ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14 МАЙ 2022 – събота

любовен хороскоп за 22 май 2022-неделя
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14 МАЙ 2022 – събота

Любовен хороскоп за 14 МАЙ 2022-събота: Денят ще бъде особено добър за романтични разходки, нови запознанства и любов. Внезапно избухващи силни емоции, ще отварят широки възможности, за да направите впечатление на противоположния пол, което ще улесни опознаването по между ви.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 14 МАЙ 2022 – събота 

ХРАНИ, КОИТО МОЖЕТЕ ДА КОНСУМИРАТЕ ПРЕДИ ЛЯГАНЕ 

9 ПРИЧИНИ да използвате КИСЛОРОДНА ВОДА – 3% 

ОВЕН

♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 14 май 2022: Днес Овенът трябва да бъде по-внимателен в изказванията си, особено ако има различни гледни точки по даден въпрос от любимия човек. Денят ще склонява към нетърпимост и конфликти, а Овенът в търсене на истината е в състояние да бъде по-твърд от всякога. Не трябва да настоявате за себе си и още повече да си позволявате обидни намеци към избрания, в противен случай във връзката може да се образува голяма пукнатина.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 14 май 2022: Обичайно Телецът винаги е вярвал, че външният вид на партньора не е толкова важен за него, а най–важното е вътрешният свят. Днес обаче съдбата може да внесе объркване в тези възгледи, сблъсквайки този буен знак с човек с красива душа и много съмнителен външен вид. Телецът ще трябва да положи големи усилия върху себе си, за да разгледа този най – “богат вътрешен свят”. Но ако все пак успее, жабата има шанс да се превърне в красив принц.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 14 май 2022: Днес в любовните дела Близнаците трябва да овладеят желанието за контрол над ситуацията и да слушат гласа на интуицията си. Звездите вещаят, че докато се опитват логично да управляват развитието на връзката, потенциалът им е ограничен от твърдата рамка и зависи от това как сами се програмират. Ако днес пуснат юздите, доверявайки се на шестото чувство, в любовта пред тях ще се отворят много нови възможности, за съществуването, на които, дори не са подозирали!

РАК 

♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 14 май 2022: Днес Ракът не трябва да мълчи, ако иска да установи романтично познанство с човека на мечтите си! Всичко, което трябва да направи, е да преодолее срамежливостта и да блесне с ума си в разговора. Може би за известно време ще трябва да не пуска инициативата от ръцете си, за да задържи вниманието събеседника си, но тогава той няма да бъде спрян! Днес има всички предпоставки, че едно случайното запознанство ще се превърне в сериозна връзка.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 14 май 2022: Днес поговорката, че по дрехи те посрещат, а по ум те изпращат, ще бъде по-актуална в любовта от всякога! Противоположният пол наистина ще бъде склонен да го оцени преди всичко по начина, по който изглежда. В същото време дрес кодът на днешния ден е високо самочувствие, елегантност и ненатрапчив шик. Без разкъсани дънки. Ако Лъвът излезе на романтичен лов, вечерна рокля или скъп костюм ще се превърне в отличителен белег за неговия успех.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 14 май 2022: Днес Девата ще има засилено чувство за справедливост и това може да не се отрази най-добре на личния й живот. Свободните представители на знака трудно ще установят романтично познанство, поради днешния си възглед за света. Ако Девата има любим човек, днес тя е добронамерена в състояние да му каже нещо, за което по-късно ще съжалява. На среща е по-добре да бъде мълчалива, само пускайки мистериозен поглед върху себе си, да мълчи и да се усмихва.

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 14 май 2022: Днес е денят, в който Везните трябва да говорят откровено със сродната си душа. Очевидно нещо е започнало да липсва във връзката ви. Може би искреност? Или обща радост? Не е ли време да се заключите от всички в апартамента и да посветите вечерта само един на друг? Хороскопът силно съветва: ако днес ще прекарате вечерта извън къщата, не забравяйте да вземете любимия човек със себе си и да му обърнете максимално внимание.

СКОРПИОН                                          

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 14 май 2022: Днес Скорпионът има добър шанс да укрепи взаимното разбирателство със своята сродна душа. Основното е, да не започвате сериозни разговори-този ден не е подходящ за това. Между другото, общото забавление ще помогне на свободните Скорпиони. Трябва да отидете там, където е наистина забавно. Именно в тълпата от щастливи хора хороскопът предлага днес да търсите любовта си. Защо не опитате? Дори да не намерите любим човек, поне ще се забавлявате!

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 14 май 2022: Езикът на Стрелецът ще проправи пътя към сърцето на любимия човек днес. На този ден той би могъл да доведе собственика си до края на света, но хороскопът уверява, че в момента любовта вълнува представителя на този зодиакален знак много повече от пътуването. Въпреки че този знак, който вече е намерил сродна душа, може да бъде посъветван да отиде придружен от нея до мястото, където могат да получат нови впечатления. Споделените преживявания днес ще ви помогнат да почувствате колко добре можете да бъдете заедно.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 14 май 2022: Ярката тенденция на този ден е желанието да се замени хуморът със сатира. Попадайки под него, Козирогът може да започне да „пробожда“ любимия човек с къси фрази, без да забелязва колко боли. Хороскопът предупреждава състезателите по ирония: оставете това за друг ден, а днес е по-добре да се въздържате напълно от това поведение. Друга опасност на този ден е прекомерното любопитство. Ако Козирогът е в началния етап на връзката, днес не трябва да му задавате твърде много въпроси.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 14 май 2022: Чувството за собствена непогрешимост може да изиграе жестока шега с Водолея днес. Хороскопът предлага да се въздържате от тежки критики към любимият човек. За да обезвредите нещата, организирайте среща с приятели: днес е подходящият ден всички да се забавлявате заедно. Е, използвайте желанието да критикувате, когато обсъждате нов филм или игра на любимия си футболен отбор. Водолеят е силен в острите коментари и иронични забележки, така може да стане звездата на вечерта!

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 14 май 2022: Днес Рибите са, като игриво коте. Ноктите им обаче са също толкова остри и те са в състояние неволно да наранят сродна душа, флиртувайки с думи. Хороскопът съветва да защитите чувствата на любимия човек. Понякога е по-добре да запазите мнението си за себе си, отколкото да добавите масло към огъня с небрежна истина. Днес Рибите са способни на творчество в най-широкия смисъл на думата и следователно могат приятно да изненадат и зарадват партньора в живота си.

0 Споделено
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap