дневен хороскоп за 25 декември 2022
Астрология

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Дневен хороскоп за 20 декември 2022: Днес напрежението на страстите ще бъде силно изразено и вие ще се окажете в центъра на събитията. Ще имате противоречива енергия и ще трябва да вземете важно решение – тук и сега! Направихте всички приготовления и всичко, което зависеше от вас, и сега е време да действате. Днес по пътят ви могат да се случат много неща, които ще раздвижат мислите ви. Направете всичко възможно да останете балансирани и да имате положително отношение. Благодарение на това ще можете да разбирате нуждите на другите хора и да ги уважавате. Бъдете внимателни и щедри към онези, които се жертват за ваше добро.

ИГНАЖДЕН-20 ДЕКЕМВРИ

21.12.2021-Денят на Зимното Слънцестоене

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Месечен хороскоп за януари 2023 – всички зодии

Любовен хороскоп за януари 2023 – всички зодии

Вкусни хапки от свинско месо върху „канапе“ от пухкаво картофено пюре

Всичко в живота вибрира с точно определена честота. Как това влияе на нашето съществуване? Има ли случайни неща или всичко е въпрос на избор и вибрации?

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Овен

дневен хороскоп за 20 декември 2022

Днес, 20 декември 2022, скъпи Овни, ще искате да кажете „да“ на всичко и ще искате да направите всичко, за което гарантирате, сами. Но дори свръхчовеците имат своите граници на възможности. Това е нещо, което трябва да имате предвид, когато навлезете в празничния период. Така че кажете „да“ на предложенията, които резонират с душата ви и намерете начин да постигнете баланс между многото роли, които играете в момента. Не забравяйте, че Вселената е мил и любящ родител, който оставя място за развитие на душата, сега и винаги. Кажете „да“ на всичко, с което резонирате на една честота.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Телец

дневен хороскоп за 20 декември 2022

Превърнете новият си опит в мъдрост. Не забравяйте за магията, която живее във вас, Телци. Не забравяйте, че изборът, направен в полза на вас, може да разочарова други хора и това е нормално. Време е да се освободите от бремето на чуждите очаквания. Днес не е денят, в който да чакате големи възможности. Ако можете ясно да видите в какво вярвате, тогава действайте. Бъдете спонтанни и не се тревожете за последствията. Просто се освободете от товара на очакванията на другите хора.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Близнаци

дневен хороскоп за 20 декември 2022

Днес, 20 декември 2022, спрете да чакате идеалния момент и намерете смелостта да направите крачка напред, Близнаци Вие не сте дошли на този свят, за да бъдете измъчвани от мисли „ами ако“. Подходящият момент е винаги тук и сега. Нищо не гарантира успех, но затова трябва да се осмелите, да бъдете уверени в себе си и да действате! Вие сте в страхотна позиция и това ще ви помогне във всичко, което правите днес. Освен това, звездите ви съветват да погледнете по-широко на бъдещето си или на това, което искате. Помислете къде искате да бъдете след пет години и дали в момента предприемате стъпки, за да стигнете дотам. Планирайте и действайте!

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Рак

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Раци, какво се случва, когато преброите успехите си и след това мислено ги умножите по десет? Зареждайте ги със силата да растат многократно. В този ден са възможни промени в настроението, което може да доведе до творческа криза. Няма да ви е лесно да реализирате проектите си. Опитайте се да не започвате нови неща, по-добре е да си починете добре. Опитайте се да не идеализирате миналото, срещата със стари приятели е просто почит към спомените. Не забравяйте, че ви очакват съдбовни събития.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Лъв                                

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Днес, ако чувствате, че сте в трудна ситуация, най-вероятно наистина сте. Добрата новина е, че юздите на живота ви са във вашите ръце и имате възможност да пренапишете сценария по няколко начина. Започнете обаче с малки и прости промени. Ако направите нещо драстично, ще се почувствате уморени, с което можете или не да се справите. Някои от вас може да искат да се развиват или да преминат географските си граници. Ако това решение ви помага да се движите в посока на растеж, не се колебайте да поемате известни рискове.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Дева

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Единственото нещо, в което можете да сте сигурни днес, е, че нещата едва ли ще се развият според вашите предварителни очаквания. Така че, позволете на Вселената да се намеси и да премахне от пътя ви това, което вече не е в съответствие с вашето най-висше и най-голямо благо. Звездите ви издават една тайна, Деви: колкото повече се опитвате, толкова по-бързо можете да постигнете това, което искате и това, към което се стремите.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Везни

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Днес, 20.12.2022, имате желание да вложите сърцето и душата си в творенията си. Във всичко, до което сте се докоснали е останала част от вас. Всичко, което пускате в света, и това е, което ви дава такава сила, с която другите да се съобразяват. Бог вярва във вас, че вашата готовност да дадете всичко от себе си на това, в което вярвате, ще отвори нови врати пред вас.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Скорпион

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Лошата новина е следната: списъкът със задачи е безкраен. Добрата новина е, че не е нужно да правите всичко сами и наведнъж. Вземете лист хартия и го разделете на две части. Озаглавете първата колона „Какво трябва да направя“. Озаглавете второто „Нещата, които давам на времето и пространството“. И след това преминете през деня си с вътрешното съзнание, че вашите помощници в тайнствените сфери работят извънредно, за да оправят нещата съвместно с вас. О, и още нещо… Не забравяйте да се свържете и с приятелите си. Изучаването на изкуството на делегирането ще ви позволи да се съсредоточите върху това, което наистина има значение.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Стрелец

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Днес, 20 декември 2022, дори и да се чувствате разочаровани, колкото и да ви се струва неприемливо, това е добре. Всички го правим. Но истинският въпрос е: какво ще направите по въпроса? Как ще трансформирате чувствата на загуба и провал в радост, благодарност и блаженство? Звездите ви съветват, че колкото и често да се чувствате уморени, не защото сте направили твърде много, а защото сте направили твърде малко от това, което запалва светлината във вас. Действайте смело! Силите са с вас.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Козирог

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Днес се доверете на закона на универсалната справедливост. Козирози, вярвайте, че това, което ви принадлежи по право, ще намери своя път към вас по неочаквани начини. Но това не означава, че трябва да станете пасивен участник в играта на живота. От вас се изисква целенасочено действие и именно целенасоченото действие ще ви доведе до успех. Идеите могат да се сипят от вас като от рог на изобилието. Много от тях ще бъдат реализирани, това ще ви донесе печалба, морално удовлетворение и увереност в собствените ви сили и възможности. Успех в пътуванията, романтиката и здравето.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Водолей

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Днес ще кипите от огромна творческа сила, Водолеи! Не губете инерция. Дали ще изберете поетични пътеки или артистични посоки, няма значение. Единственото, което има значение, е да сте в едно с ритъма и потока на космическите енергии. Дума на мъдрия човек: използвайте инструментите, които вече имате, освобождавайки се от бремето на съвършенството. На всички ни е позволено да направим няколко грешки и това е най-красивата част от процеса на живота.

Дневен хороскоп за 20 декември 2022 Риби

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Днес, 20.12.2022, не бързайте да запълвате празнотата в себе си с още едно повърхностно увлечение, Риби. Не бързайте да се съгласявате, просто защото се страхувате, че няма да стане по-добре, отколкото е. Празничните периоди обикновено носят тъга със себе си, особено за тези, които се чувстват самотни и неразбрани от известно време. Разбирането и осъзнаването, че вие ​​самите сте източникът на радост и щастие, ще ви предпази от вземане на решения, които възпрепятстват растежа ви по някакъв начин.

Зодии и коледна украса

Tagged , ,
на горе