8 типа мъже, с които никога не трябва да излизате
Любов и партньорство

8 типа мъже, с които никога не трябва да излизате

Никога не трябва да излизате с няколко типа мъже. Много е вероятно те да ви наранят и няма да се получи нищо друго, освен да си загубите времето. Освен това общуването с тези хора ще ви оставят без думи, но в негативен план.

Запознанствата и намирането на истинската любов в днешно време и епоха е постоянен процес на грешки. С толкова много възможности по света, как изобщо предполагате, че знаете кой е човекът срещу вас? Е, ето някои филтри, които можете да използвате за срещите си с мъжете.

Мария Бакалова е музата на световноизвестен дизайнер, облече я в рокля за 6 000 долара

Гришо и Лолита – разделени за празниците

Ето 8 типа мъже, с които никога не трябва да излизате:

„Знаеш ли кой е баща ми?“

Веднага щом чуете това, бързо започнете да спринтирате в обратната посока. Дори ако това момче произхожда от заможно семейство и просто се опитва да се изфука, за да ви впечатли, това не е добър знак. Той очевидно смята, че вие сте момичето, което преследва семейните му пари или социален статус. Освен това той очевидно няма никакви постижения, следователно е принуден да се хвали с постиженията на баща си, вместо със своите. Така че никога не трябва да излизате с подобни хора.

никога не трябва

Момчето на мама

Майка ми готви по-добре от теб! Майка ми се облича по-добре от теб!. Пригответе се да слушате тези сравнения непрекъснато, ако ви предстои среща с момчето на мама. Ако той не се стеснява да взема пари от майка си и не спира да я хвали, тогава бягайте, докато все още имате време. Вероятно този мъж никога няма да порасне и е сигурно, че никога няма да се застъпи за вас срещу майка си.

Мъжът-дете

Вероятно всички сме съгласни, че всеки мъж има малко момче в себе си. Някои от тях обаче са заседнали на етап бебе и просто отказват да пораснат. Той мисли, че трябва постоянно някой трябва да му е на разположение и ще ви кара да вършите домакинската му работа. Или пък да му помагате да плаща сметките си, да забравя да ви се обади, никога да не чисти къщата и винаги очаква да оправяте след него. Бягайте сега. Никога не трябва да излизате с подобен мъж.

никога не трябва

Търсещ постоянна грижа

Не може да се отрече, че много мъже израстват с чувството, че са прави за всичко. Те са израснали, като някой постоянно се е грижил за тях и затова той очаква цялата му работа да бъде свършена от вас. Това се случва, дори ако работите също толкова упорито в офиса, колкото него. Този тип очаква домашно приготвена храна всяка вечер и е готов да прави скандал, ако не сте свършили нещо. Никога не трябва да излизате с такива мъже.

Камерата за видеонаблюдение

Това е човекът, който следи и наблюдава всяка ваша стъпка. От това с кого излизате до това кога последно сте пили вода, този мъж няма да ви позволи да си починете. Ако той ви казва какво да обличате, къде не може да ходите и с кого да не говорите, тогава добавете и него към списъка „нежелани партньори“. Никога не трябва да излизате с такива мъже, ако искате да бъдете щастливи.

Човекът „Аз съм готин и го знам“.

Има тънка линия между това да имаш самочувствие за качествата си и прекалено самоуверен. Ако този човек е на максимално ниво увереност, има вероятност той да не вижда нищо отвъд себе си, кариерата си и предпочитанията си. Тези мъже имат толкова много любов към себе си и нямат място за любов от вас. Никога не трябва да излизате с такъв мъж, ако искате да се чувствате обичана.

никога не трябва

Наранен от предишна връзка

Никога не трябва да излизате и с разбито сърце, който все още се опитва да преодолее бившата си. Вероятно не сте нищо друго, освен спирка по пътя и отскок. Не позволявайте на тези хора да лекуват мъката си с вас. Ако наистина го харесвате и смятате, че може би и той вас, помолете го да ви се обади отново, след като се отърве от целия минал багаж. Разбира се, това важи, освен ако не сте съгласни да бъдете неговия отдушник, но едва ли искате това.

Флиртаджия

Познавате този тип много добре, защото той е човекът, който постоянно флиртува с други жени. Не му позволявайте да използва милите си думи и очарователния си поглед в своя полза. Много вероятно е винаги ще бъдете опция и никога неговият окончателен избор. Никога не трябва да излизате с такъв мъж, ако не виждате, че той наистина се опитва да се промени.

Вижте още:

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе