Дневен хороскоп 29 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп 29 октомври 2022

дневен хороскоп 30 октомври 2022
Астрология

Дневен хороскоп 29 октомври 2022

Дневен хороскоп 29 октомври 2022: Днес във вашето обкръжение може да се появят нови хора, с които незабавно ще поискате да осъществите смелите си планове. Просто трябва да внимавате с тези, които познавате бегло. Не всички, които говорят много и красиво, спазват обещанията си. Така че вярвайте, но проверявайте. Много от вас ще получат неочакван приход, под формата на бонус или ваучер.

Очаква ни продължителна магнитна буря, след като днес нашата звезда ни се „усмихна“ от високо

Месечен хороскоп ноември 2022

Любовен хороскоп ноември 2022

Хороскоп за зодия Овен ноември 2022

Хороскоп за зодия Телец ноември 2022

Най-интелигентните зодии

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

Фолиева киселина (витамин В9) – защо е толкова важна?

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Дневен хороскоп 29 октомври 2022

Дневен хороскоп 29 октомври 2022 Овен

дневен хороскоп 29 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 29 октомври 2022, ще бъдете като погълнати от определена драма или информация, която просто е била твърде неочаквана за вас. Дори умът ви ще се затруднява с това. Може би е стара история, която ви е отдалечила от някой или нещо, за което някога сте се интересували. Отделете време да излекувате раните си и да поправите счупеното. Въпреки, че може да отнеме известно време, вие знаете, че някои ваши преживявания си заслужават всички перипетии, през които може да преминете по пътя ви.

Дневен хороскоп 29 октомври 2022 Телец

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Ако искате да се преместите, ще трябва да обсъдите начина си на действие с точните хора. Необвързаните Телци имат шанс да се влюбят в някой нов човек, но ситуацията далеч не е идеална. Отделете малко време, за да бъдете благодарни за това, което вече имате и вижте какво наистина заслужавате, преди да скочите в нещо ново. Вярата, която имате в определени неща, ви дърпа напред, но също така е обременена от някои негативни вярвания за вас самите. Това, което заслужавате, се изразява вашите емоции, а не чрез ума ви.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 29 октомври 2022, определете нивото на стрес във всеки човек, който стои пред вас, преди да приемете неговите действия, реакция или думите му лично. Ако те не могат да ви дадат най-добрата версия на себе си в момента, може би това, от което се нуждаят, е нечия подкрепа. Ако мислите, че не можете да помогнете и се чувствате емоционално натоварени, дайте им дистанция. Запитайте се за нуждите на някой друг по начин, който ви позволява да стигнете до целта си, дори и да не я разбирате напълно. Вашият ум може да прави чудесни неща, когато е използван конструктивно.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп 29 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Въпреки, че не сте сигурни в корените си и всичко, което се е случило в миналото, това не трябва да ви спира да преследвате целите си. Това, което е свежо, ново и здравословно, може да доведе до успех, независимо кой сте били вчера. Освободете се от токсичните шаблони и вярвания, които ви свързват със собствената ви история. Имате да предложите много повече от това сега, което някога сте били, когато сте научили толкова много и сте натрупали опит.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 29 октомври 2022, е ден за равносметка. Преминали сте през някои неща, които изискват време, за да бъдат обработени. В подобни дни сърцето ви ще се нуждае от нежност и изцеление. Това трябва да ви насочва и кои взаимоотношения да поддържате. Тъй като тези, които са груби по ръбовете, може да не са здравословни за вас в момента. Няма бързане, когато става дума за емоции и сърце. Дайте си любовта, която заслужавате, грижете се за вашето благополучие и разпознавайте модели и нечестност, които могат да ви поведат в грешната посока.

Дневен хороскоп 29 октомври 2022 Дева

дневен хороскоп 29 октомври 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес у дома ви очакват радостни моменти, ако поканите правилните хора и изберете уединението, когато е необходимо. Вашият вътрешен глас вече ви води пътя, така че е добре да се вслушате в него. Колкото и детски да ви се струват някои избори, постъпки или недостатъчно сериозни и стабилни. Поемете риск, просто се уверете, че не залагате това, за което сте се борили от дълго време. Ако имате правилния човек до себе си, можете да умножите ползите, които животът е донесъл на прага ви.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 29.10.2022, ще разберете, че времето е ускорило някои процеси и това ще доведе до подобрения, за които никога не сте се сетили преди. Все пак не сте сигурни, дали това е за общото благополучие или сте изгубили представа какво наистина има значение за вас в процеса на развитие. Оставете кариерата да си почине за малко, за да можете да се съсредоточите върху личния ви свят и лични неща, които се нуждаят от вашето внимание. Дайте си необходимото време, за да се опитате да поправите напрегнати взаимоотношения и неща, които ви интересуват.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Вие сте готови да възстановите вече установеното и да повторите толкова модели. Колкото е необходимо, за да получите ясна представа за живота, който можете да създадете за себе си. Мислете мащабно и не се примирявайте. Дори и да правите грешки по пътя. Вие знаете, че сте направили всичко възможно, когато се вслушвате в емоциите си. Някои части от пъзела все още трябва да намерят своето място. Не бързайте с неща, които изискват време. Оставете търпението да ви води през отношения, които са все още крехки и разклатени от събития, които вече са в миналото.

Какво да очакват Стрелците в този ден

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес, 29 октомври 2022, чувствителността ще служи за вашия напредък. Особено, когато се чувствате уверени и свободни да бъдете себе си около хора, които обичате. Не оставайте в никоя компания, която не ви дава достатъчно свобода. Важно е да запазите границите си в безопасност. Нещата се променят, но не виждате истинската посока, в която ще се обърнат. Усещането, че е дошло времето за промяна, няма да ви напусне, докато животът не ви изненада с още нещо.

Дневен хороскоп 29 октомври 2022 Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес вашият практичен ум ще генерира множество идеи. Тъй като положителните вярвания ще текат като по вода, ще виждате положителни промени в живота на онези, които сте смятали, че никога няма да научат и никога няма да се променят. Важно е да не бъдете осъдителни и нетърпеливи в тези дни. Това важи особено, ако някой се опитва да сподели емоциите си и да покаже истинското си лице пред вас. Дръжте сърцето си отворено за здравословен контакт.

Дневен хороскоп 29 октомври 2022 Водолей

дневен хороскоп 29 октомври 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Вие вече имате създаден ред, така че днес може да му се насладите. Дайте шанс на изненадите да ви донесат радост и смях, дори когато не са толкова обещаващи и позитивни, колкото бихте искали да бъдат. Поддържайте компанията си приятна и се усмихвайте на проблемите си с тези, които разбират колко здравословен е хуморът. Ако ви липсва разбиране с вашият партньор, можете да общувате повече или да приемете ситуацията такава, каквато е. Може би не е нужно да доказвате нещо. Особено, ако това, от което наистина се нуждаете, е да говорите по-малко и да бъдете разбирани повече.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 29.10.2022, използвайте вашите ресурси и мислете за бъдещето и начина, по който ще си осигурите енергия за изпълнение на плановете, които са важни за вас. Поемете дъх и отделете малко време за размисъл. Ако не сте били честни със себе си, това може да е моментът, в който сте изправени пред определено изпитание. Няма нужда да се задоволявате с по-малко, когато можете да създадете повече. Вярвайте в способностите си и използвайте талантите си, за да постигнете целта си. Не ви е писано да стоите застопорени на едно място.

0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица