7 неща, които гасят страстите в леглото
Любов и партньорство

7 неща, които гасят страстите в леглото

Има много неща, които гасят страстите в леглото. Не позволявайте на слабото ви либидо да ви обезсърчава или стресира. Всичко е поправимо, стига да положите усилия да се справите с проблема.

Джони Деп отново става капитан Джак Спароу

Мария Бакалова е музата на световноизвестен дизайнер, облече я в рокля за 6 000 долара

И така, ето няколко неща, които гасят страстите в леглото:

Стрес

Вероятно сте чували, че стресът е важен фактор, когато става дума за убийци от интимно влечение. Въпреки че той определено може да повлияе на начина, по който се чувствате в леглото, това не е единственото нещо, което ви пречи да го правите. Фактори от хормоналните промени до степента на вашето самочувствие също могат да попречат на здравословния любовен живот.

Да си лягате ядосани

Нормално е понякога с партньора си да се карате. Задържането на негодувание вечер обаче може да блокира връзката ви с партньора ви и да намали почти до краен предел желанието за интимност. Важно е да обсъдите неразрешените проблеми и да работите за хармонична връзка, тъй като това ще поддържа либидото. Плюс това, задържането на злоба може да ви стресира.

гасят страстите

Да ядете преди лягане също е от нещата, които гасят страстите в леглото

Помислете за това – кой иска да се съблече по бельо, след като е ял мазна и солена храна? Тежките ястия ни карат да се чувстваме мудни. А това е обратното на начина, по който искате да се чувствате, докато сте между чаршафите с партньора си. Рафинираните въглехидрати и захари са ваш враг, ако се опитвате да се отпуснете. Така че се придържайте към по-леки ястия като плодове или зеленчуци, ако трябва да хапнете преди лягане. Плюс това, здравословната диета като цяло ще помогне на общото ви здраве, предизвиквайки това интимно желание веднъж завинаги.

Не си говорите с партньора за преживяванията в леглото

Ако вие и партньорът ви избягвате да говорите за случващото се между чаршафите, това може да проблем. Вероятно е огромен фактор, поради който не го правите много често и поради който се гасят страстите в леглото. Всъщност дори не е задължително да е с партньора ви. Говоренето за тези неща с някого, като доверен приятел или дори терапевт, може да ви помогне да се почувствате по-свързани със собствените си желания.

Тъй като за здравословното либидо не се говори открито, то е заобиколено от мистерия. Това води до цикъл на неизказване на глас за него, което държи темата в тъмнината. В резултат на това има много жени, които смятат, че нещо не им е наред и се притесняват да говорят по темата.

гасят страстите (2)

Прекалено много телевизия

Прекомерното гледане на телевизия може да е основна част от нашия начин на живот в наши дни. Но това не означава, че либидото ви е доволно от това. Прекаленото взиране в екрана вечер е от нещата, които също гасят страстите в леглото и може да хвърли сериозен удар в любовния ви живот.

Липса на физическа активност

Редовните упражнения са изключително важни, когато става въпрос за настроение. Те не гасят страстите в леглото, дори напротив. Ендорфини и хормони като серотонин и допамин се произвеждат, когато тренирате. Това ви праща на седмото небе и може да ви накара да се почувствате енергични.

Докато всяка форма на упражнение ще накара кръвта да тече, има и такива, които са по-подходящи преди интимност. Опитайте да правите клякания и напади, за да натоварите бедрата, дупето и тазовото дъно (просто намигване). Всичко това стимулира притока на кръв и може да повлияе положително на вашето либидо.

гасят страстите

Прекаляването с алкохол

Много хора смятат, че пиенето ще улесни отпускането в леглото, защото намалява задръжките, което ви насърчава да го направите. Въпреки това, твърде много алкохол всъщност може да има обратен ефект, тъй като е известно, че намалява тестостерона. Освен това може да намали нивата на серотонин, този предизвикващ удоволствие хормон, който получавате от упражненията. Позволени са едно или максимум две питиета, за да разгорещите нещата в спалнята. Повечето ще гасят страстите в леглото мигновено.

По ирония на съдбата редките прояви на интимност може да доведат до още повече липса на такива. Ако спрете да правите любов с партньора си, тялото ви ще се приспособи към това, че вече не го желаете. Цикълът е порочен и ще приключи, само когато го спрете. Така че не позволявайте това да се случи. Да, има неща, които понякога гасят страстите, но от вас самите зависи дали ще успеете да ги разпалите навреме.

Вижте още:

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Tagged , , ,
на горе