любовен хороскоп за 2 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 26 септември 2022

Любовен хороскоп за 26 септември 2022: Понеделник е денят, в който всичко в любовта и отношенията обещава да се развие изключително успешно. С едно малко условие: за това трябва да преодолеете гордостта си. Звездите от хороскопа ще ви зареждат със спокойствие и релаксация, но това все пак ще стане, ако вместо романтична среща или излизане с любимия, предпочитате вечер на дивана пред телевизора! Освен това, днес е чудесен ден за лични разговори, изясняване на отношенията, с цел тяхното подобряване. Обградете своя избраник с грижа и любов!   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Любовен хороскоп за Октомври 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 26.09.2022–02.10.2022

Страхотни начини да направиш съпруга си щастлив

Феерия от ЩАСТИЕ през 2023 г. очаква пет зодии

Дневен хороскоп за 26 септември 2022

Класическа салата „Мимоза“

Царска торта – най-вкусната торта!

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 26 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 26 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 26 септември 2022, хороскопът за днес благоприятства срещите с любимите хора. Срещи с приятели, разходки с деца, чаено парти с родители или вечеря с любимия. Точно това, от което се нуждаете сега, за да възстановите енергийния баланс, който е малко изтънял напоследък. Звездите на хороскопа сочат, че колкото повече давате на близките си днес, толкова повече топлина, любов и енергия ще получите в замяна. Бъдете близки не само физически, но и мислено: оставете технологиите и се съсредоточете върху комуникацията. Само тогава ще изпитате напълно силата на единството.

Любовен хороскоп за 26 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 26 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес хороскопът ви зове да помогнете на любимия човек, въпреки собствените си проблеми, поради огромната маса от грижи и задължения. Дори да чувствате, че умората ви е достигнала предела, хороскопът съветва да се мобилизирате. Днес близките хора се надяват на вашата любов и подкрепа. Дайте им я и ще ви се върне стократно. Любовта и грижата са невероятен ресурс, който нараства колкото повече го споделяте.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

Любовен хороскоп за 26 септември 2022
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 26 септември 2022, днес имате всички шансове да усетите пролетта в сърцето си! Кръвта ще кипи във вените ви, ще възприемате всичко красиво на този свят с необичайно изострено чувство. Е, без повишаване на интимността няма да стане. Тези, които са във връзка днес може да бъде чудесен момент за разпалване на страстта. Организирайте романтична вечер или по някакъв друг начин намекнете на избрания от вас, че огънят не е угаснал. Свободните Близнаци ще търсят някого, върху когото да отприщят романтичните си емоции, а хороскопът казва, че днес имат всички шансове да намерят достоен обект. Можете да се влюбите внезапно и неочаквано!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 26 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Раци, които не сте 100% сигурни в сродната си душа, днес рискувате отново да се усъмните в искреността на нейните чувства. Нещо в поведението или думите на избраника може да ви накара да се чудите, дали той правилно оценява нивото на вашето доверие и интимност. Може да става въпрос не само за ревност – не е изключена ситуацията, когато в този ден сте обидени от любимия човек. В никакъв случай хороскопът не ви препоръчва днес да се опитвате да слагате точка. Не се вълнувайте, може би още на следващия ден ситуацията ще ви се стори много по-безобидна.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

Любовен хороскоп за 26 септември 2022
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 26 септември 2022, можете да срещнете силен човек, който ще спечели сърцето ви! За жената Лъв такова запознанство има всички шансове да стане фатално, но мъжът Лъв най-вероятно няма да получи всичко, което е очаквал от този роман. Освен това, звездите от хороскопа предупреждават: най-характерните представители на тази зодия днес ще бъдат в състояние на повишена чувственост, така че съветът на деня е за вас: при среща, дори ако някой ви изглежда фантастично привлекателен, пазете се от прекалено бързото развитие на събитията и вашите необмислени стъпки!

Любовен хороскоп за 26 септември 2022 г. за зодия Дева

Любовен хороскоп за 26 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Ако сте влюбени, тогава тази вечер обещава да даде надежда за осъществяване на вашите стремежи: има голяма вероятност вашата страст да прояви реципрочни чувства. За да се осъществи всичко обаче, ще трябва да сте активни през този ден, може би да вземете инициативата в свои ръце. Уредете среща, предложете да обсъдите връзката, в противен случай шансът, който звездите дават днес, ще бъде пропилян. Ако сте във връзка, вие също имате възможност в този ден да постигнете това, което отдавна желаете, независимо дали става въпрос за вашите фантазии или ремонт в кухнята. Така че, днес трябва да сте упорити – има какво да опитате!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

Любовен хороскоп за 26 септември 2022
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 26.09.2022, ще ви хрумне оригинална идея, свързана с вашата половинка. Може да се окаже чудесен начин да промените начинът ви на живот. Отделете повече време днес, разбирайки душата си и желанията си. Ако не удовлетворите нуждата си от любов, планетата Меркурий може да играе с настроението ви, карайки ви да се чувствате хаотични. Ако сте необвързани, не влизайте в съмнителна връзка. Ситуацията днес може да ви принуди да направите нещо, което не е в съответствие с вашите принципи.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

Любовен хороскоп за 26 септември 2022
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес имате шанс да се почувствате като в любовен роман – концентрацията любов може да излезе извън мащаба, теориите на конспирацията се редят една след друга … От ваша гледна точка любимият човек се държи или подозрително, или не твърде адекватно, което може да доведе до изблици на ревност и конфронтация с избрания в този ден. Хороскопът обещава край на този карнавал на абсурдите в момента, в който осъзнаете, че източникът на странности и подозрения сте вие ​​самите. Днес е жизненоважно да спите достатъчно, да бъдете спокойни, за да изпълните всички задачи на света. Отпуснете се и личният любовен живот ще се подобри!

Какво ви очаква днес в любовта

Любовен хороскоп за 26 септември 2022
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 26.09.2022, любовната магия ще бъде особено силна за Стрелците. Този знак ще има силно желание да угоди на партньора си, да го глези, да го нахрани вкусно, да поговорят искрено. Не трябва да очаквате свръх красива романтика, най-вероятно ще се трансформира в по-емоционални чувства, основното е да не ги потискате, а да им се насладите напълно. На свободните представители явно им е удобни да бъдат свободни и да не зависят от никого. Желанието за размяна на прегръдки и целувки ще премине, но те имат достатъчно време да обърнат внимание на любимите си хора.

Любовен хороскоп 26 септември 2022 г. Козирог

Любовен хороскоп за 26 септември 2022
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес ще сте като в сън! Вътре във вас бушуват страсти, искате да действате, за да промените нещо в отношенията си с любимия човек, но сякаш сте оковани по ръцете и краката, не можете да правите това, което смятате за важно и необходимо. Любовният хороскоп сочи, че днес сте безсилни да повлияете на ситуацията. Колкото и да е трудно, трябва да изчакате този ден, всички опити да коригирате ситуацията ще доведат до обратния резултат.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

Любовен хороскоп за 26 септември 2022
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Хороскопът предупреждава: днес може да сте неудържимо теглени към любовни приключения! Ще почувствате необходимостта да сте сигурни в собствения си чар. За да потвърдите своята неустоимост, можете да опитате да поразите някого с умението си да флиртувате, възможно е да използвате „тежката“ артилерия: похвати и откровен флирт. Днес подобно поведение е допустимо за свободните Водолеи, основното е да не отивате твърде далеч, но за обвързаните е по-добре да внимавате: вашата половинка е нащрек! Тествайте силата на чарът ви върху нея.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 26 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 26.09.2022, Златната рибка ще преплува покрай вас: някой ще може да изпълни отдавнашното ви романтично или дори интимно желание. Все пак не бъдете твърде взискателни – помнете какво се случва, когато желанията станат неразумни. Хороскопът съветва да не забравяте за благодарността: отплатете сена любимия си магьосник или магьосница с реципрочна радост в замяна. Това е чудесен ден за взаимни изненади! В допълнение, комплиментите ще бъдат прекрасни за вас – приятните думи, които случайно сте казали, могат да разлеят лечебен нектар върху душата на друг човек.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе