Дневен хороскоп за 17.07.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 17.07.2021 събота

Овен
Съботата ще изглежда спокоен ден, но ще имате и няколко напрегнати ситуации. Проблемът е, че ще сте нерешителни и няма да знаете каква почивка да изберете. Може да си останете вкъщи, но не завиждайте на тези направили бърз избор.

Телец

Уж трябва да мислите за уикенда, а се държите сякаш работната седмица още продължава. Ще бързате за неща, сякаш от това зависи живота ви. Не се напрягайте през целия ден обаче, в един момент ще усетите, че нещата ще си дойдат на мястото.

Близнаци

Още от утре ще почнете да мислите за работата, която ви чака в понеделник. Оставете се обаче на съботното настроение, всички заслужават малко повече почивка. Бъдете спокойни, някой ще ви даде и неочаквана помощ.

Рак

Днес в семейството, което е ваша опора, няма да имате добро разбирателство. Опитайте да общувате с други хора, които ще ви изненадат с подаръци. Вечерта ще се размечтаете за неделна авантюра далеч от дома. Няма какво да ви спре!

Лъв

Събота на две скорости. Прекрасно утро и следобед, с много ентусиазъм. Обаче вечерта една порция меланхолия. Днес ще се радвате много на приятелите си, които са около вас. Вечерта не влизайте в спорове в семейството, които не ви засягат пряко

Дева

Днес Девите водени от Луната, ще се отдадат на пазаруване. Това е денят, в който ще пазарувате за идващата ваканция. Странно, но ще си мислите за екология и за „зелено” пазаруване. Вечерта настроението ще се повиши.

Везни

Везните ще са водещи днес в своите семейни начинания, в кухнята, с приятелите. Спокойствието ще е водещо за деня, но с няколко леки спънки в семейството. Вечерта отваря вратите си, за да посетите един спектакъл.

Скорпион

Малко резервирани през целия ден, ще изисквате навсякъде, това, което смятате, че е ваше. В края на дена ще има малко повече спокойствие, което заслужавате.

Стрелец

Супер добре през светлата част на деня. Вечерта няма да е толкова екзалтирана. Посветете деня на семейни дела, които имате да свършите. Оставете днес на заден план бягството навън. Има какво да свършите в дома, дори и като ремонтна дейност.

Козирог

Денят не изглежда добре на небесната карта за вас, но това не значи, че не се отваря възможност за море, природа, изкуство, добра кухня. Да, да, точно това казваме. Излезте навън и се забавлявайте.

Водолей

Възползвайте се от хубава събота, която са начертали Луната и Сатурн. Ще имате доста смесен и чувства към живота през целия ден, защото постоянно в главата ви ще изникват любов, работа, почивка. Ще се опитате да намерите себе си между тях.

 

Риби
Натоварена събота на работа, ако сте на смяна или в дома си, за да я ремонтирате и почистите отгоре надолу или да направите спешни ремонти преди ваканцията. Вечерта сладко гмуркане в себе си, особено когато става въпрос за дълбините на душата.

Tagged ,
на горе