Любовен хороскоп за 17.07.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 17.07.2021 събота

Овен

Трябва да разграничите добре, това което вие изпитвате към вашия партньор и кои проблеми идват от родителите му. В крайна сметка, не може все вие да сте виновни. Подредете си нещата така, че да нямате лоши мисли за толкова хубав уикенд,

Телец

Караници в семейството, само кучето ви ще ви разбира. Вие ще се опитате да оправите нещата, но ще трябва да се научите и да слушате другите. Дори да се скарате през деня, вечерта се очертава добра с партньора ви. Ако сте сингъл, приятелите ще ви успокоят.

Близнаци

Щастлива любов, без задръжки. Ще си казвате всичко с партньора, толкова ще сте в настроение, че ще ви идва да крещите от радост. За сингъл, предписанието е ясно, екскурзия, плуване, опит за щастие.

Рак

Напрежение при двойките, но не идва от вас, а от партньора. Не стига, че той ще се оплаква, но ще идва атака и от неговите родители. Това ще е само в първата половина на деня. Вечерта ви чака премисляне на нещата и една вечер в заедност.

Лъв

Перфектно съзвучие с любимия, не толкова на физическо ниво, но на душевна честота. Ще се разбирате само с поглед. Днес няма да говорите много, но ще преживеете щастливо, стига да не намесвате работата.

Дева

Малко желание да говорите за чувства. Ще искате да ги държите в себе си, особено с любимия, който днес също не е настроен за разговори. Въпреки, че това ще породи съмнения, вечерта ще си бъдете пак ръка за ръка и с настроение когато отивате към леглото.

Везни

Нежност, приятелство, комплексност на чувствата – това ще доминира през деня за влюбените двойки. Внимавайте обаче, защото един непремерен разговор и бързо това спокойствие ще се разруши. Дори да стане скандал, имате достатъчно приятели, с които да разговаряте на чашка.

Скорпион

Днес не искате от любимия или любимата това, което ние не можете да дадете. Иначе ще се настани една дисхармония, която ще продължи с дни. Едно мирно споразумение вечерта, ще поправи нещата и ще се почувствате като късметлии.

Стрелец

Перфектен момент да изпитате цялата гама от чувства. От страст към партньора към щастието от приятелството. Колко добре се чувствате, когато сърцето вибрира с мощните слънчеви лъчи през юли.

Козирог

За проблемите в семейството ще се търси виновен, ако някой се опита да ви изкара вас, запушете уши и уста. Иначе ще се получи едно домино от караници. Вечерта нещата ще са по-спокойно, когато приятелите дойдат на гости.

Водолей

Партньорът иска любов и също е готов да ви даде много, но вие сте по-скоро отнесени, може би поради стара грешка, която не сте преживели, или защото имате други идеи предвид: например пътуване , изкуство, красота. Накратко, сърцето ви не е само за един човек днес, но е разделено между всичко красиво, хармонично и вълнуващо в света.

Риби

Любов към партньора, децата, четириногите, приятелите, накратко, към целия свят, особено към природата, за която сте луди, само за да я спасите…

Tagged ,
на горе