ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10 ЮЛИ 2022-неделя - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10 ЮЛИ 2022-неделя

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10 ЮЛИ 2022-неделя

Любовен хороскоп за 10 ЮЛИ 2022-неделя за всички зодии: Дори да обичате някой представител т противоположният пол само като приятел. Дори да не мислите за него, като за потенциален любим човек, все още си струва да помислите върху това и днес. Всички любови имат един източник и една същност, което означава, че едната може лесно да се влее в другата.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 10 ЮЛИ 2022-неделя

ТОП 6 на най-полезните ЯДКИ

Лято 2022: Кои зодии ще попаднат под “златен” дъжд?

Защо никога повече да не изхвърляме семките на динята?

Флиртът им е в кръвта: Трите най-големи съблазнителки, според зодията

ОВЕН

любовен хороскоп за 10 юли 2022-неделя
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 10 юли 2022: На този ден музиката е тази, която ще помогне на вас и вашият любим човек, да почувствате особено силно привличане на душите ви. Основното е, че мелодията трябва да бъде внимателно подбрана, като се вземат предвид взаимните ви настроения и желания. С такова мощно оръжие трябва да се борави внимателно и предпазливо.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 10 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 10 юли 2022: Всяка съвместна дейност ще ви донесе неочаквана радост, от избора на нов диван до реставрация на стара вещ. Днес ще вибрирате на една и съща честота и ще си четете мислите, дотолкова, че дори и най-добрите екстрасенси ще ви завидят. Дори и собствениците на чужди работилници, когато ви наблюдават как взаимно си партнирате със сродната душа, също ще ви завидят благородно.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 10 юли 2022: Вашият партньор ще иска и ще се интересува как да прекарва повече време с вас, така че не му отказвайте. Вие сте силен, балансиран човек и, най-важното, харизматичен. Имате какво да предложите на партньора си, така че не се страхувайте да разпалите отново страстта. Ако все още търсите подходящ вариант, можете да очаквате добри новини в близко бъдеще.

РАК 

любовен хороскоп за 10 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 10 юли 2022: Звездите ще ви заредят с чувственост и влияние на емоциите над логиката, докато здравият прагматизъм остава с вас. С други думи, този ден е създаден, за да получите максимална полза и удоволствие, преди всичко за себе си – дори в любовните афери. „Търсим любовта на другите, за да имаме друга причина да обичаме себе си“ – този подход, без да се злоупотребява, обещава много приятни моменти днес. Само не го превръщайте във ваше верую до краят на дните ви.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 10 юли 2022: Опитайте се да споделите положителните си вибрации с любимите хора, тъй като любовта и разбирането сега са много търсени във вашата среда. Вашият любим човек ще почувства, че не му давате достатъчно и това може да е причина за лошото му настроение. Опитайте се да му покажете, че той наистина ви е скъп и че той е този, от който имате нужда. Ако сте необвързани, то днес ви очаква много обещаващо запознанство.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 10 юли 2022: Това е денят, в който проблемите, които ви застигаха напоследък, могат да бъдат успешно разрешени. Ще ви бъде от полза да поемете инициативата в любовта, това ще бъде високо оценено от любимите ви хора. Постоянството в емоциите ще ви помогне и ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили или са се отказали при първото препятствие. Ще имате сили и желание, да успеете сами да промените света на любовта към по-добро.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 10 юли 2022: Може би ще забележите нещо в обкръжението си, което е важно за вашето бъдеще. Невинната стъпка на човека, който е откраднал сърцето ви, може да предизвика неконтролируем изблик на ревност. Може да ви е трудно да обясните какво всъщност имате предвид, но въпреки това се доверете на интуицията си. На първо място, не изпадайте в паника, а спокойно анализирайте ситуацията. Позицията на Венера през този период може да подхрани усилията ви, за да привлечете конкретна личност към себе си.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 10 юли 2022: Днес е идеалният ден да се насладите на това, което обичате. Включете любимия човек в тези дейности, за да можете да се насладите на случващото се заедно. Хората около вас се нуждаят от насърчение, за да се чувствате по-щастливи. В предстоящия период мощният Марс ще добави пламенна страст към живота ви. Вашият партньор може да каже нещо неочаквано, което ще ви изненада. Ако нямате партньор, тогава този период е времето, когато можете да очаквате да срещнете някой нов.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 10 юли 2022: Доверете се на приятелите си и не отказвайте покани, за да си прекарате добре. Имате шанса да срещнете интересни хора, които ще ви вдъхновят за нови и печеливши идеи. Семейството ви ще се умори да слуша едно и също нещо отново и отново, така че се опитайте да се уравновесите. Не приемайте лично това, което другите казват за вашите интереси. В крайна сметка няма нищо лошо хората да имат различни възгледи за живота.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 10 юли 2022: Не забравяйте да бъдете търпеливи със семейството си и особено с децата. Благодарение на чара ви днес ще изглеждате като привлекателен човек и ще можете да се насладите на романтика, комфорт и забавление с любимия човек или сред приятели, особено вечерта. Напоследък партньорът ви се чувства неоценен от вас. Обръщате ли му вниманието, което заслужава? Не го оставяйте в съмнение и направете грандиозен жест, който той определено ще оцени.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 10 юли 2022: Днес Водолеят се интересува много повече от истинските прояви на любовта, отколкото от разговорите за нея и красивите жестове. Обичате ли от все сърце? Водолеят ще очаква помощ от сродната си душа, докато днес той самият може да забрави, че любимия човек се нуждае от реципрочна грижа. Освен това, хороскопът уверява, че Водолеят в този ден може да се превърне в капризен, безкрайно изискващ нещо и стъпил си на ината. Но това определено не е вярно. Нали така?

РИБИ

любовен хороскоп за 10 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 10 юли 2022: Днес звездите съветват Рибите да се огледат за множеството възможности, които животът им предоставя. Може би са точно пред носът ви? Риби, трябва да отворите сърцата си за съдбата, новите приятели и новата любов! Усмихвайте се на човека, когото харесвате. Отидете някъде, където можете да говорите или танцувате. Колкото повече хора са около вас днес, толкова по-вероятно е те да срещнете този, когото търсите от дълго време.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица