Как да завладеете женското сърце: Как да привлечете вниманието на една жена и да я направите своя завинаги

Как да завладеете женското сърце
Любов и партньорство

Как да завладеете женското сърце: Как да привлечете вниманието на една жена и да я направите своя завинаги

Въпреки, че живеем в един много модерен свят и информацията ни залива отвсякъде, оказва се, че съвременните мъже имат доста бегла представа как да привлекат вниманието на жените и да спечелят тяхното сърце.

Разбира се, всяка дама е уникална и никой не оспорва този факт. Все пак, обаче, съществуват някои универсални правила, които могат да са от помощ на силния пол и именно на тях ще се спрем сега.

Как да завладеете женското сърце – практични съвети за мъже

Накарайте я да се почувства специална и единствена

Ако действително желаете да постигнете успех с ухажването, този съвет е един от най-ценните. Трябва да накарате жената да се почувства специална и уникална. По принцип всички дами са такива, но тук говорим за вашето лично отношение към нея. Тя има нужда да усеща, че вие го мислите.
След това, ако забележите, че тя е добронамерена и отвръща на емоцията, продължете да действате, без да понижавате усилията.

Първата среща

Тя е от изключително значение, както и първата ви целувка. Подгответе се добре емоционално. За някои мъже би могло да е малко трудно да преодолеят подобна граница, разбира се. Но, за да спечелите жената и нейното сърце, първо се прицелете в друга, не по-малка цел – тя трябва да ви има доверие. Бъдете искрени, не заблуждавайте дори и за неща, които считате за незначителни. Бихте могли да грабнете вниманието на всяка жена, ако се превърнете в този, на когото тя винаги може да разчита.

Кой е правилният подход в постигането на тази цел?

Първо трябва да получите максимално повече и по-подробна информация за жената, а това включва неща от този род:

Какви са нейните интереси и вкусове
По какъв начин обича да прекарва свободното си време
Има ли някакви по-специални планове и мечти за близко и далечно бъдеще
Какъв е нейният идеал за мъж
Какво очаква от вашата връзка
Защо се е разделила с предишния си партньор

За всички тези детайли около нейната личност бихте могли да използвате общи познати, ако има такива или пък да проучите по-подробно профилите й в социалните мрежи. Точно това е пътят, по който лесно ще се доберете до сърцето на вашата дама.

Какво още е необходимо да се има предвид, ако държите да спечелите женското сърце?

Дамите предимно „обичат“ с ушите си, което означава, че за тях е важно какво и как изрича мъжът. В комуникацията между двамата участват и други сетива, но предимно думите са тези, които могат да развълнуват най-много женското сърце.

Облекло

Облеклото и въобще стилния аутфит също е важен, а за някой по-претенциозни дами е направо задължителен. Не е необходимо да изглеждате като току-що изскочили измежду кориците на модно списание, но все пак обърнете внимание и на това. Особено, ако сте прицелили вниманието си към някоя по-млада дама. За по-младите жени това е сякаш по-важно, защото те тепърва изграждат и затвърждават своя статус в обществото и ще се радват да имат по-представителен на външен вид мъж до себе си.

Бъдете търпеливи

Относно търпението, то е едно от най-важните неща при печеленето на женските сърца. Общо взето нещата стоят така – колкото сте по-търпеливи, толкова по-успешна ще е акцията. Трябва да изчакате достатъчно време, преди да предприемете по-настъпателни действия, особено ако става въпрос за млади дами. За по-сериозно ухажване, е необходимо жената да е напълно готова, иначе жестовете ви могат да останат недооценени и това да ви огорчи.

Интригувайте я

Жените си падат по ерудирани и възпитани мъже. Колкото повече интелект и знания покажете, толкова по-силно впечатление ще направите на дамата. Помнете, че умните мъже са най-привлекателни.

Покажете уважение

Не ругайте и не използвайте неприлични думи, дори и ако се скарате. Останете джентълмен докрай.

Бъдете оригинални

Не е необходимо да репетирате срещата, нито да я планирате цялата от начало до край. Нека има място и за спонтанност. Звъннете й я поканете да се разходите из града или да си направите пикник сред природата. Това са чудесни инициативи за първа среща.

Бъдете уверени

Увереността може да се „облече“ в думи, но е по-добре да е подплатена и с действия. Гласът ви не бива да издава съмнение, нито очите ви безпокойство. Не всички жени се влияят в еднаква степен, но все пак е добре да се има предвид. Понякога пък точно неувереността и смущението изглеждат най-очарователни, защото издават искреност и са много трогателни. Така че и да се „провалите“ в увереността, може да е за добро. Правилото общо взето е едно – каквото и да правите, то трябва недвусмислено да „казва“: „Аз съм този, от когото имаш нужда. Искам да си моя и съм готов да го постигна. „, съветват психолозите. Поработете предварително върху нагласите си, ако е необходимо.

Бъдете внимателни

Ако сте попитали дамата кога й е рожденият ден или къде живее, опитайте се да го запомните още от първия път. Когато й купувате кафе, спомнете си как го харесва и след няколко дни може да я изненадате неочаквано със същата напитка.

Ако едно момиче ви е казало, че обича гладиоли, а вие й подарите маргаритки, това няма да е във ваша полза – ще излезе, че не се интересувате достатъчно от нея.

Не се предавайте

Ако по някаква причина жената, която искате да спечелите, ви е отказала среща първия път, нека това не ви отчайва. Тя може и сигурно ще промени мнението си. Отказът може дори да не е свързан с вас. В този случай е добре да я попитате дали всичко е наред и дали има нужда от помощ и подкрепа. Това ще бъде оценено.

Опитайте се да я опознаете добре, да се докоснете до възможно повече области от живота й, това ще ви сближи много.

Бъдете искрени

Много мъже се притесняват да изразяват емоциите си и упорито ги крият. А всъщност, няма нищо по-хубаво от това, една жена да знае какво изпитвате към нея. Ако сте попаднали на правилния човек, а интуицията никога не лъже, няма от какво да се притеснявате. Дори е във ваш плюс, защото нито едно човешко същество не може да остане безразлично към искрените емоции и със сигурност ще се умили.
Говорете всичко от чисто сърце, споделяйте мислите и чувствата си. А ако искате да направите забележка на дамата, тогава го направете умело, като на шега или по друг начин, който няма да я обиди.

Бъдете себе си

Да бъдеш себе си не е трудно, дори е много по-лесно, отколкото да се правиш на някой друг. Освен, че е нелепо, последното е и вредно за бъдещата връзка. Не го правете. Нямате нужда от това, жената ще ви приеме и такива, каквито сте, независимо какво си мислите.

По-важно е друго – трябва да умеете да поемете отговорност за вашите думи и дела. Това е най-големият ви коз в спечелването на женското сърце. А от нас – успех! Знаем, че го можете!

Tagged , , , ,
на горе