съвет за 4.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 4.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 4.09.2022: Съветът на звездите за този ден е сами да се погрижите за желанията и мечтите си, не чакайте чужда помощ.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 4 септември 2022 (неделя)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 септември 2022 (неделя)

Магнитни бури в първите дни на септември 2022

Късмет през новата седмица 5-11 септември за 6 зодии

ПАСТА ЗА ЗЪБИ в помощ на домакинската работа и още

 Вашият съвет на астролога за днес, 4.09.2022, според зодията

Съвет за 4.09.2022 зодия ОВЕН

Не се страхувайте, ако животът ви постави някои финансови затруднения. Време е да действате разумно. Включете прагматичната си страна в играта.

Съвет за 4.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Посоката, която сте избрали, скоро ще се промени. Трябва да сте готови за нов път, който ще бъде светъл и ще ви донесе много радост.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 4 септември 2022: Не можете да контролирате животът на всички около вас. Намерете надеждни помощници и не се паникьосвайте, когато почувствате, че сте сами. Изобщо не сте сами!

Съвет за 4.09.2022 зодия РАК

Вие градите бъдещето си с голям ентусиазъм, но в голяма тайна от всички. Естествено е да не споделяте подробности с другите. Бъдете внимателни, ако искате да продължите в същия дух.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Имате решения за всички проблеми, освен за вашия? Вие трябва да мислите, преди всичко за себе си, а след това за другите.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Ако обмисляте да промените дома или работното си място, помислете много добре, повече от веднъж. Това е сериозно решение и изисква изключителна концентрация.

Съвет за 4.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Не спирайте по пътя, който сте започнали с толкова много решителност. Трябва да продължите да се движите независимо от „времето“.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Гордейте се с постигнатото интелектуално ниво и продължете обучението си. Ще се възползвате от придобитите знания и то много скоро.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 4 септември 2022: Вие сте този, който решава какво ще се случи с живота ви и никой друг. Не позволявайте на другите да помрачават вашите надежди и мечти за създаване на нещо красиво.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Бъдете справедливи към любимия човек, ако не искате скоро да се сблъскате с враждебна реакция. Всеки греши, но това не означава, че трябва да стоите като полицай до скъп човек.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Не спирайте сега. Ако искате да останете на крака, продължавайте да се движите. Справедливостта е на ваша страна.

РИБИ, вашият съвет за днес

Никой не се съмнява колко сте красиви като човек, така че няма причина да имате комплекси. Обичай себе си!

Tagged , , , , , , , ,
на горе