това е рисковано и сериозна причина за недоразумения. Така че, трябва да проявявате сдържаност и да оставите коментарите за себе си, дори и партньорът ви да е малко „странен“. В крайна сметка, нека сам открие грешката си, само така ще си извадите най-точната поука.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 29 юни 2022: Небесните тела вещаят, че днес ще имате доста интересен ден. Но с невероятната си твърдост и упоритост, вие ще се справите. Може би, ще искате, да се откаже от “безрезултатните” опити да намерите сродна душа или да урегулирате отношения си с партньора. Да, този ден може да бъде труден за вас, но не бива да бързате, да тръгвате към манастира: и на вашата улица ще изгрее слънце! Днес, ако е възможно, се откажете от всякакви разговори на сложни теми, мисли за бъдещето и спомени от миналото. А за да подсладите ситуацията и да я погледнете от друг ъгъл.

РИБИ

любовен хороскоп за 29 юни 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 29 юни 2022: Днес, за да изпита вдъхновение и прилив на сила, Рибите просто трябва да уловят и да се възползват от възхитените погледи! Е, тъй като е трудно да се постигне това, докато седите вкъщи, звездите ви съветват да излезете на светло. На всяко парти или събитие ще се чувствате страхотно, осъзнавайки своя романтичен потенциал в общуването и новите познанства. Но без импулс отвън, той едва ли ще успеете, да преодолеете апатията и мързела днес.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица