6 признака, че вие сте любовта на живота му
Любов и партньорство

6 признака, че вие сте любовта на живота му

Всеки иска да открие любовта на живота си, като късметлии са тези, които вече са го направили. Макар да няма идеални хора, когато намерим нашата сродна душа, този човек за нас е перфектен. С радост приемаме всяко негово несъвършенство и го обичаме такъв, какъвто е, защото знаем, че той е единственият за нас. Ако се чудите дали и партньорът ви гледа на вас по същия начин, продължете да четете, защото тази статия може да ви помогне.

6 признака, че вие сте любовта на живота му

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Ето и няколко признака, че вие сте любовта на живота му:

Поставя ви на първо място

Винаги е на разположение за разговори и планове, появява се навреме и полага усилия, за да ви направи щастливи. Когато имате нужда от него, той е там с изслушващо ухо и подкрепа. Той взема предвид чувствата ви, когато взема решения, и иска да знае мнението ви за големи промени в живота, като например постъпване на нова работа. Това означава, че той има сериозно отношение към вас и че ви приема за любовта на живота му.

любовта на живота

По-внимателен и грижовен е от обикновено

Ако той е по-внимателен и грижовен от обикновено, това може да е знак, че е сериозен към вас и иска да преминете на следващо ниво. Възможно е да ви изслушва повече, да се обажда или да изпраща съобщения по-често или да е по-подкрепящ и окуражаващ, отколкото преди. Това е друг признак, че той вероятно е осъзнал, че сте любовта на живота му.

Мисли на принципа моето е твое

Той няма да е придирчив към „неговите“ неща, тъй като ще ги смята за ваши също. От обличането на неговите дрехи до използването на любимия му шампоан, той няма да има нищо против, ако използвате неговите вещи, макар в някои ситуации това да би било дразнещо.

Той показва, че е щастлив да използвате вещите му, че вече гледа на тях като на ваши общи, а не само като на негови. Това преминаване от мои към наши е показателно за връзка, която е силна и сериозна и ясен знак, че вие сте любовта на живота му.

любовта на живота

Не проявява интерес към други потенциални любовници

Ако той избягва други хора и поставя вас над всичко, това е индикация, че има сериозни намерения към вас и мисли, че сте любовта на живота му. Той ще избягва да говори за други жени, особено по романтичен начин. Може дори да спре да разговаря с други, независимо дали чрез социалните медии, лице в лице или по телефона, ако сметне, че това може да ви дразни.

Търси постоянна физическа интимност с вас

Тук не говорим изобщо само за интимност в леглото. Той може да намери малки начини да остане близо до вас, като продължителни прегръдки, целувки по челото или държане на ръката ви. Той също така често ще протяга ръка към вас, ще бъде готов да изслуша мислите ви и ще се отвори за чувствата си. Това доказва, че чувствата му към вас само са се засилили с течение на времето и че ви смята за любовта на живота си.

любовта на живота

Прави тънки намеци

Подаръците и предложенията, свързани със сериозна ангажираност от страна на един мъж могат да бъдат важни показатели за страст и желание към развитието на връзката. Тези сигнали могат да бъдат от решаващо значение, защото отразяват неговото възхищение и привързаност към вас, и стават още по-значими, когато той започне да обмисля връзка, която ще бъде дълготрайна.

Третирането ви като част от семейството му и включването ви в семейни събития показва, че той иска да се ожени за вас скоро и иска семейството му да ви приеме, защото във ваше лице е открил любовта на живота си.

Дали една връзка ще продължи за цял живот, само времето ще покаже. Но ако в описанието откривате партньора си, може да се смятате за късметлийка.

Вижте още:

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

4 зодии, които обичат да правят услуги на своята половинка

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе