Дневен хороскоп за 11.08.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 11.08.2021 сряда

Овен
Няколко планети са подредени, за да ви подкрепят, сякаш сте на Олимпиада. От Уран в добрия съсед Телец, за да ви оживи, от Слънцето до Меркурий, от Юпитер, Сатурн, Нептун. По-специално Юпитер ви влива енергия и страст във всяко ваше движение и във всяко действие, което решите да извършите днес.

Телец
Небето белязано от астрологични възходи и падения в този августовски ден. Въпреки това, някои леки неуспехи и момента нервност, няма да попречат на добрите ефекти от положителната обща картина.

Близнаци
Гледка, която планетарните транзити искат за вас в името на радостта и непринудените нагласи. Добрият аспект на Слънцето, на Юпитер и не на последно място на Сатурн, засилват желанието да се забавлявате. Това едва ли ще се хареса на колегите в работната ви среда.

Рак
Доста дискретна транзитна картина. Днес не очаквайте кой знае какво. Следвайте плана с работния си график и не обръщайте внимание на дразгите, които може да ви изкарат извън равновесие.

Лъв
Продължава положителната небесна панорама, в която Лъвът е настанен като у дома си. Това формира озаряващ благоприятен аспект вътху му. Тази конфигурация поражда благополучие, добро настроение, способност за взаимодействие с други хора в официална и неформална среда.

Дева
Имате едно особено усещане за завършеност, което идва от семейния живот. Някаква лека нервност, идваща от компании на леко капризни приятели, които прогонвате с разума си може да се окаже единственото неблагоприятно нещо през деня.

Везни
Положителна астрална перспектива като цяло в този нов августовски ден и прекъсната само тук -там с някои леки неуспехи, които планетарната конфигурация от злобния Плутон може да ви причини. Досега със сигурност сте свикнали да издържате на такива ситуации, така че денят ще премине с усмивка на лицето.

Скорпион
Чувствате възходи и падения в тона и настроението, без да си давате истинско обяснение защо е така. Вярно е също, че някои малки практически и познати неща, няма да се случат в посоката, която искате и това може да ви ядоса.

Стрелец
Щастливият Юпитер е днес ви праща веселие и хумор. Денят всъщност е доста позитивен, взащото Слънцето и Сатурн също ще ви развеселят, засилвайки баланса на активното его с агресивното его, повишавайки темперамента ви в ситуациите от ежедневието.

Козирог
Семейният живот е повлиян от малка нервност и напрежение, които успявате да разрешите вечер, благодарение на подкрепата на планетарното трио Луна – Венера – Марс в приятелската Дева. Нещо днес ще ви натиска да се свързвате с деца, сестри, братя и роднини, които живеят далеч от вас.

Водолей
Особено благоприятен небесен свод, който е в хармоничен аспект между Юпитер, Сатурн, Плутон и Нептун: и всички те го излъчват върху вас, родените в знака Водолей. Това е елемент на късмет и увеличаване на радостта от живота, която се проявява в най-благоприятните моменти през деня.

Риба
Планетарните движения, които следват за вас изцяло положителния ритъм през последните няколко дни. днес ви подготвят за незабравими празници.

Tagged , , , , ,
на горе